Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42366 times)

Offline Bole

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #2860 on: February 02, 2010, 10:49:27 AM »
to se i meni jednom desilo... ja izlazim iz krivine kad ona se produzi ka u crtani...  roll2 roll2
rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #2861 on: February 02, 2010, 11:13:01 AM »
Ljudi fala vi za info dje se nalaze ovi Total i BBm. Bio juce do totala i gad vidjoh kolko se ljudi zali i vrce one "risivere" nesto mi nebi milo. Aj vidjecu jos s BBM-om. Ima li ko od Vas iskustava koji su najbolji a da ne deru u krv?
Ja imam 'Digi'... najbolja kablovska, i josh besplatna!  roll2 roll2Jedino shto ne mogu da snimam, premotavam i ostalo... :P

Offline Edo

• View Profile

metabond

• Guest
« Reply #2863 on: February 03, 2010, 12:38:18 AM »
                                                                                       Ja imam 'Digi'... najbolja kablovska, i josh besplatna!  roll2 roll2Jedino shto ne mogu da snimam, premotavam i ostalo... :P[/quote]Mozes, samo moras uzeti pravi risiver koji ima tu opciju :party: groupwave

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #2864 on: February 03, 2010, 05:47:57 PM »
Mozete li me malo uvesti u taj svijet jer placam 50e mjesecno T-com a ne valja mi nista !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #2865 on: February 03, 2010, 05:54:27 PM »
Treba ti obichna satelitska antena, s tim shto u resiver treba da ubachish neki softver da bi imao paket 'Digi' televizije/kablovske...I gledash kanale chak i bolje od onih na total ili bbm...Ali ih povremeno zakljuchavaju, u tom sluchaju ti samo treba da skinesh kljucheve/kodove sa nekog od blogova i unesesh ih u resiver putem menija ;)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #2866 on: February 03, 2010, 05:56:44 PM »
Da li je stric digi HDD ?

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #2867 on: February 03, 2010, 08:26:53 PM »
Trofi legendo ajde mi zivotati reci kome da se obratim za to? Ja imam staletisku antenu i uz to risiver a kao da nemam nista, preko 2500 kanala od toga gledam samo 3-4 jer je ostalo zakljucano ili quwca ne valja. Pricao mi je o ovome sti ti velis jedan brat iz DG on je na istu foru preko nekog satelita THOR ili kako vec i ima sve sto ima BBM al 10x bolje, znaci domacih kanala, prevdenih, titlovanih ma brka, a samo je veli malko zarotirao satelitsku antena i jedan drug mu je "chipovao" risiver i to je to. Pa ajde malko bolje objasni sta i kako i kolko te je izaslo ovo sto si ti radio!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

metabond

• Guest
« Reply #2868 on: February 03, 2010, 09:59:20 PM »
Trofi legendo ajde mi zivotati reci kome da se obratim za to? Ja imam staletisku antenu i uz to risiver a kao da nemam nista, preko 2500 kanala od toga gledam samo 3-4 jer je ostalo zakljucano ili quwca ne valja. Pricao mi je o ovome sti ti velis jedan brat iz DG on je na istu foru preko nekog satelita THOR ili kako vec i ima sve sto ima BBM al 10x bolje, znaci domacih kanala, prevdenih, titlovanih ma brka, a samo je veli malko zarotirao satelitsku antena i jedan drug mu je "chipovao" risiver i to je to. Pa ajde malko bolje objasni sta i kako i kolko te je izaslo ovo sto si ti radio!
OBRATI se meni i ja cu ti to zavrsiti cheers1

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #2869 on: February 03, 2010, 10:19:35 PM »
Ajde molim Te onda na PM baci cijenu i sta je sve potrebno ucinjeti s moje strane da bi se to sve realizovalo happy2!Hvala.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2870 on: February 03, 2010, 10:30:53 PM »
i ja imam sve i zainteresovan sam za chipovanje,da te zamoli za broj na pm da mi posaljes pa cu te zvat ujutro da me uputis...

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #2871 on: February 04, 2010, 02:33:11 PM »
To nishta ni ne koshta... :P ;) samo to shto si i ti vec rekao... znachi ubachi se softver, i okrene se tanjir tako da 'fata taj satelit  ::msn-wink::I to je to!Najache je to shto imam hrvatski RTL (nema ga na na jednu kablovsku) , najjachi kanal (filmovi, serije, emisije....)Ne skidam se sa hrvata, discovery-a, HBO-a, MTV-a  rofl znachi banja!!! Al eto poshteno od Metabonda, pa se ponudio da pomogne  cheers1
Da li je stric digi HDD ?
Ja se stvarno izvinjavam, ali ne razumijem te... heh hysterical

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #2872 on: February 04, 2010, 04:41:01 PM »
Kapiram da joj samo IME kaze da je DIGITALNA nego je li slika HDD  ?

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2873 on: February 04, 2010, 04:54:14 PM »
Ja imam u sobu digitalni resiver GLOBO 7010A i antenu sa dva oka.Ima li taj softver za moj resiver Trophy?Kome da se obratim da mi to uradi itd sto treba?

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #2874 on: February 04, 2010, 06:22:55 PM »
Kapiram da joj samo IME kaze da je DIGITALNA nego je li slika HDD  ?
E to ne znam :( :P Inache 'DIGI' je madjarska tv firma... Kao shto su kod nas 'Total tv', 'BBM' 'Extra tv'...Sad cesh me opet za neshto dic' na sprdnju!  really! :P  ;D
Ja imam u sobu digitalni resiver GLOBO 7010A i antenu sa dva oka.Ima li taj softver za moj resiver Trophy?Kome da se obratim da mi to uradi itd sto treba?
Mozhe, nema to veze koji je resiver... A to ti mozhe uradit svako ko se malo bolje razumije u satelitske, ili ih ugradjuje... ;)

metabond

• Guest
« Reply #2875 on: February 04, 2010, 08:20:39 PM »
Svima koga interesuje da prate DIGI TV kosta oko 130 Eura da se instalira antena, stim da se dobija risiver koji ima USB preko koga mozes snimati na flesku itd.. groupwave

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2876 on: February 04, 2010, 08:38:29 PM »
Svima koga interesuje da prate DIGI TV kosta oko 130 Eura da se instalira antena, stim da se dobija risiver koji ima USB preko koga mozes snimati na flesku itd.. groupwave
Dal postoji mogucnost da se postojeca oprema prepravi za Digi Tv je ja imam vise resivera po kuci na jednu antenu mislim davat tolko para za sve...il uzet samo resivere posto imam kablove razvucene antenu itd itd

metabond

• Guest
« Reply #2877 on: February 04, 2010, 08:43:44 PM »
Pa koje risivere imas, ako imas sistem razvucen po kuci to je jos bolje ,samo reci koji je su marke risiveri.
« Last Edit: February 04, 2010, 08:45:49 PM by metabond »

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #2878 on: February 04, 2010, 08:46:52 PM »
Ima li neko od vas kakvi citac za cd od kompjutera da mu ne treba, nije mi bitno dal cita cd-ove i to, samo da radi mehanizam za otvaranje zatvranje....Ajde ako ima ko da me casti za jednu ludu ideju :)

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2879 on: February 04, 2010, 08:55:34 PM »
rekao sam vec ranije GLOBO 7010A