SMF - Just Installed!
cekam da vidim ... jer mene je zelja da Z provozam tim putem od bd-pg i bd-ko......eh ono zelja mi je
o cemu vi raspravljate o tranji od dizela, e paaaaaaaaaaaaaaaaa da mi je slobodnog vremena ka vama ;p heheheheehehehh a baci to niz strminu do bd i kupi auto jadan
Quote from: SRT8 on October 20, 2008, 12:01:04 AMcekam da vidim ... jer mene je zelja da Z provozam tim putem od bd-pg i bd-ko......eh ono zelja mi jepg - bd ga nemas sto vozit,bez ako neces da pogines/slomis auto...gorega puta NEMA.
..poceo si da ga cimas na rucnu..... ima li ono dobose pozadi ili diskove?
zastave te pegla, e paaaaaaaaaaa...................
.......da uporedimo.....pa.......... no bi nesto radije ove bukace odje na forum da smirim rofl rofl.....aha znam ja da bi i ti volio da ih smiris....ali macka moras chipa......malo dat.......a dje da ih upordimo :tease:.....no brate kad pane gore na cetinje snijeg ti fino javnes i eto nas kod vas na snijeg da leckamo ove nase POWER DIESEL MASINE.......
normalno da je sparco samouvjeren kad ima AUTO
hi hi hi gnjizel power hi hi hi ;p napravite jedan racing club zvani jew racing team i svi protiv sparca
::offtopic:: ::offtopic:: ::offtopic:: ::offtopic:: ::offtopic:: ::offtopic:: ::offtopic::
ja nemah priliku do sad da ti cestitam,pa neka je sa srecom,i samo nemoj i sa njim pored policije pod rucnu -_-