Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 52927 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #880 on: December 09, 2008, 10:27:43 PM »
mislis li ti na mazdu MPS...da je RUZNA?!kad budem ima para za novo auto,to ce bit ona.perfekcija u svakom pogledu.ima crvena na ct...svaki dan je gledam ;)
malo ti je 100ps pi sjedi tu magare neizivljeno rofl
premalo brate :)
pa znam ...zato te i ne zovem kad naidjem na dobar auto...jer je tebi bitno da je """"" 2.0 16v """"" mislim da ne mozhesh naci takvo auto da je dobar motor i da je chuvano sve...ima dobrih !!! ima PREDOBRIH ..ali svi ti primjerci su vec kod vlasnika koji bi prije ruku dali no auto... ne znam sto da ti kazem...volio bi da kupish tu mazdu sjutra..ali kad budes kupovao kola...sjedi fino mehanicara,limara itd..uzmes auto povedes da se vidi kompresija da se sve provjeri..da se vidi jeli farban itd..eo ja imam zaista mnogo iskustva sa "spoljnim" djelom auta i sa trapovima itd jer mi je to posao..svaku manu i vrlinu provalim hahahaha :D ozbiljno..i sam znash..zato kad budesh ishao u potrazhnju ZOVI me !btw ovu sliku mazde sto si postavio...jeli ovo serijska mazda 3mps ili je malo posjetila neku tuning kucu ??
znam madjo...aj ja necu nista drugo...da se vatam sa tobom,nema potrebe...samo cu elegantno da ti mahnem i prozujim pored tebe hahahah :Dja te svaki put zovem brate!sam znas :) i svaki put cu te zvat.a cim dodje na red provjeravanje,ide kod danila bulatovica...sto se limarije tice bar ;)
to ti je mps extreme! samo 282 hp i 425 Nm
bolest  hbeat
Jel' brza od golfa???
To je ubica kada napravi Svaba,i posle 20 godina svaka masina mu je slaba!1.8 16v usis 2 iljade...sve je stegnuto na trapu gorivo samo na SLAP-u :Dhahahha napamet je znam,a sve tobos iz sprdnje!:D
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #881 on: December 09, 2008, 10:38:00 PM »
nikad se opametit neces...uzmi auto u koje si siguran da je dobro ...da je pazeno..ocuvano...da je na trapove odlican..da izgleda prelijepo..da mu sve funkcionishe ..uz malo para ga sredish i uzhivash...malo ti je 1.8 110ks...za shta ti je malo ? oces li da ides na 402 m .. ? ili oces da pricamo uuuu kako devil opra deltu hf na kombinat sa nissanom.. ?a najmanji dio ti crnke devil parkira auto u garazu i 2 mjeseca ide stopom do podgorice.. ako ti je to zelja ..uzivaj...ja ti ovo pricam a sa tim se slozhio i borus...jer si nam mio! jes da si shashav al ok...i zelimo ti sve naj al ti si stoka :D
Izbrisan clan

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #882 on: December 09, 2008, 11:32:35 PM »
vuki,devile prodat je onaj auto...

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #883 on: December 10, 2008, 12:47:52 AM »
nikad se opametit neces...uzmi auto u koje si siguran da je dobro ...da je pazeno..ocuvano...da je na trapove odlican..da izgleda prelijepo..da mu sve funkcionishe ..uz malo para ga sredish i uzhivash...malo ti je 1.8 110ks...za shta ti je malo ? oces li da ides na 402 m .. ? ili oces da pricamo uuuu kako devil opra deltu hf na kombinat sa nissanom.. ?a najmanji dio ti crnke devil parkira auto u garazu i 2 mjeseca ide stopom do podgorice.. ako ti je to zelja ..uzivaj...ja ti ovo pricam a sa tim se slozhio i borus...jer si nam mio! jes da si shashav al ok...i zelimo ti sve naj al ti si stoka :D
cheekkiss cheekkiss cheekkisssvaka ti je sveta!!!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #884 on: December 10, 2008, 01:13:14 AM »
Za mija i devila ... jbg nema nista za drugare sto vole golfove i bmnj ...http://www.forum-auto.com/automobiles-mythiques-exception/section5/sujet379531-175.htm

Majka mi je rekla da moze ...

sparco

• Guest
« Reply #885 on: December 10, 2008, 08:22:16 AM »
niiiiiiiiiiiiiice

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #886 on: December 10, 2008, 11:13:53 AM »
malo 110 ks...onda cu cipovat megana,bacit mu 17" crne tockove ka trilove,ofarbat lajsne u bijelo,biksenone,spustit ga i eto mi prelijepo auto.trosi 5 litara 110 ks....to me nagovarate vas 2-ica da bi bili brzi od mene...al dzabe vam je,nece vam proc hahahhaa  rofl rofl rofl
ja ti ovo pricam a sa tim se slozhio i borus...jer si nam mio! jes da si shashav al ok...i zelimo ti sve naj al ti si stoka :D
volim i ja vas! :D  cheekkiss
vuki,devile prodat je onaj auto...
:((( kolko para?
cheekkiss cheekkiss cheekkisssvaka ti je sveta!!!
Ko ima jugo,ne vozi se dugo...:D
Vele mi da ti znas dje se nalazi ovaj lik sto pravi distance.Mozes li mi dati br. ili mi reci dje se nalazi? Hvala
DAVORE ZAKLACU TE!!!
« Last Edit: December 10, 2008, 11:18:05 AM by devil_may_cry »

sparco

• Guest
« Reply #887 on: December 10, 2008, 12:32:05 PM »
ja ocu da kupim ovoga bijelog porsea, a posto ga je devil vozio, kakav je ? da znam da se ne zajebem  ?

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #888 on: December 10, 2008, 12:42:03 PM »
baracina!

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #889 on: December 10, 2008, 01:39:30 PM »
Nema prostora ovdje kapi!

motorsport

• Guest
« Reply #890 on: December 10, 2008, 01:40:37 PM »
DAVORE ZAKLACU TE!!!
obrati paznju malo na "rijecnik".... !!!

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #891 on: December 10, 2008, 02:02:06 PM »
ja ne znam koji je problem sad,jer naravno da ne misli bukvalno.

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #892 on: December 10, 2008, 04:28:03 PM »
http://www.youtube.com/watch?v=T1KvDmVPD3wleleK!  jao
Dobro jutro Kolumbo!
DAVORE ZAKLACU TE!!!
obrati paznju malo na "rijecnik".... !!!
Koja od ove 3 rijeci krsi osnovna pravila foruma?1.davore - on,covjek...davor2.zaklacu - (nozem,bajonetom,zubima...).ne misli se ozbiljno,mada ako se doticni prepa (ne daj boze),poslacu mu milku i sodu bikarbonu!3.te - odnosi se na njega,davora.
ja ne znam koji je problem sad,jer naravno da ne misli bukvalno.
da zna reka bi ti :D

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #893 on: December 10, 2008, 07:22:44 PM »
Posto je ova kriza pravo vrijeme za kupovinu kola evo snizenja i na mobile de !ovaj auto je prije mjesec bio oko 14k a sad je ... pa pogledajte sami  http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=87571437&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=20700&makeModelVariant1.modelId=34&makeModelVariant1.modelDescription=4*4&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2002-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=4i recite mi vase misljenje,da li je moguce nedje u CG kupiti sledece stvari i sto mislite kako bi iste prolazile tj kakva bi bila potrznja !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #894 on: December 10, 2008, 07:38:45 PM »
...ovo ti je na ceski.... ::yes::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #895 on: December 10, 2008, 07:51:01 PM »
@Mijo, ovaj golf sto ga gledam uopste nema dsg... Tako da nije zbog toga.Ako se vidimo prije no sto ga uzmem pricacu ti, ako ne, provozacu te...sjesces unutra.Pa ces vidjet.A sjutra idem do alliance...opet..zbog NECHEGA !(necu da prijavljujem kvarove pa da ne mogu prodat auto hahaha)i ponavljam, nisam advokat gtija, i dalje mi se podjednako 'eXbe za sve marke.Objektivan sam za razliku od ljudi koji veze nemaju sa mozgom i pricaju o kolima o kojima su samo chuli na net, tv ili vidjeli u prolazu.Dajte bre.Stvarno je ovaj forum postao presmijeshan
slam.poke.drop.tuck.dope

SRT8

• Guest
« Reply #896 on: December 10, 2008, 08:32:49 PM »
DSG, rechi mi neshto , da li ima kakve slicnosti sa BMW-ovim M5 mjenjachem -onaj poluautomacki...

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #897 on: December 10, 2008, 08:52:55 PM »
Golf je odje interna sala...a kad ga acid uzme,bice naj auto na forum (lise 350z)...o cemu se radi?

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #898 on: December 10, 2008, 09:06:16 PM »
Vidjecemo sto ces ti da uzmesh  rofl
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #899 on: December 10, 2008, 09:28:17 PM »
DSG, rechi mi neshto , da li ima kakve slicnosti sa BMW-ovim M5 mjenjachem -onaj poluautomacki...
to ti je kod audija nazvano valjda S-tronic.. kod vw-a dsg - direct shift gearboxNema pedalu kvachila ali IMA dva kvacila.. jedno za prvu trecu i petu, a drugo za drugu cetvrtu i shestu brzinu. Perverzno brzo mijenjanje brzina.googlaj.Ima na youtube klipova masu.
slam.poke.drop.tuck.dope