Author Topic: Lovcen,14 septembar  (Read 1971 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #60 on: September 11, 2008, 05:32:50 PM »
hahahha muci tu,da ne pocnem pricu o ekonomi kazaljci hahahahhahahahhahahahahhahahaghahahahhahahahahhahahahaha  rofl rofl roflnaravno da ce bit snimanja!!!mogu ponijet i kamericu i digitalac.i ne ide sa sa 124 , no sa kawasakijem najvjerovatnije :D
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #61 on: September 11, 2008, 05:49:11 PM »
Aj skratite glupiranje...no da vidimo ko ce ic i dogovorimo...ne vazno je oce li devil ic 200 ili 400 po krivinama....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #62 on: September 11, 2008, 07:15:44 PM »
na pravinu ludo jedna sasava :Dma ice svako...inacccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  throw throw throw throw throw throw throw throw throw throw throw throw throw throw ::angryarms:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angryarms:: ::angryarms:: ::angryarms:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: chair chair chair chair chair chair chair fyou1 fyou1 fyou1 fyou1 ::bash:: ::bash:: ::bash::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #63 on: September 11, 2008, 08:30:05 PM »
.....bmw fan niC ne citas ja reko ja cu ponijet fotoaparat (novi kupio :party:), i bice filma i slika koliko oJ.....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #64 on: September 11, 2008, 09:00:23 PM »
ja citam, i rekao sam KAMERA, foto aparat ce vazda bit foto aparat, a kamera vazda bit kamera...al dobro, bolje ista no nista...beni je bitan kvalitet snimka, ne meni no svima nama..neka ti je srecan pa da vidimo kako ce obavit posa...da ne idem dalje u off

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #65 on: September 11, 2008, 09:06:48 PM »
ponijecu ja kameru pas ti se mesa najio corota!bez svega nista ne vidis...samo gledas u onu kazaljku...ekonomi hahahhahahahah  rofl

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #66 on: September 11, 2008, 09:08:44 PM »
.... 7.2 mega pixels snima koliko ti je kartica velika (koliko memorije)....ima extra snimak...i vidjeces sam.....

Offline Filip

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #67 on: September 12, 2008, 07:31:30 AM »
Vi vec pojedosste taj rostilj i snimiste klipove.... Niste rekli ni vrijeme kad da se ide, trebalo bi malo ranije... Al najvjerovatnije ce kisa sve da pokvari :///

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #68 on: September 12, 2008, 08:48:43 AM »
A sto jel ides, jel ides, a? lolabove lolaboveJa sam reko da manijaci i madjo ako bude htio (radi pratnje) idu oko 1-1,3h popodne. Oce evo vidis sve se sprema, samo cekam kad ce da ljuljne i da nas sve podavi. Zbilja niko nije mislio sto cinjeti za slucaj da padne kisa, oce li se ic? Imamo li se dje sklonit? Najace bi bilo da svi odemo gore na vrG lovcena a oko nas sijevaju munje i gromovi. I pola nas se ne vrati? roll2

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #69 on: September 12, 2008, 09:31:40 AM »
Filipe,danas u 3 zakljucujemo listu i dogovaramo se kad se krece.imam 2 dana za dogovor??!?!?!?ne vidim dje je problem..kise nece bit jadni ne bili,eo sunce u sve 16,sad sam sa lovcena sasa!manijaci,idete kad se dogovorimo i tacka!

Offline vuki

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #70 on: September 12, 2008, 09:37:38 AM »
ako je danas suncano to znaci da ce i u nedjelju?

cookie

• Guest
Lovcen,14 septembar
« Reply #71 on: September 12, 2008, 09:43:07 AM »
najavili su kisu za ne?elju

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #72 on: September 12, 2008, 09:43:48 AM »
Znaci,jer sam gleda prognozu,i NEMA KISE do kraja septembra!sto tezinjate tolko ljudi,upisite se i gotovo ;)Lista ljudi koji idu :1.devil_may_cry2.Renault_N13.RENAULTSPORT4. ? upisujte se,da zakljucimo listu i da se Zdogovorimo u kolko se nalazimo mene ispred kuce! :D

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #73 on: September 12, 2008, 09:51:40 AM »
Tacno tako Vuki. Ada imaju oni na Lovcen posebnu meterolosku stanicu i kad djavolak kaze da ce bit sunce ima da ga bude i tacka.Ja velju cu da vidju kad cu dodjem jer u nedelju ima prije podne nesto da se pozavrsava (auto pjaca, tuska pjaca, zelena pjaca, mala pjaca ...) i onda fino ako Bog da na Lovcen. A kad se dodje na Cetinje fino treba obic: Robur, Prima Car, onda ona tri placa kod Eko-ve pumpe i tako to  roflP.S. Tamo gore se vrijeme ne mijenja u po ure, jok.P.S.2. Wuki ar yu kaming?P.S.3. Philip's ar yu kaming?P.S.4. M(L)adjo ar yu kaming?Kako nezvanicno saznajemo, tuningmaniak's nece prisustvovati ovom skupu MR-a iz za sada nepoznatih razloga.

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #74 on: September 12, 2008, 09:54:18 AM »
Pusti ti njih...Kolko su pisali,i na kraj ne dolaze...a sto je ovo,ovakvih tipova nidje nema...1.devil_may_cry2.Renault_N13.RENAULTSPORT4. ?lista ide dalje...ko oce neka se upise,ko nece neka postuje na neki drugi topic,zavrsena prica.KISE NEMA!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #75 on: September 12, 2008, 09:56:33 AM »
......e devile pas ti se mesa naio.....A STO SE FATAS MANIACE!Na 99.9% dolazimo a mozda i dovodimo jos dva druga sa autima (buduce clanove forma).....

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #76 on: September 12, 2008, 10:05:10 AM »
1.devil_may_cry2.Renault_N13.RENAULTSPORT4. tuning manijaci i drugovipa tako recite oganj vas izgorio obojicu!Ljudi mozemo fudbala igrat,gore imaju tereni betonski,sa golovima rukometnima i gledalistem :D odma ported rostilja :Dajmo upisujte se ocima se ne vidjeli!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #77 on: September 12, 2008, 10:19:22 AM »
...a sto cini devilce........evo niko nije na forum sad, tako da.... a ja bi volija da se jos neki upise no ajde.....PS: Ovo za fuzbal je dobra ideja samo prije rostlja da se 'izlupamo" dobro.....da nebi bilo drz nedaj, povrati nepovrati.....
« Last Edit: September 12, 2008, 10:24:15 AM by tuningmaniak »

Offline Filip

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #78 on: September 12, 2008, 10:35:08 AM »
Slusaj nemoj mi pravit frku oko toga zakljucavanja liste? Kakvo je to sranje? Zakljucavanje liste? Jesu li ovo neki izbori? JA ako budem htio da dodjem doci cu. Ne ladim kuci muda po cijeli dan, pa da mogu reci u nedelju sigurno dolazim, nego imam nekih vaznijih obaveza. Naravno da bih volio da dodjem al neke stvari su ispred. Pozdrav.

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #79 on: September 12, 2008, 10:43:28 AM »
Filipe,ako tako bude ka sto predlazes 3 ce nas poc...ovako bar znamo na cemu smo.ne mozemo se u zadnje 5 min organizovat,nego ko ide ide.moze odvojit nekolka sata vala.nedjelja je,ne radi se,ne uci se...