Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 53099 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #1300 on: January 09, 2009, 10:45:09 PM »
....i sto bjese.....ono, fcdm?...........ko je voljan neka mi reKne........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #1301 on: January 10, 2009, 12:24:17 AM »
forum cafe del montenegro ...marinovicu,nemam facebook,majka mi ne da da chatujem sa svakakvim ljudima ...a ja sam ti vec otkljucao one dvije teme,sad cu ih zakljucat i otkljucat ti ovu trecu a ti imas 6 minuta da odratis sve !trri,cetirrii, sad ! :pedit: nema vise Marinovic ... zakljucano!Baj d vej,ljudi kako je ovo dobar sajt,pff ... nemate pojma koliko je odje dobrih stvari i korisnih prije svega,nego je Denis stvarno smrda sto se ne aktivira vise,jbg,da je vlasnik renola,alfe ili honde sve bi bilo drugacije ali ovako kao da je golfash ... i naravno kad bi se svi jos malo aktivirali i kad bi makar 2% mojih priJedloga bilo prihvaceno miCim da bi MR bio hit nad hitovima ...vuki,I miss you :(
« Last Edit: January 10, 2009, 02:29:40 AM by Renault N1 »

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1302 on: January 10, 2009, 07:28:54 AM »
i'm gona miss u wojo!ja glasam za 3. predlog!da se swi aktiwiram0. .
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1303 on: January 10, 2009, 10:17:30 AM »
....svi na pojacalo da se vezemo......moramo activni bit.......

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1304 on: January 10, 2009, 10:29:38 AM »
Davore fino pare u kofer i na pregovore o kupovini foruma...A inace red bi bio da ovaj forum malo zivne. Sve isti ljudi kuckaju a sve nas je manje, ljudi se banuju zbog nepostovanja pravila bogami ko da smo forum od 10 000 clanova pa mozemo.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1305 on: January 10, 2009, 10:45:05 AM »
sve je to u redu...ali ljudi nema devila.....  ::argue:: roll2

Offline vuki

• View Profile
« Reply #1306 on: January 10, 2009, 10:59:23 AM »
vuki,I miss you :(
cheekkiss posjetime nekad da msn-u

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1307 on: January 10, 2009, 11:11:25 AM »
« Last Edit: January 10, 2009, 11:13:32 AM by tuningmaniak »

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #1308 on: January 10, 2009, 05:06:17 PM »
marinovicu,nemam facebook,majka mi ne da da chatujem sa svakakvim ljudima ...a ja sam ti vec otkljucao one dvije teme,sad cu ih zakljucat i otkljucat ti ovu trecu a ti imas 6 minuta da odratis sve !trri,cetirrii, sad ! :pedit: nema vise Marinovic ... zakljucano!
A prika sto da ti recem osamostali se vise,napravi FB... :DA fala za otkljucavanje i zakljucavanje teme,no si mogo ostavit kljuc pod otirac al nema veze..

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #1309 on: January 10, 2009, 08:25:34 PM »
r32 mrtvi opra rs4?izgleda da taj audi osim sto je ukraden, nije u redu ili ga kralj ne vozi kako treba ocigledno hahahah
Vala BRUKA!E sad, odakle toj RS4ki 440ks i jel' sigurno da je ukraden, znam za onoga RS6 (isto je imao 560ks ili tako nesto, uglavnom 100tinak i vise no fabricki(kao)) ali taj 6 je oduzet davno... a za ovoga mi se cini da je MUPovski ili tako neshto...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #1310 on: January 10, 2009, 09:58:31 PM »
Onaj sto je oduzet jos nije vracen,jedino moze biti vracen pravom vlasniku ... a u PG su trenutno dva na budvanskim tablicama !!!Vidjeh sinoc landrovera 110 na budvanske ali noviji tip,od 2000 god na ovamo ... prelijep,metalik siva boja ... uhh ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1311 on: January 10, 2009, 11:00:40 PM »
Zna li iko kakav sajt CRNOGORSKI za prodaju polovnih vozila?Ako ko zna neka okaci....Hvala......

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1312 on: January 11, 2009, 12:02:40 AM »
.......fala fico...ali brate cijene sta misli narod sta je muka....uuuuuu...bruka....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #1313 on: January 11, 2009, 04:15:00 PM »
r32 mrtvi opra rs4?izgleda da taj audi osim sto je ukraden, nije u redu ili ga kralj ne vozi kako treba ocigledno hahahah
Vala BRUKA!E sad, odakle toj RS4ki 440ks i jel' sigurno da je ukraden, znam za onoga RS6 (isto je imao 560ks ili tako nesto, uglavnom 100tinak i vise no fabricki(kao)) ali taj 6 je oduzet davno... a za ovoga mi se cini da je MUPovski ili tako neshto...
ovo boldovano je sigurno shala? :)s obzirom da je bi-turbo i da ima 380 ks fabricki... ide na preko 400 samo sa dobrim remapom. Mijenjanje down-pipe i kompletnog izduva i ..eto ti.Nista posebno, gledao sam ih i od 100tinjak vishe :)a pomijesao sam ga sa tim oduzetim rs6..jer sam ga samo jednom vidio i nisam zapamtio je li 6tica il 4vorka.Nevermind.r32 ima dsg i moze odlicno da startuje sa launch control, ali bi audi treba da ga stigne sve da promasi prve 3 brzine hahah
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #1314 on: January 11, 2009, 06:05:54 PM »
imali koji auto plac crnogorski internet stranu????
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #1315 on: January 11, 2009, 06:30:43 PM »
Manijaci,mogu li da vas pitam sto vam znaci ovo ''Don't drink and drive,take a joind and fly''joinD ???

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #1316 on: January 11, 2009, 07:59:00 PM »
ovo boldovano je sigurno shala? :)
Nije sala, naravno da moze, ali svaki kod nas je "chipovan" i napucan... ja nesto ne bih rekao... zato i pitam, zna li ko toga i zna li jel' sto radio sa njim...Gadju se ovi nashi sa konjima previshe  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #1317 on: January 12, 2009, 07:19:06 PM »
sh' a ima ??Ima li ko odgovor na ovo sto R-8 pita u vezi sajtova za neki sajt crnogorskog autoplaca...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #1318 on: January 12, 2009, 08:09:53 PM »
Vidis pise ti gore niksic i ulica i broj.........samo sto je megan preskupu.........i za te pare bi treba da je manje presa'.............ali prelijep auto..........

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #1319 on: January 12, 2009, 08:46:08 PM »
Posle tek vidjeh,znam da je ranije kramar u bosnu nedje bio...a meni je ovakav megan karavan extra,samo sto gledam samo benzince tako da bi ipak manje para trebao biti...mislim ovakav samo benzinac