Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42162 times)

Offline TROPHY

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #3460 on: July 20, 2010, 08:28:27 PM »
Cao drustvo! U 'Przno' sam u 'Maestral' malo na praxu, jedno mjesec ipo... Nemam net pa ne mogu ni aktivan bit', ne mo'te me banovat! ;)Slikam sve sto stignem, najvise Mtrojke i ostale beNvee... Reno dobri slabo koji vidim al dobro :D  :'(Eto tako!Cheers

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #3461 on: July 21, 2010, 12:12:43 AM »
aj da pochinemo malo :Dnego kad vec prichamo o tome shta ko radi ja da se pohvalim da sam danas imao udes....znachiii put ono jedva jedna kola prolaze a ja sa nekim ribama i primichem se lagano krivini kad iz nje izlazi crveni jugo, ja odmah zakochim a ovu zenu shto je vozila jugo ufati frka i nije mogla da zakochi pa pravo u mene.... i sad, boli mene uvo znam ja da nije velika shteta i da ce se napravit ali pored zene je sjedio njen muz i u krilo drzao jedno od djece (iza ih je bilo troje) i to dijete udari glavom u shofershajbnu i puche ona cijela.... ja brzo izleti pogledah malog, nemu nishta, nije ni plakao, vjerovatno je bio u shoku. ja onda pogledah juga a jugo nagrdjen, hauba se podigla, slomljen far, maska, blatobran... ja pogledah freelandera a njemu se samo tablica iskrivila i malo sa branika pala boja a iovako treba da ga lakiram, vec je to placeno samo da ga ostavim nekoliko dana da zavrshe... e i tako to bi...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3462 on: July 21, 2010, 10:32:46 AM »
Pa dobro nista strano kad nikome nije nista,moja braca slomise prije neki dan od Sutomora ka Baru Audi A4 1.8T '04 (amer,auto u ful,kupljen prije toga ni mjesec dana) pasa je u tirinte vas al bukvalno,al nikom nista fala Bogu...Zamislite pola se airbegova i zavjesa nije ni otvorilo...itd da ne duzim

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #3463 on: July 21, 2010, 11:19:23 AM »
nedje su na meksinu sleceli pa zato ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3464 on: July 21, 2010, 01:32:02 PM »
nedje su na meksinu sleceli pa zato ::msn-wink::
Aha "ocesali" A3 da je prednji lijevi tocak od A4 osta u A3,pa niza stranu skoro u more,nisu mogla vrata da se zatvore prednja.meksina takva da se kola nemogu napravit.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #3465 on: July 21, 2010, 02:31:00 PM »
Pa sam si rekao, "ocesali" sto je jako dovoljan razlog da se "vrece" ne otvore jer su i programirane da u slucajevima "cesanja" - ukoliko usporenje nije preveliko - ne otvore i time ne naprave jos vecu muku vozacu koji posle cesanja se trudi da odrzi kontrolu nad autom. A posle cesanja su sigurno izgubili pola brzine pa je udarac pri slijetanju do mora bio znatno blazi cime je usporenje znatno manje sto opet znaci da se airbag-ovi nijesu morali otvorit. Jos ako je tacna ona prica da u autima za americko trziste ukoliko nijesi vezan bocni airbag-ovi se ne otvaraju (cuo sam iz masu izvora da je tako al njesam siguran) onda eto razloga.Inache AirBag ne funkcionise zavisno od toga kolko se auto "skrca' ili kojom brzinom se udari vec koje usporenje postoji pri udesu, tako npr. ako pri 100km/h letis u sijeno mozda se i ne otvore al ako pri 25km/h zveknes u beton otvorice se. Isto tako ako na autoput pri 150 kucnes nekog u branik samo da se taknete najvjerovatnije se nece otvorit al ako iz 30km/h udaris u auto ispred sebe najvjerovtanije oce. Mislim mozemo mi sad odje sirit pricu na tu temu kolko ocemo al bitno je da nikome nije nista a kola ka kola, bice ih vazda, da su mozda vise pazili ne bi sad ovu pricu pricali al dobro.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3466 on: July 21, 2010, 04:26:20 PM »
wheels&tyres on IT!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #3467 on: July 21, 2010, 05:52:50 PM »
da nije ta cetvorka siva, s-line, spojleri bankine branici i dva auspuha pozadi ?ima prelijepa jedna, pozadi imade onu tablicu veliku kao ja.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3468 on: July 21, 2010, 07:28:48 PM »
Ne ne stari tip,tamno siva s-line,s tamnim staklima...a ne more Manijak bez pojaseva na suvozacevu starnu se sve potvaralo i zavjesa i bocni i onaj ispred,a na lijevu je iskrivljen vas tocak trap vrata sve ovaljeno i samo u volan,nego ko je jebe more ne opterecuju ni oni ni ja oko kola,ima tih dogodovstina,a ja sam se samo nadoveza na Domovu pricu cisto pade mi na pamet,desava se samo kad su svi zdravo...

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3469 on: July 21, 2010, 08:24:53 PM »
eo ja sam recimo danas presvukao volan u kozhu i onaj srednji dio takodje,tako da se airbag ne mozhe otvorit sve i da oce  \silly3BTW; Ima li ko u PG da mi moze napravit malu metalnu (aluminijsku po mogucnosti) plocicu....(otprilike 1-2cm x 5-10cm) i na nju ugravirat ili odradit stampu nesto sto mu reknemch ?
« Last Edit: July 21, 2010, 08:27:02 PM by stefan123 »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #3470 on: July 21, 2010, 08:28:31 PM »
da nije ta cetvorka siva, s-line, spojleri bankine branici i dva auspuha pozadi ?ima prelijepa jedna, pozadi imade onu tablicu veliku kao ja.
vidjeh je danas , nk tablice ... namrtvo je lijepa !!!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
« Reply #3471 on: July 22, 2010, 12:10:18 AM »
ja sam danas vidio, mislim da je A8 u pitanju mat crni, sa crnim felgama i crvenim obrucem/krug na felni... E nista ljepse zadnjih po godine nisam vidio

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #3472 on: July 22, 2010, 10:06:07 AM »
stranac?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #3473 on: July 22, 2010, 10:59:51 AM »
eo ja sam recimo danas presvukao volan u kozhu i onaj srednji dio takodje,tako da se airbag ne mozhe otvorit sve i da oce  \silly3BTW; Ima li ko u PG da mi moze napravit malu metalnu (aluminijsku po mogucnosti) plocicu....(otprilike 1-2cm x 5-10cm) i na nju ugravirat ili odradit stampu nesto sto mu reknemch ?
U Bar postoji mogucnost firma se zove MIRABO rade stampu na majicama, graviranje i ispisivanje privezaka od metala drveta, graviranje i pisanje metalnih plicica sa prezimenom na ulaznim vratima...... i jos dosta toga.Znaci mora da postoji i u PG!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3474 on: July 22, 2010, 11:24:18 AM »
e to mi treba....samo da budu posteni s cijenama...ako neko dodje do neke info u PG neka javi...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3475 on: July 22, 2010, 01:55:32 PM »
eo ja sam recimo danas presvukao volan u kozhu i onaj srednji dio takodje,tako da se airbag ne mozhe otvorit sve i da oce  \silly3BTW; Ima li ko u PG da mi moze napravit malu metalnu (aluminijsku po mogucnosti) plocicu....(otprilike 1-2cm x 5-10cm) i na nju ugravirat ili odradit stampu nesto sto mu reknemch ?
U Bar postoji mogucnost firma se zove MIRABO rade stampu na majicama, graviranje i ispisivanje privezaka od metala drveta, graviranje i pisanje metalnih plicica sa prezimenom na ulaznim vratima...... i jos dosta toga.Znaci mora da postoji i u PG!
Dje je taj MIRABO?Imam ideju,da vidim bil mi to mogli ucinjet...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #3476 on: July 22, 2010, 01:57:41 PM »
Udjes na parking iza savoje... i produzis malo naprijed onim makadamom i vidjeces sa lijeve strane MIRABO  happy2Pitaj boskovicu... mislio sam da barem ti znas ko sve zna  cheers1

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3477 on: July 22, 2010, 02:03:15 PM »
Ce se prosetam taman da ih priupitam nesto...

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #3478 on: July 22, 2010, 05:53:38 PM »
Imash i radnju tachno preko puta 'sportskog', odma pored one prodavnice, ne mozhesh promashit, vidjecesh izlog prepun natpisa, kartica, pehara... ;) ::yes::

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #3479 on: August 01, 2010, 02:11:51 PM »
Eo konacno dobih sifru za wireless od Maestrala, tako da cemo se cesce druzit, nadam se... :)