Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 52893 times)

Offline vuki

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #860 on: December 09, 2008, 07:03:12 PM »
covjeka zna Drasko e36 power. posalji mu pm posto mozda nece ovo vidjet. reci crveni 200sx parkiran je bio na pumpu meljine, znace on.razmisli jos da li zelis to auto, ima ce tu posla oko njega, da ti ne pricam koliko su dijelovi i odrzavanje skupi. u svakom slucaju ako nadjes na nekog zapisi sta mu sve fali pa cu ti se ja raspitat koliko su djelovi najpovoljnije. najvaznije da je motor, turbina i mjenjac zdrav ostalo manje vise

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #861 on: December 09, 2008, 07:20:23 PM »
vuki ...dzaba mu pricas...oce da kupi baracinu oko koje ce vishe da se muchi i da cheka djelove (ako mu stignu uopshte) umjesto da se strpi malo i da kupi lijepo dobro auto ... kad zhurish uvijek se zajebesh ! kad sam god zhurio da shto prije neshto kupim/dobijem uvijek sam gresku napravio...uzmi neki 306 ...rekao si da ti se svidja...306xsi sredi ga i uzivaj ..sto ce ti taj nissan kojih ima 3,4 kod nas a svaki rasturen ..poslusaj me...  hbeat
Izbrisan clan

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #862 on: December 09, 2008, 07:54:28 PM »
Nek' coek uzme sto mu se svidja, samo da je dobro odrzavan i da nije ubijen od zivota....200sx je zajeban to je tacno, al ako mu je merak....nek se muci malo, o5 nema dobrog auta za smijesne para, a pogotovo turbo benzinca sa RWD...Inace, ima ona "izreka"... "Ako covjek zna 100 psovki, i posle kupi starog turbo benzinca, za mjsec dana ce znat jopsh minimum 200 novih psovki...."Ja bi mu predlozio Fiat Coupe Turbo... ako nadje dobrog..a malo sam ih dobrih vidio  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #863 on: December 09, 2008, 07:58:56 PM »
ja mislim da on bjezi od italijana..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #864 on: December 09, 2008, 08:25:09 PM »
@Vuki, nadji jedan posto dje sam ista loshe pricao o VW-u ili uopste generalizirao ..bilo koja marka auta da je u pitanju.Ada jesam li za SVOJE auto pricao sto mu valja a i sto ne valja.Nisam kao vecina cutao i pricao "moj auto najbolji, nema kvara, kao da sam lexus uzeo".meni ne smeta...nece me to odvratiti od kupovine, samo ruzno izgleda :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #865 on: December 09, 2008, 09:07:08 PM »
covjeka zna Drasko e36 power. posalji mu pm posto mozda nece ovo vidjet. reci crveni 200sx parkiran je bio na pumpu meljine, znace on.razmisli jos da li zelis to auto, ima ce tu posla oko njega, da ti ne pricam koliko su dijelovi i odrzavanje skupi. u svakom slucaju ako nadjes na nekog zapisi sta mu sve fali pa cu ti se ja raspitat koliko su djelovi najpovoljnije. najvaznije da je motor, turbina i mjenjac zdrav ostalo manje vise
Posalcu mu sad PM...Znam sve to,al kad sam seo u njega...kad sam osetio gas...milos i madjoni znaju da se nisam moga odvojit od njega..jednostavno savrsenstvo za mene.volan dje treba,sic kakav volim,menjac je na nenormalno dobru poziciju za ruku...udoban..Jos RWD...stara ljubav,i jedina..pa ta konjaza...pa japanac...osjecaj kad ga saltas na 7.200....svrssssssssssssssssssssss svrssssssssss aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!a znam da ce me ukopat..da cu morat svaki dinar da dam...znam.al vrijedi...javicu ti se kad mu zapisem sve ;)
vuki ...dzaba mu pricas...oce da kupi baracinu oko koje ce vishe da se muchi i da cheka djelove (ako mu stignu uopshte) umjesto da se strpi malo i da kupi lijepo dobro auto ... kad zhurish uvijek se zajebesh ! kad sam god zhurio da shto prije neshto kupim/dobijem uvijek sam gresku napravio...uzmi neki 306 ...rekao si da ti se svidja...306xsi sredi ga i uzivaj ..sto ce ti taj nissan kojih ima 3,4 kod nas a svaki rasturen ..poslusaj me...  hbeat
ne mogu brate moj...znas me,tvrdoglav sam...zelim to auto po svaku cijenu :((( preskup je 306,a bolje mi je uzet saxo VTS,sto mi je 1 izbor posle nissana!
Nek' coek uzme sto mu se svidja, samo da je dobro odrzavan i da nije ubijen od zivota....200sx je zajeban to je tacno, al ako mu je merak....nek se muci malo, o5 nema dobrog auta za smijesne para, a pogotovo turbo benzinca sa RWD...Inace, ima ona "izreka"... "Ako covjek zna 100 psovki, i posle kupi starog turbo benzinca, za mjsec dana ce znat jopsh minimum 200 novih psovki...."Ja bi mu predlozio Fiat Coupe Turbo... ako nadje dobrog..a malo sam ih dobrih vidio  ::msn-wink::
Ubijen je svaki Mijo...to se ja bojim :((((...da ce mi izdusit motor,ka sto je na onoga sto sam bio 100% siguran da ga uzimam...Znas ga vjerovatno...dolazio je na kombinat...UBIO je lancu HF zutu kako sam cuo...al je posa u *urac...RWD...uhhh....gume mi nece trajat 15 dana sa ovim shvatanjem zivota trenutnim.. :DJa bi COUPE-a rado!al je preskup...nemam tolko :/ a ne mogu nac dobroga...imam  viziju u glavu tog auto kako da ga sredim...znaci nadaleko ne bi ljepseg auta bilo...ozbiljan sam :D
ja mislim da on bjezi od italijana..
Bjezim brate od Punta i slicnih sranja...coupe 2.0 16v turbo je top auto...Imam za 2.200 € Punta 1.4 GT 140 ks....odlicno stanje...al mi to nista ne treba...stabilnost ravna nuli...konzerva...daleko bilo.Uglavnom ako uzmem nissana,a zelim ga,i imam pare za njega...uzimam jos 1 auto,koje cu da vozim.a nissan...ide u garazu na dugo vremena..povremeno ce se vozit,da se "produva"...detaljno sredjivanje i rastavljanje...smijesan ce bit sparcov bmw..al imam problem sto ja ne znam nista o mehanici...znaci potpuni laik. :/ a zelim da sve sam radim i da se sam o jadu zabavljam...da bi bio ispunjen posle..da sam ja nesto doveo do perfekcije...auto koje tolko volim...UBICU.trebace mi pomoc od vas,to da znate :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline vuki

• View Profile
« Reply #866 on: December 09, 2008, 09:16:42 PM »
mene jedino strah toga sto su ti motori stari, ko zna kako odrzavani i ne zelis da znas koliko kosta generalka tog motora + cekanje jer recimo klip da ti treba sam ces ga trazit.cijenim tvoju zelju za dizanjem iz mrtvih tako dobrog auta i drzim ti palceve

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #867 on: December 09, 2008, 09:31:53 PM »
nisu nikako odrzavani...a plus sto su ih UBIJALI od stiskanja debili koji ne znaju presaltat manju pred preticanje/krivinuskoro sam vidio POKUSAJ motornog kocenja sugradjanina...vozi civic neku besnu...pa na srce me to auto zaboljelo ljudi..kako je to zajaokalo,zakvrcalo,puklo,zadimilo na izduv,skocilo...nije se moga vise posrat na nju...onda redovna promasivanja brzine...prelazci preko rupa...najradije bi uzeo Kiu pro ceed da imam para,i pocinuo.ne boli te glava.
cijenim tvoju zelju za dizanjem iz mrtvih tako dobrog auta i drzim ti palceve
fala brate  cheekkissP.S. kolko se krecu garaze?mjesecno da se placa...imam ponudu za 100 €,al mi je mnogo..
« Last Edit: December 09, 2008, 09:33:48 PM by devil_may_cry »

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #868 on: December 09, 2008, 09:37:17 PM »
skup ti je 306 ? 3000e u extra stanju ? "skup" ili ti nemash para...to morash razlikovat...306 97" godishte perfektno stanje ...znam jer mi ga drug vozi 3,4 godine ...i vishe...ja rijetko kad kazem za neko auto da je extra ocuvan a ovaj zaista jes...i na izgled i na sve.ako je to skupo onda ne znam brate
Izbrisan clan

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #869 on: December 09, 2008, 09:38:07 PM »
da nije crveni,Spalevica sa Starog? :D

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #870 on: December 09, 2008, 09:39:31 PM »
skup ti je 306 ? 3000e u extra stanju ? "skup" ili ti nemash para...to morash razlikovat...306 97" godishte perfektno stanje ...znam jer mi ga drug vozi 3,4 godine ...i vishe...ja rijetko kad kazem za neko auto da je extra ocuvan a ovaj zaista jes...i na izgled i na sve.ako je to skupo onda ne znam brate
dje mladene?! pa sto ne reces nesretni sine vise?!to je 2.0 16v jel?

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #871 on: December 09, 2008, 09:43:39 PM »
nije no 3.0 24v v6 ....320ks 280nm...9000rpm... sa komplet gewinde trapovima i 17" tockovima ...karbonskim krovom i haubom...jesi li normalan :D ?? :D 1.8 malo preko 100ks ..ali posto si ti neizivljen naravno da ga neces kupit i ako je perfektan :D plavi teget
Izbrisan clan

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #872 on: December 09, 2008, 09:44:01 PM »
Devile, samo naprijed, ali oprezno i to baaaash oprezno!
@Vuki, nadji jedan posto dje sam ista loshe pricao o VW-u ili uopste generalizirao ..bilo koja marka auta da je u pitanju.Ada jesam li za SVOJE auto pricao sto mu valja a i sto ne valja.Nisam kao vecina cutao i pricao "moj auto najbolji, nema kvara, kao da sam lexus uzeo".meni ne smeta...nece me to odvratiti od kupovine, samo ruzno izgleda :)
Znaci, poceo si da branish golfa ka' da ti je iz kuce... i da nas ucish sto je lijepo....  :tease:Ja PRVI ti zelim da uzmes taj auto i da ga "napucas" po meraku... sa sve DSG menjacom (eto cisto da ti je sigurno shaltanje) i da stanes pored megana ili focusa i vidish koliko si bolje proshao...jer realno, za taj auto cesh prije imat kupca nego za bilo koji drugi, ako(kad) ti dosadi...Ali nemoj molim te odjednom da budes advokat GTI mashine (ima ih previse) jer NIJE LIJEPO  ::msn-wink::I sad jedno ozbiljno pitanje, dal' ti se GTI posebno svidja zbog tog cudesnog DSG-a ili... ipak mislish da je bolji i jeftiniji od npr Megana ili Focusa ili Mazde (ruzne)???

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #873 on: December 09, 2008, 09:49:35 PM »
nije no 3.0 24v v6 ....320ks 280nm...9000rpm... sa komplet gewinde trapovima i 17" tockovima ...karbonskim krovom i haubom...jesi li normalan :D ?? :D 1.8 malo preko 100ks ..ali posto si ti neizivljen naravno da ga neces kupit i ako je perfektan :D plavi teget
ne za spas zivota...bolje mi je cipovat megana onda hahahha  rofl
Devile, samo naprijed, ali oprezno i to baaaash oprezno!Mazde (ruzne)???
I tebe vala ka bratu  cheekkiss :Dmislis li ti na mazdu MPS...da je RUZNA?!kad budem ima para za novo auto,to ce bit ona.perfekcija u svakom pogledu.ima crvena na ct...svaki dan je gledam ;)

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #874 on: December 09, 2008, 09:55:17 PM »
Pa sad ruzna ili ne... meni jes, ne mislim ono katastrofa ruzna, ali ne izgleda kao "hot hatch" (kako 3le voli da ih zove)

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #875 on: December 09, 2008, 09:57:08 PM »
::wub:: ::wub:: ::wub:: ::wub::

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #876 on: December 09, 2008, 10:00:37 PM »
mislis li ti na mazdu MPS...da je RUZNA?!kad budem ima para za novo auto,to ce bit ona.perfekcija u svakom pogledu.ima crvena na ct...svaki dan je gledam ;)
....neodlucni covjece..... happy2brate vidji....iskreno uradi kako ti mislis da je najbolje i nemoj gledat od danas do sjutra......nego gledaj mnoooogo dalje........sta god da uzmes milo ce mi bit...........malo ti je 100ps pi sjedi tu magare neizivljeno rofl
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #877 on: December 09, 2008, 10:00:52 PM »
pa znam ...zato te i ne zovem kad naidjem na dobar auto...jer je tebi bitno da je """"" 2.0 16v """"" mislim da ne mozhesh naci takvo auto da je dobar motor i da je chuvano sve...ima dobrih !!! ima PREDOBRIH ..ali svi ti primjerci su vec kod vlasnika koji bi prije ruku dali no auto... ne znam sto da ti kazem...volio bi da kupish tu mazdu sjutra..ali kad budes kupovao kola...sjedi fino mehanicara,limara itd..uzmes auto povedes da se vidi kompresija da se sve provjeri..da se vidi jeli farban itd..eo ja imam zaista mnogo iskustva sa "spoljnim" djelom auta i sa trapovima itd jer mi je to posao..svaku manu i vrlinu provalim hahahaha :D ozbiljno..i sam znash..zato kad budesh ishao u potrazhnju ZOVI me !btw ovu sliku mazde sto si postavio...jeli ovo serijska mazda 3mps ili je malo posjetila neku tuning kucu ??
Izbrisan clan

Offline vuki

• View Profile
« Reply #878 on: December 09, 2008, 10:11:44 PM »
to ti je mps extreme! samo 282 hp i 425 Nm

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #879 on: December 09, 2008, 10:12:53 PM »
Jel' brza od golfa??? rofl Izvini Trileeee  roflSto cu, znam...treba mi pomoc.... roll2