Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 52100 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #3400 on: June 04, 2010, 08:59:15 PM »
ahahaha :D sto se odje cini..nek je sretnjo
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #3401 on: June 04, 2010, 10:01:36 PM »
tata zavrso jednom momku testove(meni ziv nije htio) i receno mu je da nista ne dira i sjedi do kraja,oni ce mu popunit..lik se smara i na pitanje za hitnu pomoc koji je broj,bio siguran i zaokruzi 93 ladno...naravno prosa ali,brat!! jao

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #3402 on: June 05, 2010, 08:17:21 AM »
Svatam ljudi da danas se nista bez veze nemoze zavrsit al za vozacki da se traze veze e to bih kaznjavao samo tako, ja najrodjenijega ne bih pustio "na vezu". Pa cinite mu medvedju uslugu, polozi neki "bilde' izadje u grad onako sa jos vrucom vozackom i pocne da se kurci i pravi belaj, a blage veze nema ni o propisim ni o cemu. Bas bruka. Dokle god je tako bice problema i stradavanja i sl. Auto skola nije tu samo da Vas nauci da uradite te testove i da Ve nauci da pustate kvacilo i posle mozete dje ocete. Treba da razvije svijet i neki zdrav razum kod mladija, da ih nauci da je lako uvatit 100km/h al treba pri toj brzini se posle zaustavit ili izbjec nesrecu. Vidite li sto cini kroz grad, sve vozac do vozaca a niko ne zna osnovne stvari.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #3403 on: June 05, 2010, 10:56:54 AM »
Ja sam ima panut voznju jer nijesam propustio vozilo sa desne strane nego sam po gasu da ga ugrabim hahahah  rofl
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #3404 on: June 05, 2010, 06:26:03 PM »
ocete li navrnut sjutra na kombinat u 3? :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #3405 on: June 05, 2010, 07:04:09 PM »
Mozda.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #3406 on: June 05, 2010, 09:19:23 PM »
Taman idem da gledam neku Lagunu IDE pa mozda doletim s'njom .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline oneya

• View Profile
« Reply #3407 on: June 10, 2010, 12:36:16 PM »
A dje cete za novu!?

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3408 on: June 10, 2010, 01:27:05 PM »
Dje da nadjem u pg/cg translucentne folije....? ovo -> http://www.difol.net/products/orafol/oracal/8500/8500.html
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #3409 on: June 10, 2010, 05:06:13 PM »
A dje cete za novu!?
kad mi se javis na ulicu kao sto se ja javljam tebjy onda dodji da me pitas jedno tako licno pitanje !!! :p a necu ti biti na zabljak ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #3410 on: June 13, 2010, 09:52:04 AM »
Zna li neko gdje bi mogao naci zadnje desno staklo za ayga sa 4-ro vrata, hitno mi treba, pa ako neko zna neki otpad ili nekog ko mozda ima polovne djelove molio bih da mi javi na PM...http://i48.tinypic.com/zy5wde.jpg

Offline Milos GTI

• View Profile
« Reply #3411 on: June 14, 2010, 09:19:27 AM »
treba li kome PSP? imam i jedno 3-4 igrice sa njim.

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #3412 on: June 17, 2010, 01:48:15 PM »
Moze li mi se neko raspitati ili mozda neko vec zna ko po pg-u vrsi otkup aluminijuma...Na cdm forumu sam dobio 2 informacije:1."imas otkup aluminijuma i u zagoric kod groblja,posle podvoznjaka maloga" , mada iskreno ovo meni nista ne znaci jer ja nista po pg-u nzm dje se nalazi...2."na konik na vrela ribni?ka " takodje ni ovo nzm dje jePa mozda ako neko zna za ova mjesta je su, i ako mu nekad dodju nausput bili mogao svratiti i pitati kolko bi otprilike vrijedjele felne 15-ice...

Offline Filip

• View Profile
« Reply #3413 on: June 17, 2010, 03:22:02 PM »
jesu li to one bbs :)))

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #3414 on: June 17, 2010, 04:33:36 PM »
Jesu, nemogu vise da ih gledam, svako 5 dana mi neko zbori kako ce da ih uzme, ovamo,onamo ni to nemogu slusat vise, no cu da ih trsim pa posto zasto..

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #3415 on: June 17, 2010, 06:39:07 PM »
Reci ti fino koliko su one teshke ukupno? Jer ka' da ce oni znat shta je 15 inca

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3416 on: June 26, 2010, 09:06:18 PM »
Dze bi mogao da nadjem zadnja 2 zvucnika fabricka,na otpadima? i koji je najJeftiniji? i sta da uradim na 4vorku mislio sam da stavljam fabricu muziku sa CD shanzerom da se popuni onaj prazni dio ako znate na sta mislim,jer sad imam iznad muzike fabricke supljinu i kolko bi kostalo CD sa sanzerom fabricki nedje na otpad?

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #3417 on: June 26, 2010, 09:19:26 PM »
Moze li mi se neko raspitati ili mozda neko vec zna ko po pg-u vrsi otkup aluminijuma...Na cdm forumu sam dobio 2 informacije:1."imas otkup aluminijuma i u zagoric kod groblja,posle podvoznjaka maloga" , mada iskreno ovo meni nista ne znaci jer ja nista po pg-u nzm dje se nalazi...2."na konik na vrela ribni?ka " takodje ni ovo nzm dje jePa mozda ako neko zna za ova mjesta je su, i ako mu nekad dodju nausput bili mogao svratiti i pitati kolko bi otprilike vrijedjele felne 15-ice...
Moze li neko ako su mu nausput ova dva mjesta (ako uopste zna dje su) da samo trazi broj telefona i posalje mi na PM , zafaljujem

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #3418 on: June 26, 2010, 10:01:12 PM »
imaš i u Zetu na 2 mjesta.Prvo je na Cijevnu,u ulaz u Zetu od Podgorice,pitaj svakoga za Beloga što otkupuje željezo i ostalo,svako ?e znat',ili na putu ka' aerodromu,selo Balija?e,veli otpad,isto koga god da pitaš kad pre?eš nadvožnjak,svako ?e ti re?'.

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #3419 on: June 27, 2010, 10:21:01 AM »
Nemam bas u skorije u planu pud pg-a , no mi treba broj da vidim kolko bi to vrijedjelo pa bi vidio onda nekako, pa ako neko moze nabavit nek javi