Author Topic: Lovcen,14 septembar  (Read 1915 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #40 on: September 10, 2008, 01:29:07 AM »
Za tebe ima mjesta kod mene !!!

Majka mi je rekla da moze ...

Shaq_ct

• Guest
Lovcen,14 septembar
« Reply #41 on: September 10, 2008, 08:19:08 AM »
a sto zadnji kukavce?dje ces? :(ol da se probamo do gore taman? :)
Idem za ns,fax...mislis mecka vs. bmw? vazi :)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #42 on: September 10, 2008, 11:33:35 AM »
ide li ko motorom?
ide mi brat z750 kawasaki :)Kako cu da te izbucam ivanisevicu,nisi svjestan :D
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #43 on: September 10, 2008, 12:08:11 PM »
neka ti bucajna da nebi pauzirao jos 3 godine...... rofl
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #44 on: September 10, 2008, 01:25:13 PM »
ne znam...nego,prijave do petka!ko se prijavi prijavio se!po kolko parica da damo za sve?koka kola,alkohol,rostilj,cumur.po 5 € ako nas je preko 8-moro.slazete li se?Apelujem na ljude koji se prijave do petka,da ispostuju,i da ne ispale,jer ce nam usrat rabotu!Znaci samo sigurni!Prijave znaci zakljucno sa petkom u 15 h!Potvrdjuju li svi sa ovoga spiska da idu??!??!?!?!?1.devil_may_cry2.Stefan 3.Tuningmaniak's4.tico5.renaultsport6.davor7. borus8. SHAQ9. NSX (?)10. trile (?)
« Last Edit: September 10, 2008, 01:51:13 PM by devil_may_cry »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #45 on: September 10, 2008, 07:00:44 PM »
ne potvrdjujem....
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Shaq_ct

• Guest
Lovcen,14 septembar
« Reply #46 on: September 10, 2008, 09:48:59 PM »
evo se nocas otvorila opcija da idem u subotu...do petka cu sigurno znat,neka me za sad u "nesigurne"

Offline MUGEN

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #47 on: September 11, 2008, 01:25:46 AM »
slushajte ovo...ja mogu ic mojim autom najmanji mi je problem...ali bih volio da se dogovorim sa nekim ljudima koji se nece trkat od pg do ct ...npr sa 4,5 ljudi...da 2 idu ispred mene a 2 posle mene zbog murije..da se ne smaram da zovem ljude i zavrshavam kad mozhemo tako... ili cu jednostavnije povest sa mnom nekog ko ima vozachku ahhahahaha
Izbrisan clan

Offline brzi_pas

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #48 on: September 11, 2008, 02:48:17 AM »
Ne seri da josh nemash vozacku....  jaoEvo da ja izjavim za dnevnik, ako mi auto bude gotovo do nedelje, proshetacu ga do gore  ::big_boss::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #49 on: September 11, 2008, 07:04:43 AM »
kaka je to crna opcija u subotu? rekosmo nedjelja......
« Last Edit: September 11, 2008, 07:07:38 AM by tuningmaniak »

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #50 on: September 11, 2008, 09:18:19 AM »
potrudite se momci...tuningmaniak,ne pricamo o nama umni invalidu,no shaq mozda ide za NS u subotu :)do sutra prijave....onda ide dogovor u kolko sati,po kolko kesa,i krecemo.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #51 on: September 11, 2008, 09:36:00 AM »
A jos jedno pitanjce, posto sam ja "invalid", pa ne znam, kako si to zamislio sa rostiljOm, picem i ostalim, sve ima gore je li? Ili cemo mi rostiljamo? Ako ima sve gore onda nam ne treba skupljanje para no svako kupi ko sto oce i kaT oce. A madjo dont worry, ako Ti treba "pratnja" evo ja se prijavljujem, bice mi cast da vozim u drustvu vako fina renola 19-jes. Al da znades da ja necu tamo bit od rane zore no planiram da idem nedje oko 1 ure.P.S. Ocemo li buksovce zvat? Devile to su tvoja braca po pameti odozgo, sredi to!!!!! rofl

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #52 on: September 11, 2008, 09:54:45 AM »
valjalo bi se nafatat...nisam ga uBlokadira posteno eo 2 nedjelje
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #53 on: September 11, 2008, 10:13:14 AM »
ne kazem da ne bi, al Lovcen nije staza za serijska auta, tebi je lako, imas sportsko oslanjanje, a ja sa serijskim mekim trimom ogibljenja i serijskim 15-icama nemam sto avetat po lovcenu da ne zavrsim nedje ispod puta. Uz to Lovcen je staza koja ne prasta greske, pogotovo po srednjem dijelu staze gdje ne stizes da "vatas" krivine kako se redjaju. Ja cu ove godine preskocit "fatanje", a ko voli nek izvoli!Taman cu iskoristi laganu voznju da snimim par klipova auta sa MR foruma ako ih bude sa mnome jos koje!P.S. Nac ces sigurno nekog u nedelju ko ce se s tobom rado pofatat,  a ako ne Ti onda zovni momka sa ST-om pa se probajte!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #54 on: September 11, 2008, 10:28:45 AM »
salim se ja brate manijace...kupimo rostilj cus...ima sve tamo u restoran da se kupi,al je fora u tome da mi rostiljamo :) razumijes? :) kupimo pice,meso,cumur,leb i to je to.trile,tako treba!manijace,kad moze davor sa senikom,mozes i ti sa oktaviom!!!!!!!!!!!!!

Offline bmw_fan

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #55 on: September 11, 2008, 10:39:45 AM »
bolje vam je po onih livada gore porazbacat se i narostiljat se no kupovat u restoran rostilj i sl stvari...nose li se kamere. milose, mijo?  (milose od tebe ocekujem da je zalijepis nedje u juga, posto znam da ovo neces propustit)i jos nesto, neka devil ide prvi i nemojte ga pratit puno uz branik  :tease:

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #56 on: September 11, 2008, 10:57:18 AM »
Znam ja, djavolak si Ti mali  ::msn-wink::!E pa zato Ti ja velju, ko ce donijet meso (u stvari kakvo ce meso donijet da nebude posle trka do KBC-a), ko ce pice, mozda neko donese budjav lebac, po meni je mnogo bolje da se kupuje u restoran ko zeli, i opet nije fer taj mrco sto ce na zaropek rostiljat dok se mi ostali zajebajemo. Ili se podijelimo u grupe pa svako svoje meso przi (mislim u manjim turama) da ne bi jedni gledali dok drugi jedu, tako te sitnice sam ja smislio jer smo ovo dosta zbrzili i nije se mislilo na detalje. Dje ce pice stajat da se ne smlaci, ko ce donijet pice, oce li svako sa sobom po "gajbu"? Ajde da zasjedemo na forum sada i da se fino zdogovorimo kako i sta? I znam da je veca fora kad se sjede i rostilja al je ipak malo jednostavnijeda se tolki buljuk ljudi naije u restoran!Eh pusti Ti Davorina, on samo izgleda kao fin momak sa slabim autom, al se nejavlja na forum vec neko vrijeme mora da mu turbinu neku ugradjuje doma u garazu, ima da zinete svi!!!!! Vidjecemo, ja cu se prilagodim trenutnim uslovima i stanju puta sa moju voznju al to ne znaci da cu bidnem najsporiji!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #57 on: September 11, 2008, 11:11:06 AM »
da cistim stazu,a fukaro? :Dako devil ne bude isa 200 km/h NAJMANJE na paprate,ban na godinu dana,jel moze? :)devil je lud devil je proklet,jednom se sutura,on oce opet ;)ma jadan,dajte vi mene pare,podjemo kod Kaludjerovica u market i sve pokupujemo.sto tezinjas tolko manijace? :Dsamo se opusti,svako donese po kolko se Zdogovorimo,i ostalo je moja briga :DLuka necemo po livada,nego u nacionalni parkic,vec sam ja sve iplanira...imamo stolove,klupe,rostilj,sve sve...ima parking mjesta fala bogu,muzika se navije,i izvalim drob u sic od senika!

Offline stefan123

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #58 on: September 11, 2008, 12:54:40 PM »
...ja cu javit da li sam siguran sutra u 14.59h.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline bmw_fan

• View Profile
Lovcen,14 septembar
« Reply #59 on: September 11, 2008, 05:20:18 PM »
sto ne zavalis drob na one federe u mecku > ja sam cuo da je to najudobniji auto  rofl rofl rofl rofl rofl  mora da je zbog federa...nista dok 400 ne budes isa onamo na Paprate!...maxe avetinjo, u stvati znate sto, stavite u  124 (feder edik$n) sav materijal sto imate (meso,rostilj, pice, stoljnjake) i pustite devila prvog, on ce uspjet da stigne prije vas i da postavi stolove, stavi  pice da se hladi, i isprzit 64 cevapa i 13.5 pljeskavica, i onda mu fino dodijelite orden najboljeg i najbrzeg kuvara na MRniko nista na pitanje OCE LI BIT KAMERA I SNIMANJA?!