Author Topic: Renult Clio 1.4 16v  (Read 306 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« on: September 19, 2008, 06:39:07 PM »
Ovako,sutra dolazi coek da gleda mercedesa,vec je sla delegaciju od 2 majstora prije neki dan itd itd...nudi mi u komp :renault clio 1.4 16v 110 ks 16" alu,boja neka sto mijenja nijanse....uvezen sad iz svajcarske.2002 godiste...ocu i majci treba manje auto,a ja idem svojom stazom od februara...tolko ga je isfalio da je to nevjerovatno..."tip top,bomba,nikad ovakvi nije dolazio u cg,extra sredjen...."...coek nije budala,nego extra lik,zn ga otac od prije,normalan,posten itd....policajac.treba mu merc za delegacije i sranja.znaci kolko mi se isplati?8 godina je mladji klio jbg..kolko mu je realna cijena?fala vi unaprijed dobri,i nedobri ljudi. ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #1 on: September 19, 2008, 06:50:31 PM »
Da li je taj posteni milicajac Cetinjanin ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #2 on: September 19, 2008, 06:52:05 PM »
podgoricanin :)i ne odugovlaci,no se raspisi...il mozda cekas ponudu od 2 piva?! :D hahaha,inace,one hotele cu ti u ponedjeljak izdiktirat,nisam zaboravio!sad me upravo zva,veli da svako pane na guzicu kad ga vidi...psolace mi slike sutra,pa ako se dog,idemo za pg..okacicu ih.davore,it's all yours.

Offline MotobikeR

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #3 on: September 19, 2008, 06:55:38 PM »
Ovako,sutra dolazi coek da gleda mercedesa,vec je sla delegaciju od 2 majstora prije neki dan itd itd...nudi mi u komp :renault clio 1.4 16v 110 ks 16" alu,boja neka sto mijenja nijanse....uvezen sad iz svajcarske.2002 godiste...ocu i majci treba manje auto,a ja idem svojom stazom od februara...tolko ga je isfalio da je to nevjerovatno..."tip top,bomba,nikad ovakvi nije dolazio u cg,extra sredjen...."...coek nije budala,nego extra lik,zn ga otac od prije,normalan,posten itd....policajac.treba mu merc za delegacije i sranja.znaci kolko mi se isplati?8 godina je mladji klio jbg..kolko mu je realna cijena?fala vi unaprijed dobri,i nedobri ljudi. ;)
perla, samo ti je moga rec koja je to boja sto mijenja nijanse.. moze bit i siva sto mijenja nijanse sive, a moze bit i plava  ili neka druga.. ::msn-wink::

Offline Filip

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #4 on: September 19, 2008, 06:59:22 PM »
boja je nebitna ;) a dje je taj clio u pg... da podjem ncoas da ga vidim ako je dje na otvoreno???

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #5 on: September 19, 2008, 07:04:59 PM »
donja gorica home market.dajcu ti broj coeka,da ga zovnes da ti ga na svijetlo izbaci.cimni me samo na 069 468 951 da te zovnem...ako mozes poc :D

Offline Filip

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #6 on: September 19, 2008, 07:06:54 PM »
a necu stvarno ciamt coeka  tako kasno, posto sad ne mogu...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #7 on: September 19, 2008, 07:23:06 PM »
privilege oprema...sportski sredjen...foto grey stakla..4 airbag-a (srs hahhaha :D) baracuda 16" felme...bio je u aliance davore.na kompjuter perfektan (provjerices mi to!)...ima airbag cak i u sedista(!?)...136 k km presa...od zadnjeg servisa presa 100 km...sve knjige,regularan.sve fabricki,svaki dio.sve posebmno birano i odobreno od njih.fabrika dala garanciju na karoseriju 11 god..

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #8 on: September 19, 2008, 07:51:27 PM »
Ja sam ga danas vozio,micim,ne toga nego takvog i zadovoljan sam. Dalje ti nista necu reci dok ne vidim toga !Perla koja vuce na plavo i ljubicanstveno mu dobro stoji sa toniranim staklima,''privilege'' paket je dobar i ima super kadice! Ne citiram nego kopiram :On top of that, the Clio scored a four star rating in the stringent Euro NCAP crash test programme, making it one of the safest in its class.Once again, a shiner: the little 16-valve 1,4-litre four cylinder runs like a sewing machine, in a seat-of-the-pants way outperforming many a 1600 car and certainly - on paper - with performance figures on par with most 1600s. For the volume-selling manual version, figures for the Clio’s 1 390 cc engine are 70 kW @ 6 000 rpm and 127 Nm of torque @ 5 750 rpm. This translates into a top speed in excess of 185 km/h, a 0 to 100 km/h dash of 10,5 secs and a combined consumption figure of 8.2 litres/100 km. Around town, the abundance of torque in this light car allows the driver to select fourth or fifth gear and leave it there for most driving purposes.SERVICE INTERVALS    15000KMWARRANTY    3 YEAR / 100000 KM, 6 YEAR ANTI-CORROSION

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #9 on: September 19, 2008, 08:24:18 PM »
.........evo samo da vas ispravm to nije perla boja no cameleon boja...........perla efeket je totalno nesto drugo.............. ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

sparco

• Guest
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #10 on: September 19, 2008, 08:43:31 PM »
ne ubijaj im na volju

Offline MotobikeR

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #11 on: September 19, 2008, 09:47:28 PM »
aj onda nam objasni sto je perla efekEt?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #12 on: September 19, 2008, 10:30:53 PM »
to je ona need for speed boja hahahha ?a okle to na klia?lakiranje auta u tu boju kosta vise nego cijeli auto.I zasto otvaras topik i pishesh sto ti je reka coek dok ne vidis auto ?"takav u cg  nije dolazio ""svi se obrcu za njim"?kadice?A kazes - sve fabricki !? neko nekog lazeto mora da je neki tjuning zesciPostavi slike pa cemo pricat
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #13 on: September 20, 2008, 06:15:26 AM »
da vidim ocu li ic danas da ga gledam u pg,il samo kes da trazim.reka je boja neka koja se presijava acide.njegove rijeci su to.kadice nisam ja spominja,moras da citas malo bolje.ima airbag u sedista,tako da nisu kadice vjerovatno :)bice slike popodne,islikavace ga,pa kad dodje postavicu.da je neki 2.0 motor ne bi se razmislja...ovako dosta,za oca i majku...:)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #14 on: September 20, 2008, 02:31:38 PM »
aj onda nam objasni sto je perla efekEt?
....Perla efekat su one sitne tackice sto se vide kad silver metalic vozilo (najcesce) parkiras na sunce pa izgleda ka da su ono neki biseri po njemu rasuti. Znaci koristi se samo kod metalic boja. Pogledaj bilo kog Passat-a ili Octaviju kroz grad pa ce Ti bit jasno (mada to ima i vecina novijih auta sa metalic bojom. Moga bi pogledat i na tog megana na slicici sto imas pored nicka (jebi ga ne znam kako se zove)!!!!Djavolak gdje su slicice?????????

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #15 on: September 20, 2008, 03:08:32 PM »
imam ja tih ""tackica" milijardu, opsa samislim da nije to ono sto se naziva perla efekat...perla efekat su razne nijanse boje u zavisnosti od sunca (kao npr meni, svijetlo siva, tamno siva i sl..nikad ne izgleda isto)http://i67.photobucket.com/albums/h297/trile86/Picture013.jpg
« Last Edit: September 20, 2008, 03:10:10 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #16 on: September 20, 2008, 03:20:15 PM »
...........trile to mijenjanje nijansi je cameleon boja............. ::msn-wink::

Offline MotobikeR

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #17 on: September 20, 2008, 03:24:04 PM »
gledam ja to na ovoga megana na avataru svaki dan i to je to sto kaze trile prelamanje tih nijansi na suncu  ::msn-wink::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #18 on: September 20, 2008, 03:26:20 PM »
sad sam ga gleda,i proba...uzece merca za kes najvjerovatnije..clio je lutka,boca ocuvan,extra extra...ali 6000 ga cijeni...a prica mi je glavu za glavu..nasa je neku dzukelu kojoj ce ga 6000 dat,i ne odustaje od te cijene.kad ga uzme za kes,a reka je da oce...posle merca mozes samo u merc :D trazi se okas sa najjacim benzinskim motorom,avantgarde oprema..ako ga nadje povoljno sasa,uzima ga,ako ne...ko zna sto ce uzet.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renult Clio 1.4 16v
« Reply #19 on: September 20, 2008, 03:29:54 PM »
...........trile to mijenjanje nijansi je cameleon boja............. ::msn-wink::
"kameleon" je mijanjenje BOJA a ne nijasnito o cemu ti pricas je kad se radi npr crvena podloga pa zuta farba itd itd sa bezbojnim izmedju pa se presijava...itd itdmoja farba mijenja NIJANSE - ne postaje roza ni zelena!i naravno nema jedne jedine slike tog klia ?ha!
slam.poke.drop.tuck.dope