Author Topic: Preporuke  (Read 220 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Preporuke
« on: August 06, 2008, 08:41:21 PM »
Evo da otvorim topic o auto servisima koje bi preporucili drugima, radi lakseg "povezivanja" sa dobrim majstorima!Napisite broj telefona adresu i naziv servisa ili ime majstora.Konkretno ja preporucujem:Skodin ovlasceni servis "SAMBA" Bar, Ronkula bb Tel/fax: 085/342-182"BMW CENTAR VUKCEVIC" Podgorica 068/012-000; 069/017-687

Offline X3M

• View Profile
Preporuke
« Reply #1 on: August 06, 2008, 10:18:15 PM »
je li bmw centar samo prodavnica djelova ili imaju i servis?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Preporuke
« Reply #2 on: August 06, 2008, 11:17:22 PM »
Bozo na Zabjelo.. ne znam ime servisa ali mislim da svako u PG umije da objasni dje je :)radi amerikance, francuze, spance, holandjane..sve.:)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Preporuke
« Reply #3 on: August 07, 2008, 11:30:09 AM »
Prodavnica djelova i servis sa dijagnostikom i polovnim djelovima.Prodavnica je u PG a servis je na putu PG-CT sa desne strane posle skretanja za BARUTANU prvo skretanje desno.Nije nasminkan servis ali je covjek (vlasnik) strucan i sto je najbitnije tacan sto ja volim. (kad neko kaze budite tu u 10 tada je tu i to ti zavrsi to postujem)"BMW CENTAR VUKCEVIC" Podgorica 068/012-000; 069/017-687 (BROJEVI SU SERVISA)  081/647-624 (prodavnica djelova za BMW i hladnjaka za sve vrste vozila)

Offline ObeliX

• View Profile
Preporuke
« Reply #4 on: August 07, 2008, 01:51:58 PM »
Sole%Bugi na Zabjelo,u onu ulicu kod Roki Pisotolata...inace Bugi,je otac mog druga  happy2

Offline X3M

• View Profile
Preporuke
« Reply #5 on: August 07, 2008, 03:44:57 PM »
Prodavnica djelova i servis sa dijagnostikom i polovnim djelovima.Prodavnica je u PG a servis je na putu PG-CT sa desne strane posle skretanja za BARUTANU prvo skretanje desno.Nije nasminkan servis ali je covjek (vlasnik) strucan i sto je najbitnije tacan sto ja volim. (kad neko kaze budite tu u 10 tada je tu i to ti zavrsi to postujem)"BMW CENTAR VUKCEVIC" Podgorica 068/012-000; 069/017-687 (BROJEVI SU SERVISA)  081/647-624 (prodavnica djelova za BMW i hladnjaka za sve vrste vozila)
znam dje je, tamo mi tetka zivi, ali nisam znao da je otvorio servis, mislio sam da su mu ono kola za prodaju  :)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Preporuke
« Reply #6 on: August 07, 2008, 07:15:24 PM »
Ne to je servis. Ja sam bio sa drugom prije par dana i covjek ne spusta slusalicu samo ga zovu i zakazuju, vidjeh zna i dijagnostiku da radi a sto se tice mehanike tu nemam rijeci. Svidja mi se sto je tacan i nije "pedav" ili kako da kazem smotan kao dosta majstora.Samo trebao je da napravi neki kafic dje se moze cekat dok ne zavrsi to bi bio pogodak ali kaze ljudi obicno ostave kola i dodju kad ih nazove.

sparco

• Guest
Preporuke
« Reply #7 on: August 08, 2008, 01:15:35 PM »
najveci respekt od svih mehanicara , maki donja gorica, mala radionica njih dvojica, sve je kao apoteka cisto i perfektno slozeno non stop, uzimaju jako malo da rade, al sto uzmu to je bolest kolko pedantno zavrse, elektricar igro kalezic zagoric , stari poznanik inace preporuku sam dobio od dagora renaulta n1 , neno lakirer stojovic zagoric farbanje, eh da i da napomenem da me greobivc dosta odusevio brzinom rada , doveo sam auto popodne oko 5 kad su zatvarali ujutru je bio gotov komplet servis na istom