Ako su neke sumnjive cijene npr. ka ovaj merc sto si ga pomenuo, nista ga ne gledaj. U svakom od takvih oglasa Ti pise: private seller tj.privatni prodavac tj. lik koji je stavio lazne slike, lazne podatke na njihov sajt, a posto na sajtu imaju milion auta, ne provjeravaju se oglasi.Eve Ti moje iskustvo s tim:Jednom prije 2 god. sam stupio u kontakt sa zenom koja je prodavala Octaviju 1,9 TDI 2002 god sa full opremom za 5000eura. Auto je fore registrovan na njemacke table, al je trenutno u englesku, jer se kao ona tamo preselila, a ne moze je registrovat jer joj je volan na lijevu stranu, pa je zato prodaje. Ja je pitag pa kako cemo sa predajom kesa i kola, jer se nisam ni sekunde razmislja kakav je bila, preverzija cista, ka iz fabrike, ona veli nisa, ja cu vam auto poslat u Bar preko agencije koja se time bavi, vi pogledajte auto, pa ako sve bude O.K. platicete toj agenciji na brod vozilo i trokove prevoza. Ja sav srecan, taman zadnji E-mail razmjenismo i ja za svaki slucaj jos jednom da pitam, da utanacim sve oko cijene, kad ladno gospoja veli 2500 sad da mi uplatis, a ostalo kad podignes auto. Ja reko pa zar se nismo druGce dogovorili? Ona ladno: a ne moze, kako ja vama da saljem auto, ne znam ocete li mi ga vratit,. Pa reko zar ne rekoste da ce sve to zavrsavat neka agencija sto ste je angazovali? Ona opet: a vi vidite da sam ja zensko, pa me zajebavate, ocete da me prevarite. I onda sam ja njojZi napisao jedan fin E-mail u kojem sam joj objasnio kako se kod nas tesko pare zaradjuju i da nism lud da joj saljem pare unaprijed i da se goni u 3 lepe ....pip (dalje znate). I na tome se zavrsilo. Tako da ako oces nesto iz inostranstva da nabavljas, jedino licno i kraj.