Djavolak, ta auta sto si nabroja, tako kako si ih nabroja, to Ti i savjetujem, znaci Rover nemoj da te zamolim sem ako nemas da ulozis u jos jedan taki, laguna mnogo bolja od rovera al ima strasno musicavu elektroniku, 307 bolji od lagune al se meni spolja ne svidja (unutra je bombona), mercedes od svega nabrojanoga najbolji jos 270CDI, uf kako leti = perverzija. A ja sam cuo da je 220CDI los, za ovoga sam do sad cuo same rijeci hvale. Inace Ti znades moja preporuka je Golf4/Octavia/Leon/Toledo/A3. To biG gledao na tvom mjestu, mada kazem ako Ti se nabrojeno ne svidja u tom rasponu do oko 10.000 Evura imas jos sto sta za izabrat. Ako neces nista od VW porijekla, a Ti uzmi nekog Megane-a (mnogo bolje se pokazao od lagune), Opel Vectra redizajn znaci od 2000 god pa nadalje, Ford Mondeo pretposlednja generacija (cca2002 god), ma sto Ti jos znam. Naslo bi se toga dosta. A sto Ti toplo preporucujem, ako je jos na cetinje, plava Octavija A5 combi 1,9 TDI, 2005god, 90.000km full sem koze za 12.500,00E ::msn-wink::!P.S. Mora bi mi napisat nesto malo konkretnije sto bi zelio, pa cu se potrudit da Ti nadjem sve o tome datom modelu. Znaci izaberi par onih za koje je najveca vjerovatnoca da ces uzet i ima da nadjmo sve o njima.