Uz svo duzno postovanje ovaj Forum je u zadnjih mjesec-dva postao bas cirkus. Mada u stvari i nije. Postao je jednom rijeciju dosadan. Ljudi morate shvatit da ovdje nema dovoljno (aktivnih) clanova. Samo se brblja o nekom iskljucivanju, warnovanju, brisanju postova, svadjanju i prepirkama sa moderatorima. Ama bas nista korisno. Ne znam sto se administratori i moderatori ne bave vaznijim stvarima od igranja policajaca, tipa da malo aktiviraju forum, da postave neku zanimljivu temicu, pa ako treba da izmisle neki problemcic da bi se mi ostali clanovi aktivirali i vise postovali, takmicili. Kakav je bio forum prije 2 mjeseca? Extra, jes' da je bilo sprdnje i zajebancije u nekim slucajevima cak i neprimjerene al sve je to sastavni dio foruma. Nemoze sve bit pod konac. Ne shvatam kako moze biti bolji forum kad nema sprdnje i zajebancije, nema nekog opustenog odnosa medju clanovima. I sad ce neko odgovorit na ovo time sto ce rec da je ovo forum o automobilizmu i autima a ne za sprdnju. E pa ako je tako sto onda nema nista korisno za vidjet odje sem ovo nesto malo nas sto se trudimo da ipak nesto ucinimo. Nadam se da nisam previse zakomplikovao i da cete shvatiti sto sam imao na umu da kazem. Eh da i procitao sam pravilnik i ni pod jednom tackom ne krsimo ni jednu stavku iz pravilnika. Ne znam zasto 3 godine ovako sve funkcionise i od jednom sad moramo da pravimo 2 naloga s tim sto ce jedan biti bez auta (znam da to nije uslov al je nama licno to bezveze zato smo se i prijavili na ovakav nacin) a to se uopste ne trazi pravilnikom. Samo se komplikuju stvari. Necetete nista korisno ucinjet ovime. Mi smo dali rijec da kad mladji uzme auto prijavicemo se kao dva nezavisna clana i tacno cete znati ko sta pise ako Vam je do toga toliko stalo. Sve nase prethodne topike i postove mozete obrisati, isto tako iz garaze i krecemo jovo na novo.