BRate jebu Me Kocnice,Ne Nogu da ih dobijem.... Promijenio sam Tri Glavna Kociona I vakuma ujedno i opet ne ide,a Ubih se... Sjutra Gupujem Novi Glavni Kocioni pa cu Pokushati... ::angryarms:: A sad Posla ima koliko ocessh samo hvali parica ... Sjutra zavrsavam Kocnice ako bog da jer mi dam bio bash loshh dan,pa cu onda kod elektricara da mi izkopa instalaciju za spican i neshto da mi josh Pogleda... Kad To Zavrshim,Stavlja se taj spicban i to je to do nove...

) A posle Nove Mjenac skidam Ostaje Mi u Trecu stalno,i oko motora neke sitnice da se zamijene(Kaisevi,natezaci,vodena pumpa,svecice... ) Eooo onda polako Stavljaju se Kvakice Od a6 2002 I SREDJUJE ZA LAKOVANJE groupwave.... bOJA CE bITI TZV "MIpa Kameleon" al crna.... Ona se na suncu presijava u Grdilo neshto boja raznih... U medju vremenu Tockovi se Qupuju,Ako budem Moga da Uglavim 195/40 R17 A da ne kidam rubove puno,4 nove Pirelli P Zero Nero,Fabricka Ugradnja Na S 63 AMG-Sa reci ::blowup::.... Manijace so Cu kad sam zaladio,jbg.... lolabove Eo imash Skodu moju na slici Gore Viri malo Siva .... ::badair:: A so se tice Unitasnjosti Mogu da ti Pricam Cio dan... IMam ziku 1000+ eur i siceve Simoni Racing,itd... Al o tome kad budem sastavlja pa cu stavit koju sliku ti sitnica,Siceva.Vufera,Alpine cd... ::tongue4::