Author Topic: Photoshop Tutorijals  (Read 501 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Photoshop Tutorijals
« on: November 17, 2008, 07:39:52 AM »
Evo posto nas ima dosta koji nesto radimo u Photoshop-u napokon sam nasao vremena da okacim neke tutorijale. Nadam se da ce pomoci!Auto u pokretu:Bad Look Hauba:Bijeli stopovi:Bijeli zmigavci:Bocni usisnik vazduha:Bojanje bijelog automobila:Bojanje lajsni:Pravljenje kabrioleta:Display:Leksus Stopovi:Metalik stakla:Djelimicno bojanje automobila:Intercooler:Ispusni ventil:Izrada kombija:Karbonska vlakna:Ubacivanje Mrezica:Neon Glow:Obrvice:Otvoren prozor:Prosireni blatobrani:Spustanje auta:Potamljivanje stakala:Ubacivanje slike (airbrush):Zagladjivanje ivica:Zamjena auspuha:Zamjena boje:Zamjena branika:Zamjena fara:Zamjena felge:Zamjena pozadine:Zamjena praga:Zamjena retrovizora:

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop Tutorijals
« Reply #1 on: November 17, 2008, 12:58:44 PM »
bravo milane odlicno,ovdje vam je j edan rar fajl od 100mb  >    http://rapidshare.com/files/164720860/pscartut.rar     <u glavnom kad se raspakuje ima ja mislim 3gb i nesto preko, mnogo dobar video tutorijal za sve one koji zele da se bave tuningom u photoshopu, a i nije velik (da se skine)...ko voli nek izvoli :)
« Last Edit: November 17, 2008, 07:36:07 PM by bmw_fan »

Offline DrSPEED

• View Profile
Photoshop Tutorijals
« Reply #2 on: June 06, 2012, 10:25:39 AM »
imam problem sa ps-omkad naprime ofarbam felne i poslije ocu da ocistim od boje ono izmedju krakova nemogu jer kad oznacim i kliknem  Delet on mi samo ofarba u drugu boju koju sam izabraobilo bi fino da neko pomogne :D

\"bmw_sauber_auto.jpg\"

Offline stevann

• View Profile
Photoshop Tutorijals
« Reply #3 on: June 06, 2012, 11:08:08 AM »
selektuj felgu citavu i posle toga DEselektuj prostor izmedju krakova, tj. sve ono sto nije felga. uzmes onaj Lasso tool, drzis ALT i selektujes, a on ce taj dio odvojit od prethodne selekcije. Ako si greskom previse deselektovao, drzis SHIFT i ponovo selektujes. DakleShift-om selektujesAlt-om deselektujes

Offline DrSPEED

• View Profile
Photoshop Tutorijals
« Reply #4 on: June 06, 2012, 12:55:06 PM »
Hvala sada cu probat :)

\"bmw_sauber_auto.jpg\"

Offline DrSPEED

• View Profile
Photoshop Tutorijals
« Reply #5 on: June 06, 2012, 01:01:25 PM »
RADI!!!Hvala jos jednom :D

\"bmw_sauber_auto.jpg\"

Offline comke

• View Profile
Photoshop Tutorijals
« Reply #6 on: August 02, 2012, 09:44:50 PM »
link ne radi mozes li mi reci kako se zove to pa da ga skinem...

\"21ua15o.jpg\"