Author Topic: Pitanja/nedoumice  (Read 1027 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #40 on: September 22, 2008, 07:07:07 PM »
Sa te strane je ok,al trezi svaki dan po nesto...ima ga jedan daljni rodjak,trula visnja boja.prelijep je i sve,al mu muke zadaje svake mjesec dana.Moguca IV GTI.Nocas sam jednu gleda sa ocem,sivu,raskuben motor.Ako Kekic bude htio prodat crnu,MILION posto se uzima.A oce li...ne znam.Prije je prodava,pa je odusta.Coek ima 50 godina,i dobio je na poklon.BOCA ocuvana.Ako ne bude nista od CG kupovine,uzece sasa odmor i ide se u njemacku il francusku da se dovode nesto.Ako znate nekoga ko prodaje ova il slicna kola,javljajte.
« Last Edit: September 22, 2008, 07:10:46 PM by devil_may_cry »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #42 on: September 22, 2008, 09:15:36 PM »
eo sad sam krenuo,no mi iskocise neke obaveze...ne dipr tu no mi vidji za ono!nemam ti na rac :(

sparco

• Guest
Pitanja/nedoumice
« Reply #43 on: September 23, 2008, 07:30:53 AM »
gti tdi 4 motion sto ne kupis golfa 4 , ;p ima jedan u pg , 150 ks

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #44 on: September 23, 2008, 02:34:54 PM »
dje?daj mi broj toga tipa!kakva je sparko?realno?raskubeno auto i udarano NE UZIMAM!

sparco

• Guest
Pitanja/nedoumice
« Reply #45 on: September 23, 2008, 03:48:35 PM »
ovo je bilo cuknuto jednom ga ja cukio lijevi far nista posebno, sve novo zivo je stavljeno, drugi put kolega slomio menjac odozdo, poveden auto u slo i tad skoro 10 iljada kostala opravka ;p dakle elem sad je nov ;p i ispod 100 000 km ima i svi servisi redovni knjizica odrzavanje sve zivo, cak je i neki abt kit na njega stavljen spojlera i branika, zadnji puta je prodavana u truck trade

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #46 on: September 24, 2008, 11:43:57 AM »
kolko cijeni tu skalameriju kratko?inace,u cemu je fora sa autoscout24.de?udjem,nadjem e270 novi za 7200 e....na slike perverzija...to su havarisana kola jel?kako mogu to provjerit,er ne znadem njemacki?

Offline bo8an

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #47 on: September 24, 2008, 12:29:15 PM »
Daj link da ti prevedem to (ako uopste sta pise)
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #48 on: September 24, 2008, 12:37:19 PM »
nema toga vise,izgleda da je prodat.eo ovaj za 3000€ :Daj provjeri koja je muka sa njim :)http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vyvj13ozg1gd

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #49 on: September 24, 2008, 01:14:51 PM »
Ako su neke sumnjive cijene npr. ka ovaj merc sto si ga pomenuo, nista ga ne gledaj. U svakom od takvih oglasa Ti pise: private seller tj.privatni prodavac tj. lik koji je stavio lazne slike, lazne podatke na njihov sajt, a posto na sajtu imaju milion auta, ne provjeravaju se oglasi.Eve Ti moje iskustvo s tim:Jednom prije 2 god. sam stupio u kontakt sa zenom koja je prodavala Octaviju 1,9 TDI 2002 god sa full opremom za 5000eura. Auto je fore registrovan na njemacke table, al je trenutno u englesku, jer se kao ona tamo preselila, a ne moze je registrovat jer joj je volan na lijevu stranu, pa je zato prodaje. Ja je pitag pa kako cemo sa predajom kesa i kola, jer se nisam ni sekunde razmislja kakav je bila, preverzija cista, ka iz fabrike, ona veli nisa, ja cu vam auto poslat u Bar preko agencije koja se time bavi, vi pogledajte auto, pa ako sve bude O.K. platicete toj agenciji na brod vozilo i trokove prevoza. Ja sav srecan, taman zadnji E-mail razmjenismo i ja za svaki slucaj jos jednom da pitam, da utanacim sve oko cijene, kad ladno gospoja veli 2500 sad da mi uplatis, a ostalo kad podignes auto. Ja reko pa zar se nismo druGce dogovorili? Ona ladno: a ne moze, kako ja vama da saljem auto, ne znam ocete li mi ga vratit,. Pa reko zar ne rekoste da ce sve to zavrsavat neka agencija sto ste je angazovali? Ona opet: a vi vidite da sam ja zensko, pa me zajebavate, ocete da me prevarite. I onda sam ja njojZi napisao jedan fin E-mail u kojem sam joj objasnio kako se kod nas tesko pare zaradjuju i da nism lud da joj saljem pare unaprijed i da se goni u 3 lepe ....pip (dalje znate). I na tome se zavrsilo. Tako da ako oces nesto iz inostranstva da nabavljas, jedino licno i kraj.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #50 on: September 24, 2008, 01:16:26 PM »
Prije no kupis auto, MORAS ga pregledat uzivo...ovako preko neta...ne gledaj te sto i sam znas da je nemoguce tolko da kostaju....Ja sam ga nasao preko net-a, pregladao uzivo, kupio i to je to :)
Ti pise: private seller tj.privatni prodavac tj. lik koji je stavio lazne slike, lazne podatke na njihov sajt, a posto na sajtu imaju milion auta, ne provjeravaju se oglasi.
?? ja mislim da to ipak znaci samo da covjek nije "plac" nego da privatno prodaje auto.... ;)
...i da nisam lud
il si ti il sam ja....ili je ovo gore sto pise ustvari ne pise no ja tripujem... really!
« Last Edit: September 24, 2008, 01:18:41 PM by stefan123 »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #51 on: September 24, 2008, 01:27:10 PM »
Ti pise: private seller tj.privatni prodavac tj. lik koji je stavio lazne slike, lazne podatke na njihov sajt, a posto na sajtu imaju milion auta, ne provjeravaju se oglasi.
?? ja mislim da to ipak znaci samo da covjek nije "plac" nego da privatno prodaje auto.... ;)
...i da nisam lud
il si ti il sam ja....ili je ovo gore sto pise ustvari ne pise no ja tripujem... really!
za ovo prvo sam te svatio, i donekle si u pravu jer je zamisljeno da tako bude kad se sajt kreirao, al pogledaj malo na www.mobil.de i vidjeces da je 90% nerealnih cijena potpisano sa Private seler ::msn-wink::!A ovaj drugi Quote Te nista nisam razumEo! Sem ako nisi htiJo da ukazes na pravopisnu gresku kod rijeci "nisam"! rofl

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #52 on: September 24, 2008, 01:31:04 PM »
sasa ce poc za njemacku ako se nadje neki provjereno jeftini auto.al kako da se nadje...mora se vidjet jel ko od prijatelja iz djetinjstva gore...:D

Offline stefan123

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #53 on: September 24, 2008, 01:52:47 PM »
za ovo prvo sam te svatio, i donekle si u pravu jer je zamisljeno da tako bude kad se sajt kreirao, al pogledaj malo na www.mobil.de i vidjeces da je 90% nerealnih cijena potpisano sa Private seler ::msn-wink::!
mobile.de je poznat po tome da je to sajt za handler-e....a vrlo malo je privatnih oglasa....A sajtovi tipa autoscout24.de, avto.net imaju masu privatnih oglasa i nije tacno da su svi prevare....a naravno ima ih...to sto si ti naleceo na tako nesto ne znaci da su svi...ovo drugo se odnosilo na kompletno tvoje iskustvo......Jesi li ti ozb posmislio da ce da ti posalje auto da ti vidis kako ti se svidja pa ako oces da posaljes pare ????????????????

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #54 on: September 24, 2008, 02:04:03 PM »
Pomislio sam jer bih ja trebao da snosim troskove puta i nesto jos valjda za ovu agenciju za prevoz (par procenata od cijene auta u fakturi) u svakom slucaju. Tako da mi je to djelovalo dosta realno. I nema sto ako ocu, njojzi (gledano kad bi to auto i ta osoba stvarno postojala i stvarno prodavala to auto) auto tamo stoji, ne more ga vozit, salje ga brodom preko agencije sa kojom se potpisuje ugovor o tome da je ona njen zastupnik prilikom primopredaje vozila, znaci ja trgujem sa agencijom ka sto bi sa njom licno, auto se ne skida sa broda, dok se ne plati, troskove placam ja u svakom slucaju, tako da nema sto da izgubi. Ako mi se nesvidi, ja platim sve troskove prevoze i usluga i auto ide njoj nazad. Ako ga uzmem platim agenciji cijenu auta, troskove transporta i usluga i gotovo. Tako to ide kad je sve normalno i kad nadjes provjereno auto i prodavca. Ne kazem da su svi, al vecina jes, jer ako ti pise da je mercedes 2005god 7200 Eura ili Octavija 2005 4000 Evura a takvih oglasa ima masu, sto je to ondaK, i dosta se ljudi prevaliro, i masu zemalja vode parnicne postupke (ne znam s kim) po ovom pitanju jer stiti interese svojih gradjana.

Offline stefan123

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #55 on: September 24, 2008, 04:11:00 PM »
...i kolko je ljudi tako kupilo auto ?? niko....ili....niko.......ovaj...ja sam kupio auto od privatnog prodavca....cini mi se da se nisam zajeba....

Offline bo8an

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #56 on: September 24, 2008, 05:18:39 PM »
nema toga vise,izgleda da je prodat.eo ovaj za 3000€ :Daj provjeri koja je muka sa njim :)http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vyvj13ozg1gd
evo ovo pise:Achtung, kein Verkauf !!! Diese Auto wurde am 20.09.2008 gestohlen !!! No Englisch, only Deutsch ! Paznja, ne prodaje se!!! Ovo auto je ukradeno 20.09.2008!!! Nista engleski, samo njemacki!!!sta ga onda stavlja u autoscout oca mu  fisti kod autoscouta slobodno ako vidis da pise nedje "Achtung" ili da pise da se pise e-mail a da se ne zove na telefon, tu je nesto sumnjivo, i isto ako pise neko arapsko ime ko muhamed, ahmed i slicno racunaj da nema nista od toga a ako imas pitanja sa prevodom na njemackog na srpski/crnogorski/Bosanski/hrvatski slobodno pisi  ::msn-wink::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline MotobikeR

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #57 on: September 24, 2008, 06:18:35 PM »
mozda ga je stavio da ako ga neko vidi da se ne zajebe da ga kupi :)ili mozda nudi 3000e da mu ga vrate  happy2

Offline vuki

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #58 on: September 24, 2008, 06:20:30 PM »
nisu to arapi, nego turci jer ih ima milione po njemackoj  ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #59 on: September 24, 2008, 06:36:15 PM »
...i kolko je ljudi tako kupilo auto ?? niko....ili....niko.......ovaj...ja sam kupio auto od privatnog prodavca....cini mi se da se nisam zajeba....
A jeli tebi pisali da je alfina cijena 1000 Eura? Nije! Samim tim znas da je oglas na 99% tacan. Vidis o cemu ja pricam, da ako je cijena sumnjiva a uz to pise Private seller onda je to sve komplet sumnjivo. Inace iznenadio bi se kolko je ljudi tako kupilo auto, tj. kolko se zajebalo, kod nas mozda ne al u Jevropi ih ima podosta.