Author Topic: Renult Clio 1.4 16v  (Read 296 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #20 on: September 20, 2008, 03:31:44 PM »
ovo je perla boja na njega...mijenja od ljubicaste do zelene...nijanse naravno :) barem moje oko tako vidi...45 profil guma,16" felme...prelijep je,al preskup.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #21 on: September 20, 2008, 03:33:13 PM »
pa stavi slike druze !?o cemu se radi?moga si telefonom dvije slike opalit
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #22 on: September 20, 2008, 03:53:14 PM »
Znaci trazish okasa sa najjacim benziskim motorom?Uzimash E55AMG??? Super, mada nije "avangard" oprema...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #23 on: September 20, 2008, 03:57:00 PM »
nisam ga ni slika,a poslace mi slike dati nocas,da okacim,da ne bi svinja ispa :Dnajjacim bez amg oznaka...:D  za nas smrtnike,znas na sto mislim mijo :)

Offline Filip

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #24 on: September 20, 2008, 05:20:23 PM »
Aj potrudi se za te slike, volio bih da ga vidim..p.s. mislim da mi frizider ima tuu cameleon bou...

Offline stefan123

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #25 on: September 20, 2008, 05:22:42 PM »
I meni je perla boja....mjenja nijanse od narandzaste do crvene...cameleon je nesto drugo....kad npr mjenja se ljubicanstvene na zelenu itd...Valjda je tako ? :)....ja vjerujem da ce i ovog Clia kupit ka onu Hondu :P :P
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #26 on: September 20, 2008, 09:34:56 PM »
da imas oci stefane,ka sto nemas,procita bi da je coek reka prvo glava za glavu,pa se tobos informisa o cijeni,i sad trazi 2.000 doplate...tako da nisam lud.a integru bi uzeo da mi se javlja na telefon...sa parama sam posa,sa sve ocem,stricem i kumom,al dzabe,kad je neko maler,maler je.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #27 on: September 20, 2008, 09:45:49 PM »
Cameleon moze da mijenja iz boje u boju, ali isto tako iz nijanse u nijansu jedne iste boje, sve zavisi kako se namijesa. Ako mijenja od narandzaste do crvene to je cameleon, a to na tvoju boju stefko nije jer postoje razlike kad auto gledas na suncu i u hladu, i po toj prici svako auto ima cameleon boju, a za ovo da ima perlu si u pravu jer su perla one sitne tackice sto se vide kad je parkiras na sunce. Cameleon boja kod alfi 156 postoji samo u srebrnkastoplavoj boji i u  crvenonarandzastoj kod GTA modela.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!