SMF - Just Installed!
upoznaj mene a ja ti dovodim dvije crnkinje ciste i garazirane
meganito imam i klip jedan no nece da ga prihvati jutjub raspali...iz delte...ima li jos koji uploader?vuki,ako dolazis na CT javi se!evo jedne "anegdote" od jutros :sasa : sine zasto mi je prosjecna potrosnja 5,9 svaki put posle tvoje voznje? (njemu i majci je 5.2) vozis li ti brzo sine nemalo te?ovo nije auto za trku,a ni ti nisi vozac za trku,jer ne umijes vozit,kolko se god tebe cinjelo da si dobar vozac!ja : ne ja tata bez tebe osta!bice nekad bolji od tebe,zakleo sam ti se...sasa : bogami sreco moja ako bi sabrali svaki put kad si se lazno za to kleo,ja bi bio medecinski fenomen!
Quote from: devil_may_cry on December 16, 2008, 09:05:01 PMmeganito imam i klip jedan no nece da ga prihvati jutjub raspali...iz delte...ima li jos koji uploader?vuki,ako dolazis na CT javi se!evo jedne "anegdote" od jutros :sasa : sine zasto mi je prosjecna potrosnja 5,9 svaki put posle tvoje voznje? (njemu i majci je 5.2) vozis li ti brzo sine nemalo te?ovo nije auto za trku,a ni ti nisi vozac za trku,jer ne umijes vozit,kolko se god tebe cinjelo da si dobar vozac!ja : ne ja tata bez tebe osta!bice nekad bolji od tebe,zakleo sam ti se...sasa : bogami sreco moja ako bi sabrali svaki put kad si se lazno za to kleo,ja bi bio medecinski fenomen!kazu da su roditelji ti koji te najbolje poznajuprc... :Dahahaha
Quote from: devil_may_cry on December 16, 2008, 09:05:01 PMmeganito imam i klip jedan no nece da ga prihvati jutjub raspali...iz delte...ima li jos koji uploader?vuki,ako dolazis na CT javi se!evo jedne "anegdote" od jutros :sasa : sine zasto mi je prosjecna potrosnja 5,9 svaki put posle tvoje voznje? (njemu i majci je 5.2) vozis li ti brzo sine nemalo te?ovo nije auto za trku,a ni ti nisi vozac za trku,jer ne umijes vozit,kolko se god tebe cinjelo da si dobar vozac!ja : ne ja tata bez tebe osta!bice nekad bolji od tebe,zakleo sam ti se...sasa : bogami sreco moja ako bi sabrali svaki put kad si se lazno za to kleo,ja bi bio medecinski fenomen!e nemalo te kakav si lazes oca....pi necoeku.......nije ovo vrijedjanje ja to iz miloste...... cheekkissi izbaci taj video molim te da vidju sto si cinio...........
PS: zna li iko dje ga je stefan123
Quote from: tuningmaniak on December 16, 2008, 10:59:01 PMPS: zna li iko dje ga je stefan123pogledaj u tropikanu
PS: Qrtza ti ovo ne valja
...aooooo vazda muke sa tobom....aj kad budes u pg zovi......ps: jel to telePHONoM snimano?Quote from: MotobikeR on December 16, 2008, 11:11:18 PMQuote from: tuningmaniak on December 16, 2008, 10:59:01 PMPS: zna li iko dje ga je stefan123pogledaj u tropikanu ja reko da pitam niko ga ne spominje........cak ga ne viidjam onamo kod skole (gimnazija bjese?)..............
Quote from: tuningmaniak on December 16, 2008, 10:59:01 PMPS: zna li iko dje ga je stefan123Mozda je slucajno banovao sebe umjesto Devila na odredjeno vrijeme rofl