Author Topic: Pitanja/nedoumice  (Read 935 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« on: September 21, 2008, 02:50:08 PM »
Ovako,da ne bi svako malo otvarali po novi topic...Obisa sam sa ocem jutros sve placeve moguce i nemoguce,pa imam par pitanja za vas odje,jer bolje znate.Rover 75 benzinac,full oprema,2000+ godiste,nisam zapamtio koje.koza unutra,znaci totalni full.ljepsi enterijer nisam nidje gleda....spolja lijep isto.ono sto me interesuje je : kolko je on dobar/los za odrzavanje?cuo sam da u pg ima neki majstor za njega koji i dobavlja djelove.pojma nemam koji je motor,mozda 1.8.7000+ je cijena.extra ocuvan.jel kvarljiv,il pouzdan?jel ga neko vozio?dalje,renault laguna II,u odnosu na rovera nula.nju bi uzeo u dizel varijanti.kako se ona pokazala?dalje,peugeot 307 hdi,kako se on pokazao?i za kraj mercedes c270 cdi,full oprema,xenon svijetla(duga),koza...extra ocuvan.za ovaj mercedesov motor kazu da je najgori.jel to istina?jos mogu u opticaj da dodju (ako se nadju bas jeftino,a da su dobri) golf IV tdi,megane sa guzicom :D,bmw neki dizel mozda,i neki dzipic mali fini.ovo je za porodicno auto,ne za mene.znaci sto vi preporucujete?kakva su vasa misljenja o gore pomenutim?hvala unaprijed.p.s. prebacite ovaj topic u Razno,greskom ga stavih odje.
« Last Edit: September 21, 2008, 02:55:40 PM by devil_may_cry »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #1 on: September 21, 2008, 02:58:34 PM »
...ROVERA ZA TE PARE NIKAKO!.........bolje pogledaj tu lagunu.....evo kad brat odje kuci pa ce ti opsirno sve izdetaljisat.....ali toliko ja znam da taj rover to godiste je skup......evo neka me brat posle ispravi kad dodje...vozdra!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #2 on: September 21, 2008, 03:01:19 PM »
mislim da je 2002..stavio sam 2000+ da se ne zajebem.mozda je 2003,pomijesalo mi se kolko sam auta gleda.inace,najljepsi moguci interijer ima...to je bruka!spolja lijep isto.sad su nedoumice : potrosnja,pouzdanost,servisi?extra je ocuvan..laguna ima dosta,al kad sednes u lagunu posle rovera,ka da si u stalu sio...jedno pored drugog su bili.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #3 on: September 21, 2008, 03:06:11 PM »
....a ok. a sta je bilo tu do 6 kisuca ako si gleda ofrlje ili tako nesto manje tipa polo ibiza..........

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #4 on: September 21, 2008, 03:08:37 PM »
imas neki polo t(di)...proba ga je otac,to je metak.cini mi se da je 6800,nemoj mi vjerovat.extra ocuvan.sivi.ima i neki punto abarth,nije los.mada mene to ne interesuje,samo ovo sto sam naveo.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #5 on: September 21, 2008, 03:10:32 PM »
....ok hvala...a sto se tice toga pola, skupo mi je to, ja do 6 i ne 100e preko rofl...........ozbiljno skupo...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #6 on: September 21, 2008, 03:15:41 PM »
da bi ti ga 6200 ja mislim za kes.aj pogledacu ti to sutra,pa cu ti rec.inace,extra ocuvan,te pare valja.bas dobre gume na njega.mozda je 6200 ovako,pa bi ti za 5800 da u kes...pojma nemam.najbolje ti je da uspes 8 e u oktaviju,dodjete obojica,zovnete me,i vrsimo obilazak.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #7 on: September 21, 2008, 03:24:11 PM »
...nemo nista hledat uvezi tog pola slobodno.....imam odje neku ibizu da pogledam..........1.9tdi kraj99 4.500e..prvo to da pogledam.......hvala inace, a kad budem htio na cetinje po tih placeva zovem te macka........ps: nemo nista gledat tog pola....

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #8 on: September 21, 2008, 03:42:02 PM »
ok.inace,imas ibizu benzinca 120 KS zutu na prodaju.fino izgleda.a sad se se vrnemo na temu,jer cu trgovat nesto od ovoga brzo!anybody?!

duka

• Guest
Pitanja/nedoumice
« Reply #9 on: September 21, 2008, 04:52:53 PM »
laguna ima dosta,al kad sednes u lagunu posle rovera,ka da si u stalu sio...jedno pored drugog su bili.
ja te ocah posavjetovat ali kad ovo procitah stvarno mi je glupo ista s tobom pricat

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #10 on: September 21, 2008, 05:11:30 PM »
samo surova realnost prijatelju.jedno pored drugog,rover je neuporedivo ljepsi i bolji unutra.imam jednu lagunu za 8500,boca ocuvana,crne metalik boje.neki dizel motor je u nju,valja li to uzet duka?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #11 on: September 21, 2008, 05:34:01 PM »
rover je smece laguna najbolje auto iz renoa dok se nije pojavio velsatis
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #12 on: September 21, 2008, 05:37:04 PM »
i velsatis je fin...ima jedan extra ocuvan 60.000 presa...al je skuplji malo...odustaje se od rovera,ne moze se majstor nac,djelovi moraju iz UK da se narucuju.najvjerovatnije ce bit 307 dizel...nadam se bar 2.0 da ce stavit,kad slomim auto svoje da ne idem taxijem  rofl

Offline vuki

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #13 on: September 21, 2008, 05:37:53 PM »
rover je dobar jedino ako je hondin motor u njega, ali nevjerujem da je u toga 2000god

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #14 on: September 21, 2008, 05:41:25 PM »
da nema unutrasnjost kakvu ima,ne bi me zanima ni malo...al ovako.uh.

Offline stefan123

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #15 on: September 21, 2008, 06:19:47 PM »
Covjece ti nisi normalan.....trazis auto od 3-10K, od trkalice do lux limuzine...Nemos da uporedjujes Clio, 307, Lagunu i Rovera 75 kad su svi razlicite klase....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline devil_may_cry

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #16 on: September 21, 2008, 06:31:41 PM »
trazim od 7 do 8k,10 k jedino ako je nesto bas bas bas extra povoljno,sto je sa tobom jadan ne bio?klio je bio glava za glavu,al je slaga ovaj...nista klio,niti ga je iko spominja na ovaj topic.rover nista,odgovorise me od toga sa pricom da je kvarljiv,da nema djelova i slicno.laguna,307,golf IV...pojma nemam,to je to.mozda uskoci merc c270,al vidjecemo.najvise me interesuje misljenje nekog ko zna odlicno,zasto kazu da je mkotor iz c270 najgori mercedesov??jel to istina?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #17 on: September 21, 2008, 06:41:46 PM »
Djavolak, ta auta sto si nabroja, tako kako si ih nabroja, to Ti i savjetujem, znaci Rover nemoj da te zamolim sem ako nemas da ulozis u jos jedan taki, laguna mnogo bolja od rovera al ima strasno musicavu elektroniku, 307 bolji od lagune al se meni spolja ne svidja (unutra je bombona), mercedes od svega nabrojanoga najbolji jos 270CDI, uf kako leti = perverzija. A ja sam cuo da je 220CDI los, za ovoga sam do sad cuo same rijeci hvale. Inace Ti znades moja preporuka je Golf4/Octavia/Leon/Toledo/A3. To biG gledao na tvom mjestu, mada kazem ako Ti se nabrojeno ne svidja u tom rasponu do oko 10.000 Evura imas jos sto sta za izabrat. Ako neces nista od VW porijekla, a Ti uzmi nekog Megane-a (mnogo bolje se pokazao od lagune), Opel Vectra redizajn znaci od 2000 god pa nadalje, Ford Mondeo pretposlednja generacija (cca2002 god), ma sto Ti jos znam. Naslo bi se toga dosta. A sto Ti toplo preporucujem, ako je jos na cetinje, plava Octavija A5 combi 1,9 TDI, 2005god, 90.000km full sem koze za 12.500,00E ::msn-wink::!P.S. Mora bi mi napisat nesto malo konkretnije sto bi zelio, pa cu se potrudit da Ti nadjem sve o tome datom modelu. Znaci izaberi par onih za koje je najveca vjerovatnoca da ces uzet i ima da nadjmo sve o njima.

Offline MotobikeR

• View Profile
Pitanja/nedoumice
« Reply #18 on: September 21, 2008, 07:49:26 PM »
Djavolak, ta auta sto si nabroja, tako kako si ih nabroja, to Ti i savjetujem, znaci Rover nemoj da te zamolim sem ako nemas da ulozis u jos jedan taki, laguna mnogo bolja od rovera al ima strasno musicavu elektroniku, 307 bolji od lagune al se meni spolja ne svidja (unutra je bombona), mercedes od svega nabrojanoga najbolji jos 270CDI, uf kako leti = perverzija. A ja sam cuo da je 220CDI los, za ovoga sam do sad cuo same rijeci hvale. Inace Ti znades moja preporuka je Golf4/Octavia/Leon/Toledo/A3. To biG gledao na tvom mjestu, mada kazem ako Ti se nabrojeno ne svidja u tom rasponu do oko 10.000 Evura imas jos sto sta za izabrat. Ako neces nista od VW porijekla, a Ti uzmi nekog Megane-a (mnogo bolje se pokazao od lagune), Opel Vectra redizajn znaci od 2000 god pa nadalje, Ford Mondeo pretposlednja generacija (cca2002 god), ma sto Ti jos znam. Naslo bi se toga dosta. A sto Ti toplo preporucujem, ako je jos na cetinje, plava Octavija A5 combi 1,9 TDI, 2005god, 90.000km full sem koze za 12.500,00E ::msn-wink::!P.S. Mora bi mi napisat nesto malo konkretnije sto bi zelio, pa cu se potrudit da Ti nadjem sve o tome datom modelu. Znaci izaberi par onih za koje je najveca vjerovatnoca da ces uzet i ima da nadjmo sve o njima.
ford mondeo pretposlednja generacija? zaboravi ga.

duka

• Guest
Pitanja/nedoumice
« Reply #19 on: September 21, 2008, 08:26:10 PM »
Evo ti za lagunu procitaj ovaj clanak:http://www.autoportal.hr/20071103505/Rabljeni/Pouzdanija-i-izdrzljivija-od-oeekivanja/menu-id-70.htmlimas pored i za 307 stim sto je glupo poredit ih sto rece stefan razlicite klase
« Last Edit: September 21, 2008, 08:30:17 PM by duka »