Author Topic: Kupovina auta do 6000eura  (Read 528 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Kupovina auta do 6000eura
« Reply #20 on: September 08, 2008, 02:56:00 PM »
...e zato ja to kazem.....to je onaj buljavi model...meni je prlijepa najradije bih uzeo tu hondu...ali sve su prilike da necu da je kupim.....eto honda ostaje stara pusta zelja i dalje......a kad pogledam kakve se prodaju u ceskoj i njemackoj srce me zaboli...no ajde...nema veze....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #21 on: September 08, 2008, 04:40:36 PM »
manijace, kupi auto koje ti se svidja, a ne koje se svidja tvome komshiji, pa ti cesh da ga vozish.... nemoj pogreshno da me shvatish, ali ZALOSNO je sto momak od 20 i neshto godina ima "neostvarenu zelju za Hondom" pa ce preplatit g*%#@no od auta kakav je polo, koji je stvarno "onako" auto, ali je boze moj VW i super je... nije super, znam "par" ljudi koji su ga kupili, a pogotove ove "okashe" nove, vjeruj mi da je "italijan" naspram njega olicenje kvaliteta...Znajuci tvoj ukus i razmishljanje, najbolje bi bilo neku Skodu u tom cjenovnom rangu da uzmesh, a ako ocesh da se "otkacish" i uzmesh neshto "neobicno" uzmi SeaDa, Ibica je ljespha od Pola a znash i sam da im je ista mehanika... i to uzmi onu TDI (vjerovatno ima neshto crveno) od 100 i kusur konjuha, chip, shtop i extra  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #22 on: September 08, 2008, 04:57:08 PM »
......postujem tvoj komentar....a sto se tice Ibize nema nijedna kad ja trazim...a prije 3 mijeseca kad sa kreta za cesku bilo ih je najmanje 5 u tender oglasima.....a sad nijedne, znaci obozavam ibizu to je prelijepo auto..a i krece se isto oko 6 kisuCa E...........ali sto sad cinjet, nezurim sa kupovinom......pa cemo cekat dasko nesto iskoci.....a sto se tice skoda nema veze sto bi bila jos jedna skoda u porodici, kupio bi ja jos jednu ali nema izbora........to sto ima od octavia kosta oko 8000-9000 e sto mi je preskupo.......uzeo bi ja neku 1.6 nije problem ali trenutno nema...........bila je neka 98g 1.6 i bila je bez klime....a auto bez klime u nasim uslovima se ne isplati.....eto npr danas je bilo 41 (pokaziva komp u skodi).....Nemoj se naljutit ali meni u nasim uslovima nepase italian.......A sto se tice NEOSTVARENE ZELJE O HODI,  gledam hundu civic type R u casopise, i ka malo dijete koje stoji ispred poslasticarnice i gleda u one kolace sa crvenom jagodom na vrhu....ali eto sto cinjet.....dako se skupe pare za bas extra hondu koja bi bila samo za kuliranje......nesto u stili JDM-a..............a mozda budem toliko ljut zbog izbora i kupim SKODU 120L iz 87g sa predjenih 40.000km...........u ostalom trazice se pa sto izleti......ako sto izleti.....
« Last Edit: September 08, 2008, 05:01:03 PM by tuningmaniak »

Offline vuki

• View Profile
« Reply #23 on: September 08, 2008, 05:17:51 PM »
stil jdm-a nije kuliranje!!! nego vristanje motora na viskim obrtajima, dranje guma i raskid sa luksuzom  ::msn-wink::grubo recenoa ti kupi neku buljavu 99-00 (redizajn) 1.4. ili 1.5 (vtec-e, najekonomicniji hondn motor) i samo uzivaj.slazem se i za ibizu! ako mora da bude vw neka bude SEAT!ili skoda fabia ?!
« Last Edit: September 08, 2008, 05:24:16 PM by vuki »

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #24 on: September 08, 2008, 05:21:04 PM »
.....ok imam ja strpljenja jos cu se ja nacekat.... ::msn-wink::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #25 on: September 08, 2008, 06:57:51 PM »
skoda fabia VRS polovna?dizel - jaki
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #26 on: September 08, 2008, 07:47:28 PM »
.... e trile a dje ces to odje nac.....a i kad bi bila kostala bi najmanje 9.000-10.000E.........kad bi ona kostala 6.000E uredu......

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #27 on: September 08, 2008, 09:51:34 PM »
124-ku jadan,poslusaj ti mene ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #28 on: September 08, 2008, 09:54:40 PM »
....ne treba to meni nista roll2......ja ocu nesto manje, sexy ovo ono rofl.....
« Last Edit: September 08, 2008, 09:58:30 PM by tuningmaniak »

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #29 on: September 09, 2008, 12:33:21 AM »
pug ili ibizamada bih ja uzeo deltu (kao sto je mijo vozio) ili e36....ps. lakse sa  ::offtopic::

Offline SFU

• View Profile
« Reply #30 on: September 10, 2008, 08:11:06 AM »
naravno svima "nama" ibiza je neshto najbolje! one redizajnirane 2000 imaju neshto bolju limariju (na stare losha), trap je "old school", ultra brza (nenormalan odaziv na gas), motor neki 1.9tdi (naravno crveno), kochnice mnogo bolje nego na pola (sva 4 diskovi) i izgleda prelijepo (pogotovo iznutra)!po placevima na cetinju su bile nekolike: ljubiuchasta extra izgleda ali je sranje, a srebrna uz malo ulaganja moze biti extra!moze i honda "buljava" (jedino je unutra bezveze)!PS: a pug 206 mnogo lijep auto (poslednji lijepi pug), nenormalno neudoban, nenormalno buchan (ko stock zastava u visokim obrajima) i nenormalno visok (to "mi" mrzimo)!PS2: a chija je oktavia!?
« Last Edit: September 10, 2008, 08:15:27 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #31 on: September 10, 2008, 09:19:09 AM »
Octavija je moja, moja, .... (govori stariji manijak) mada je i tatina (ipak mi je on kupio ::msn-wink::)!!!!! Dajem je mladjem manijaku da mi je malo razbija jer ne znam sto cu sa parama, pa eto da imam u popravke da ulazem makar. rofl roflI meni je licno Ibiza masu ljepsa (al samo ona fejs lift verzija) jer je stara unutra grdna u p... m.....! I da ispravim brata moga, nije Ibiza 6000 ka polo no je jeftinija za nekih najmanje 1.000 Evura. A Trile je ubo u centar sa Fablhavtom RS, samo sto je onda ne bi mladji manijak vozio no bi mu ja dao Octaviju a zaplijenio Fabiju!!!!!Ja sam bratu savjetova da uzme nesto malo jeftinije dok dobro "nauci zanat" pa onda da gleda nesto za merak da kupi al ne slusa i gotovo.

Offline SFU

• View Profile
« Reply #32 on: September 10, 2008, 10:57:59 AM »
kreirajte novi nick! ovako dva na jedan user name je vishe nego loshe!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #33 on: September 10, 2008, 11:11:35 AM »
....znas li od kad smo mi pod istim nickom....iha ha......nema potrebe

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #34 on: September 11, 2008, 01:07:10 PM »
Zar nisi ti Skoda fan ?...cemu dilema...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #35 on: September 11, 2008, 01:30:10 PM »
alo ludace,trojka td(i),sa motorom iz cetvorke.mnogo lijepo sredjena.prvi komsija je prodaje.4500 cini mi se.nema bolje kupovine,za tip auta TI zelis. (ovo "TI" sam capslokira,jer ce mi stefan odma za vrat sad skocit,a za njim i top market!)  rofl

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #36 on: September 11, 2008, 01:35:56 PM »
Koje godiste, jel udarana, imal sto od oprme? To napisi pa cemo vidjet jel mlogo 4500. A jesi krvav  rofl

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #37 on: September 11, 2008, 01:42:24 PM »
Ako cu sad silazit ispred kuce vas se ambisa..:Dvidjeces je u nedjelju,probat,sto god oces ;)krvav?na cem mislis ledisa? :Deo sa prozora vidim sledece,alu felme,mnogo lijepe petokrake!!!neke gume...malo nizi profil,kristalni farovi oni (hella dati),stopovi na sivu varijantu,boja siva metalik...na vrata pise gti edition...

Offline vuki

• View Profile
« Reply #38 on: September 11, 2008, 01:53:15 PM »
nisi lud da dajes tolike pare za taj stari krs, pa sve da ima ne znam sta, uvijek ce biti "golf 3"

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #39 on: September 11, 2008, 02:21:48 PM »
Ako kupis Golf 3 za te pare licno cu te banovat !! :p
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak