covjeka zna Drasko e36 power. posalji mu pm posto mozda nece ovo vidjet. reci crveni 200sx parkiran je bio na pumpu meljine, znace on.razmisli jos da li zelis to auto, ima ce tu posla oko njega, da ti ne pricam koliko su dijelovi i odrzavanje skupi. u svakom slucaju ako nadjes na nekog zapisi sta mu sve fali pa cu ti se ja raspitat koliko su djelovi najpovoljnije. najvaznije da je motor, turbina i mjenjac zdrav ostalo manje vise
Posalcu mu sad PM...Znam sve to,al kad sam seo u njega...kad sam osetio gas...milos i madjoni znaju da se nisam moga odvojit od njega..jednostavno savrsenstvo za mene.volan dje treba,sic kakav volim,menjac je na nenormalno dobru poziciju za ruku...udoban..Jos RWD...stara ljubav,i jedina..pa ta konjaza...pa japanac...osjecaj kad ga saltas na 7.200....svrssssssssssssssssssssss svrssssssssss aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!a znam da ce me ukopat..da cu morat svaki dinar da dam...znam.al vrijedi...javicu ti se kad mu zapisem sve

vuki ...dzaba mu pricas...oce da kupi baracinu oko koje ce vishe da se muchi i da cheka djelove (ako mu stignu uopshte) umjesto da se strpi malo i da kupi lijepo dobro auto ... kad zhurish uvijek se zajebesh ! kad sam god zhurio da shto prije neshto kupim/dobijem uvijek sam gresku napravio...uzmi neki 306 ...rekao si da ti se svidja...306xsi sredi ga i uzivaj ..sto ce ti taj nissan kojih ima 3,4 kod nas a svaki rasturen ..poslusaj me... hbeat
ne mogu brate moj...znas me,tvrdoglav sam...zelim to auto po svaku cijenu

(( preskup je 306,a bolje mi je uzet saxo VTS,sto mi je 1 izbor posle nissana!
Nek' coek uzme sto mu se svidja, samo da je dobro odrzavan i da nije ubijen od zivota....200sx je zajeban to je tacno, al ako mu je merak....nek se muci malo, o5 nema dobrog auta za smijesne para, a pogotovo turbo benzinca sa RWD...Inace, ima ona "izreka"... "Ako covjek zna 100 psovki, i posle kupi starog turbo benzinca, za mjsec dana ce znat jopsh minimum 200 novih psovki...."Ja bi mu predlozio Fiat Coupe Turbo... ako nadje dobrog..a malo sam ih dobrih vidio ::msn-wink::
Ubijen je svaki Mijo...to se ja bojim

(((...da ce mi izdusit motor,ka sto je na onoga sto sam bio 100% siguran da ga uzimam...Znas ga vjerovatno...dolazio je na kombinat...UBIO je lancu HF zutu kako sam cuo...al je posa u *urac...RWD...uhhh....gume mi nece trajat 15 dana sa ovim shvatanjem zivota trenutnim.. :DJa bi COUPE-a rado!al je preskup...nemam tolko :/ a ne mogu nac dobroga...imam viziju u glavu tog auto kako da ga sredim...znaci nadaleko ne bi ljepseg auta bilo...ozbiljan sam

ja mislim da on bjezi od italijana..
Bjezim brate od Punta i slicnih sranja...coupe 2.0 16v turbo je top auto...Imam za 2.200 € Punta 1.4 GT 140 ks....odlicno stanje...al mi to nista ne treba...stabilnost ravna nuli...konzerva...daleko bilo.Uglavnom ako uzmem nissana,a zelim ga,i imam pare za njega...uzimam jos 1 auto,koje cu da vozim.a nissan...ide u garazu na dugo vremena..povremeno ce se vozit,da se "produva"...detaljno sredjivanje i rastavljanje...smijesan ce bit sparcov bmw..al imam problem sto ja ne znam nista o mehanici...znaci potpuni laik. :/ a zelim da sve sam radim i da se sam o jadu zabavljam...da bi bio ispunjen posle..da sam ja nesto doveo do perfekcije...auto koje tolko volim...UBICU.trebace mi pomoc od vas,to da znate