Author Topic: Golf Mk2 2.0 16v  (Read 1267 times)

Djole

• Guest
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #20 on: November 28, 2008, 02:02:34 PM »
Ufff Djoma Ne znamo ni ja ni on :( Znash kako je bilo drug mu je uzeo trojku i dao pasata,a tip radi s kolima,tako da je niko ne gleda kroz Pg :P Rece mi vele da je U Bd Kod nekog Momcica i naglasio je da je ubija od gasa,xaxaxa :)) A motor je iz trojke na kompjuter... A sada Vozim na 5 rupa,stavio sam kompletan Trap Sa Pasata 3 Vr6 sa viljuskama i kosim jabucicama,glavcine itd,a pozadi isto disk,klijeshta,mada je smijeshno al na svaki gti,Vr6,itd je isti zadnji kraj :) Trenutno vozim na onim BBS 15 ov trojke Vr,cisto privremeno...Imam i Kw Amortizere Varianta 3 KOji Kostaju oko 1600 eur Novi :) Oni su na shtelovanje sa duplom spiralom,imam neki Remus na Njega Pozadi... :P A trenutno sam u dilemi dal da kupi tocak 16 ili 17 ??????!!!!! planirao sam Oz Canova Black,i gume 4 sve novo,ali cu razmislit do nove... 16 mi je ideala,a 17 veliko ali bruka izgleda jer ima masu dvojki na 16,uffff so znam... :( A vidjecu kad ozracim kocnice da slikam Dvije tri slike,mada nerado jer auto ima samo instrumental tablu i sic unutra :( A planirao sam stvarno i kupio komplet od trojke unutrashnjost,Spicban i one plastike oko mjenjaca itd... Yablu od trojke i ablendere sa bord pc-jom vec imam... :) Pa su vidjet da vas slikam kad uglavit Taj Djavo,da vidite kako izgleda... :)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #21 on: November 28, 2008, 05:01:29 PM »
Druze Tebi full  respect, samo da te pitam jel ostalo sto od dvojke na nju sem karoserije  rofl! Neka si vala, svaka cast, samo nastavi, vidim rijesio si bas ono meracki da je preradis. Mehanicki je sredjujes tip top, spolja nema grdnija spoilera i svakakvih sranja sto na dvojke stavljaju, bas ono s ukusom.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Djole

• Guest
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #22 on: November 28, 2008, 08:03:57 PM »
Xvala Brate Moo,a ostao je zadnji most i glava upravljaca i to je to ... ::tongue4:: Treba I kvake od A6 novog da mi metnem kvake i onda to nema veze s dvojkom vishe... :p E imam i ja jednu Skodicu 1.9 110 ks karavan :)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #23 on: November 28, 2008, 08:20:20 PM »
Vidim da znas sta je dobro ::yes::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #24 on: November 28, 2008, 09:22:54 PM »
Djole sto te cure vole,cuvaj se ''manijaka'' jer nisu samo zaduzeni za tuning ... AKO te dovate na'ebao si !!!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #25 on: November 28, 2008, 09:35:22 PM »
 lolabove......jebi ga osjetio covjek na svojoj kozi.....

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #26 on: November 28, 2008, 09:42:52 PM »
VEC ? E MOJ DJOLE ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #27 on: November 28, 2008, 10:05:15 PM »
...a neka to coce ti dobro znas da je to tebi bilo upuceno ::bleh::......i foliras se i igras se neke zezalice a u stvari nijesi zezalica ti si jedan obicni ........ ::yes::da da obicni ::yes::
« Last Edit: November 28, 2008, 10:53:49 PM by Renault N1 »

Djole

• Guest
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #28 on: November 29, 2008, 01:36:45 AM »
Ljudi ne da ne znam o cemu se dira al aj sad... ::tongue4::

Offline MUGEN

• View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #29 on: November 29, 2008, 01:53:38 AM »
zaebancija :)
Izbrisan clan

Djole

• Guest
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #30 on: November 29, 2008, 02:56:35 AM »
Shabo Kad cesh Da ti Nakacim Onaj Tocak na Reno,da Vidimo kako mu cuci ???  ::badair:: So mislish One 18 ?!!!

Offline MUGEN

• View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #31 on: November 29, 2008, 03:04:06 AM »
aj donesi jednu da stavim bas da vidim:) jesi vidio sad tockove na renoa?
Izbrisan clan

Djole

• Guest
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #32 on: November 29, 2008, 03:08:54 AM »
Gledaj ovo Moram Donijet Distancu 1.5 cm koja ima 4x100 da sasarafish na tvoje rupe a izlaze ti 4x114,za taj tocak ? Ja sam drza napred distance a poz izbusio dobos izmedju rupa... Najbolje je da ja nadjem sarafe da staviah dvije napred,aaa ??? Ima da se pomamish izg ka 19 bez tebe :)

Offline MUGEN

• View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #33 on: November 29, 2008, 03:11:42 AM »
aj cucemo se gadu..odoh da spavam
Izbrisan clan

Djole

• Guest
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #34 on: November 29, 2008, 03:17:10 AM »
Brate sad vidjeh kako su Ispale felne,Uradjene su Uffff bruka... :) Al dushe ti Male su za tvoj auto izije ti ih branik I rub,a sa crnom haubom bi mu cucale,aaaaaaaaaaa ???? Samo Nazu 16 I Cao... :) Seljaku Naci cu Ti ja alesio 13 da ga Navrtish To ti je Ideala :P

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #35 on: November 29, 2008, 09:28:09 AM »
planirao sam stvarno i kupio komplet od trojke unutrashnjost,Spicban i one plastike oko mjenjaca itd... Yablu od trojke i ablendere sa bord pc-jom vec imam... :) Pa su vidjet da vas slikam kad uglavit Taj Djavo,da vidite kako izgleda... :)
Svaka ti cast! Unutrasnjost od trojke nije problem upasovat - znam jer mi je to kroz glavu vec duze vrijeme pa sam se malo raspitao cak se postavljaju i tapaciri u vrata.Meni su cak rekli da ce mi upasovat unutasnjost od pola, fabije ili 4ke pa od tada razmisljam o 3kinoj ili o polovoj jer 4kinu ne mogu nac tako lako (treba 4ka kabrio).   

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #36 on: November 29, 2008, 10:31:58 AM »
Ne seri da joj je ovako panula cetvorkina! U jebote! Al obe na vratima su komplet prepravljane samo je srednji dio ostao od cetvorke. A vidji mu sic od Octavije sa elektricnim podesavanjem. Sto je ovo? Znam da Golf I koji se u juznu afriku i dan danas proizvodi pod nazivom City Golf ima komplet instrument tablu od Fabije a tapacir vrata od Pola. Ja nisam nesto za to prebacivanje instrument tabli al kod dvojke volim vidjet finu unutrasnjost od trice. Ima jedna mislim da je bijela ili siva (gleda sam je po mraku pa se ne sjecam najbolje) u PG koja ima komplet sve od trice unutra i mogu Vam rec da mrak izgleda.P.S. Djole ubaci i skodilaka u gErazu!

Djole

• Guest
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #37 on: November 29, 2008, 04:20:13 PM »
Uuuu brate malo si se zeznuo :) Unutrasnjost od trojke nije lako upasovati,gledaj ovo kutija grijanja se stavlja od dvojke a druga pol od trojke... E sad treba ti instalacija za spicban od trojke jer nije ista na dvojku...Pa onda unutra spicbana duz cijele duzine ima crijevo kroz koje ide vazduh i izlazi na one rupe u spicban... Kad krenesh da ga stavish nece moci od crijeva da pridje do kraja nego ti se digne 10-ak cm onaj dio koji ide pri sofersajbni... A necu ti rec da morash da ga kidash sa strana da se ubijesh,jer je ovaj masu siri :P Ja sam jedan stetova da bi drugi pasovao max dobro... Cak su Ludaci kroz srbiju kidali na pola skracivali i ponovo sastavljali :) A jos jedna stvar Ta dvojka Bijela je mog Druga Nikole Iz Pg Isto kao Moja 2.0 16v i njemu se jedva zatvaraju tapaciri od dvojke sa tim trojkinim spicbanom,jer je siri... I ja mislim da je namrtvo tesko upasovat neki tapacir drugi sa rupom za zvucnik,a da to lici na neshto... :( Ako neko ima nacin da rijesi tapacire neka se javi... Ja su ove 15 dana da pasujem to Sranje pa cu vam reci tacno so i kako da se ne cimate... ::tongue4::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #38 on: December 01, 2008, 07:47:07 AM »
Ti sam radis svaka cast! Ja sam isao kod momka koji drzi servis i rekao mi je da je potrebno prepravit drzace. Elektronika pasuje sa motorom jer sam ja isao da se raspitam zato sto imam 1.9 tdi iz trojke na raspolaganju. Mada svi me odbijaju od toga jer kako sam cuo nema dvojke sa trojkinom unutrasnjoscu da ne skripi!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf Mk2 2.0 16v
« Reply #39 on: December 01, 2008, 10:50:20 AM »
Ako ces dje nas samoukih majstora da to napasuju to ces kod nas nac. Moguce je da skripe al ne mora da znaci, jer ako se fino napasuje i pritegne dodatnim sarafima (na neko skirveno mjesto dje su okom nevidljive) onda nema da skripi. Inace trojka ima jednu od najkvalitetnijih instrument tabli, jer je tada volkswagen konacno poceo da razmislja o kvalitetu interiera svojih vozila.Jedino da sve sa njih skines, poigras se malo dok to ne uklopis, a posto ces vjerovatno morat da skracujes/rezes/brusis onda na tapaciranje. Je evo trazim po ceskim sajtovima da vidim jel opisano sto i kako, al nemogu nista nac, za sada!Al evo da vidite sto je coek uklopio u 2-ku contry (4x4) kad smo kod interiera:Znaci u auto je sibnuo 1,9 TDI motor, ugradio je climatronic, AirBag za vozaca, ABS sa EDS-om, prednje farove od 4-ke (ne znam kako) i prodaje je za 7000Eura, motor presao 24.000km! ::msn-wink::