Ako je dobar taj od 105ks, sto mu ne bi dao tvoj i jos nesto malo ojra i Ti samo cibnes ovaj novi ispod aubne?Inace cuo sam da postoji u novi neki lik sto radi trkacke motore za jugice, i sprema ih gotovo svima sto voze brdske, pa bi mozda vrijedjelo pitat njega? Posalji PM Marinovicu on ce sigurno znat za njega. Inace Bozo sa Zabjela, sto znam, nije los majstor, mada je on vecinom za VW grupaciju, e sad bi li se ufatio toga pitanje je sad. Vidji sa Madjom, mozda on znade! Po mojoj gruboj procjeni treba trazit majstore u Zagorich ili u Tolose jer ako ih tamo ne nadjes neces nidje. Svako dvoriste ima neku "budjevinu". Inace vidji na internet malo slika da nadjes oko prepravki, ili se raspitaj na neki strani forum je'l ko to do sad radio i ako moze fotke i kratak opis da ti posalje. Po meni bi trebalo da se zamjeni komplet usisna grana sa starim brizgaljkama za ovu sa novim brizgaljkama jel? Ako je tako nebi treba bit problem. A jel moras prckat nesto oko ECU da bi to funkcioniRalo kak treba?