Author Topic: Kompjuterski programi vezani za automobile  (Read 251 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Kompjuterski programi vezani za automobile
« on: October 09, 2008, 10:28:16 AM »
Ova tema nije postojala pa evo da je otpocnem.Mene konkretno treba program koji ima svrhu pokazivanja tacnog puta od tacke A do tacke B sa crtanim restoranima benzinskim pumpama i slicno. Imao sam taj program ali ne znam kako se zvao. Trebace mi ubrzo jer cu ici sluzbeno za Berlin pa da provjerim duzinu puta i slicno.

Offline vuki

• View Profile
« Reply #1 on: October 09, 2008, 10:29:47 AM »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2 on: October 09, 2008, 10:35:53 AM »
Znam za ovakve stvari nego sam trazio konkretno program za komp sa mapama i slicno. Nosicemo Lap top pa da imamo kao navigaciju da se ne sekamo sa kartama.

Offline ristek

• View Profile
« Reply #3 on: October 09, 2008, 11:59:45 AM »
Google Earth,Google Maps?
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline vuki

• View Profile
« Reply #4 on: October 09, 2008, 12:19:48 PM »
da ali google earth opet zavisi od interneta...ili ima nacin da se skine cijela baza, sto bi bilo odlicno ??

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #5 on: October 09, 2008, 03:27:51 PM »
ja mislim da se zove "Routenplaner", ima svake godine nova verzija izlazi  ::yes::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #6 on: October 09, 2008, 04:00:17 PM »
Moguce da je taj. Pogledacu kad budem na posao da ga skinem. Ovaj je bio za offline i sto je najjaca fora mnogo je detaljan crna gora je odradjena detaljno znam da su cak i putevi do sela oko pljevalja su upisani.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #7 on: October 09, 2008, 06:21:57 PM »
Jeste to je taj! Imam ja neku staru al bas staru verziju na CD-u al cisto sumnjam da ce Ti biti od koristi, jer nema pola putnih pravaca koji danas postoje (mos mislit kakva je kad nema ovog autoputa kroz HR ili tunela Sozina kod nas, a za ostatak EU da ne pominjem)! Al za ono vrijeme kad je napravljena bila je vise no odlicna, imao si i detaljnu kilometrazu, kompletne skretnice, ma sve info. Inace sam cuo da su ove poslednje verzije lose jer detaljno pokrivaju samo zapadnu Evropu (znaci pola Ceske, dio slovacke i madjarske prema istoku, mali dio HR prema jugu a ostatak je kompletan)! probaj da ga nadjes i ako ikako mos skini s interneta. Ako Ti se pokaze dobro dogovoricemo se da "isprzim" jednu kopiju od Tebe ::msn-wink::!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #8 on: October 10, 2008, 06:59:12 AM »
Sigurno je to taj program gledacu da ga skinem u toku radnog vremena ako budem imao kad. Ako ne onda cu zaposlit jednog druga da mi to odradi.