Author Topic: treba mi neki strucnjak  (Read 380 times)

Offline Draguljce

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« on: September 26, 2008, 12:57:53 AM »
znaci samo neko ko se razumije..................u pitanju je audi v8 quattro valjda 1992-1993 god. 4.2l sa 276ks evo slikahttp://img3.imagebanana.com/img/gshk3d36/800pxAudi_V8Quattro.jpghttp://img3.imagebanana.com/img/ntutxuaf/V8Quattro.jpgi svudje po internetu nalazim da je proizvodjen samo sa automatskim mjenjacema verzija 3.6l i sa jednim i sa drugim.......taj automatik je poceo da brka......i sad bi ja htio da stavim manuelni mjenjac....i pojma nemam dali to moze.....ja sam nasao mjenjac manuelni ,kosta 300e polovni,ali mi treba kvacilo od njega a to ne mogu nac.......dali treba sto da se mijenja,podesava kompjuter kad bi se stavio taj manuelni,dali moze od kog drugog quattra,sta sa kvacilom,korpom.....?najlakse rjesenje je ...kupiti automatik,ili popraviti stari....ali mene iskljucivo interesuje manuelni.....hvala

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #1 on: September 26, 2008, 05:34:23 AM »
Podji u bilo koju radnju (trend) i pitaj ih da ti u valeo ili luk katalog pogledaju za kvacilo jer se sve moze naruciti !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline NSX

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #2 on: September 26, 2008, 05:36:59 AM »
Uhh taj swap nije bas tako jednostavan na takvom autu.

sparco

• Guest
treba mi neki strucnjak
« Reply #3 on: September 26, 2008, 08:17:02 AM »
i ja se ne bi zezao oko toga, al ako oces kvacilo, hazet doo zabjelo, sachs i nek ti naruce , njemacka je to , morace imati za sve, kolko ja znam oni su pod zf -om

Offline Draguljce

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #4 on: September 26, 2008, 08:41:25 AM »
e,jbg...ne znam sta da radim ili da jednostavno popravim automatik......ali ne znam dali mu pasuje tiptronik od a8

sparco

• Guest
treba mi neki strucnjak
« Reply #5 on: September 26, 2008, 09:29:09 AM »
nadji ti nedje ovaj novi servis automatskih menjaca za sve firme i marke, vidio sma bilborde kod in tv na cosku, i njima povedi nek srede to, valjda ce bit kakvi strucnjak za to  ne znam

Offline Draguljce

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #6 on: September 26, 2008, 10:47:26 AM »
mislio sam da uzimam to auto god.1990 totalni fulllimarija kao boca.unutra koza malo ispucala na prednje siceve...jedino je siber zatvoren,i izvadjen mu je taj mjenjac,ali moze valjda da se popravi,ili da idem tako pa da kopam ulicama ::drive2::....cijena 1000e mislim da je jeftin.....pa vremenom da se to sredi kako valja i treba.......

Offline bo8an

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #7 on: September 26, 2008, 10:55:47 AM »
to je dzabe, samo ako popravka mijenjaca ne bude preskupa
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #8 on: September 26, 2008, 11:00:27 AM »
Ja cu ga kupim ako ti neces !Odgovara menjac od lagune v6 ali treba da se mijenja zamajac i cilindri od kvacila,set i sajle ...imas moj broj,javi se !p.s.popravka ti je oko 1.000e pa ako oces javi se i za to !

Offline Draguljce

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #9 on: September 26, 2008, 11:04:28 AM »
ja cu da ga uzmem....i da zavrsim sa trgovinom..kola... ::yes::sad mu najvjerovatnije necu oko mjenjaca raditi nista dok se ne prikupi koji eur...jer imam nekih dugovanego cu ga srediti malo iznutra poneke sitnice.......pa kad budem to radio javljam se....i ja mislim da je jeftin ali nije registrovan  crying

sparco

• Guest
treba mi neki strucnjak
« Reply #10 on: September 26, 2008, 11:17:30 AM »
imas u oglase nekakvi v8 za audija motor , i djelove od 200 audija, vidji nesto da iskombinujes pa guran manuelni

Offline Draguljce

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #11 on: September 26, 2008, 12:44:56 PM »
pa to je taj auto..... jaosamo mi ga nemoj ugrabit  planesamo ne znam sa cim da ga doslepam od niksica do pg ::e30::

sparco

• Guest
treba mi neki strucnjak
« Reply #12 on: September 26, 2008, 12:55:44 PM »
slepom 50 60 eura, kao ja bmw i bara 70 eura u 1 poponoci

Offline Draguljce

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #13 on: September 26, 2008, 01:05:37 PM »
kako lete ove pare............. ::bye2::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #14 on: September 26, 2008, 01:31:12 PM »
imas li kola sa kukom >?

sparco

• Guest
treba mi neki strucnjak
« Reply #15 on: September 26, 2008, 10:20:00 PM »
ako imas prikolicu ce da mu nabavimo da se dovede to doma pa ce se popravi

Offline Draguljce

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #16 on: September 27, 2008, 12:52:50 AM »
nemam ljudi ni kola sa kukom ni prikolicu...... ::bye2::nije problem i tamo da stoji dok se ne snadjem.......mada mi je za slep glupost dat tolke pare

sparco

• Guest
treba mi neki strucnjak
« Reply #17 on: September 27, 2008, 01:49:36 AM »
dje je auto, ako davor ima prikolicu, ja odma imam i auto sa kukom, pa cemo ti pomoci majka mu stara

Offline brzi_pas

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #18 on: September 27, 2008, 02:42:28 AM »
Sto ti je drugarstvo na forumu, josh ako se ja prikljucim "akciji" auto cesh dovuc iz Nk-a za godinu dvije, kad popijemo 100 litara alkohola i milion soljica kafe... al' bitno je da se "radi neshto"  roflInace, moj drug ej nedje davno ubacao manuelni umjesto automatika i platio je 600e i taj automatik menjac ( u pitanju je bio 325i)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Draguljce

• View Profile
treba mi neki strucnjak
« Reply #19 on: September 27, 2008, 10:09:13 AM »
e ovako.......imam jednu calibru koju dajem za njega....samo sto sam ja veliki srecnik pa je njoj crkao alaser  ::bash::tako da i njoj treba slep do u zagoric.....da bi kasnije otisao za NK i uzeo to auto...nego je problem sto smo se dogovorili do nedelje....ali sacekace