Author Topic: Lancia DELTA by: "brzi_pas"  (Read 4131 times)

Offline SFU

• View Profile
Lancia DELTA by: "brzi_pas"
« Reply #40 on: August 14, 2006, 10:38:55 PM »
kako prede to je bruka!ma i puno je bolja uzivo!(jedino je visoka u peechku materinu)                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #41 on: August 14, 2006, 10:47:51 PM »
a brate odusevio sam se zvek je zvuk napalio sam se tako strasno da sam poceo da gledam neki filter (:                    

Offline X3M

• View Profile
« Reply #42 on: August 15, 2006, 02:53:19 PM »
stvarno je vrh zvuk sa onim filterom, jos samo neki dobar zadnji lonac da stavi  :wink: ja sam se isto cimao da uzmem onaj filter al mi je nesto frka to na auto stavit  :roll:                    

Mirza_PG

• Guest
« Reply #43 on: August 15, 2006, 05:00:15 PM »
Djeluje dosta fino... Mada cini mi se da bi ispala jos ljepsa kad bi joj lakirao ove crne lajsne u crvenu boju  8) Pretpostavljam da ima extra zvuk jer obichno Lancia i Alfa trube extra  :D                    

motorsport

• Guest
« Reply #44 on: August 15, 2006, 06:03:31 PM »
to bi je previse zatvorilo... bolje je da su te lajsne crne da razbiju malo to crvenilo... :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #45 on: August 15, 2006, 06:17:43 PM »
ne u pravu je, ali ne pragove i donji dio branika nego samo lajsne (kao vw bolje opremljen)                    

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #46 on: August 16, 2006, 01:21:53 PM »
Vidim svidja vam se :wink: Da fali mu taj lonac zadnji(a gazda?) kad ga stavim ima da bruji josh jache :twisted:                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #47 on: August 17, 2006, 01:26:08 AM »
prije menehttp://img235.imageshack.us/img235/6285/sssze2.jpgsad posle mene :) :)http://img45.imageshack.us/img45/8108/lanc...nciabigyuo3.jpguvelicajte slikuhmmmm zaboravio sam malo bijelog da maknem pored bankine :P                    
Izbrisan clan

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #48 on: August 17, 2006, 09:37:29 PM »
Ma Mladene mora to bolje heheheheOdlicno izgleda ovako spustena, mada i inace sa njom moram dooobro da pazim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
« Reply #49 on: August 21, 2006, 09:46:09 AM »
nemoj farbat lajsne najjacha je kombina crveno crna .kad bi ofarba lajsne nagrdio bi jeovako izgleda izduzenijamladene odradi meni neshto u pshop
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
« Reply #50 on: August 21, 2006, 10:05:51 AM »
pa jesi li gledo shajo kako izgledaju one bolje sa ofarbanim lajsnama progooglaj malo Ubijaju!

Offline shajo

• View Profile
« Reply #51 on: August 22, 2006, 10:20:09 AM »
[!--quoteo(post=5107:date=Aug 21 2006, 12:05 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Aug 21 2006, 12:05 PM) [snapback]5107[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa jesi li gledo shajo kako izgledaju one bolje sa ofarbanim lajsnama progooglaj malo Ubijaju![/quote]ne nishta ne moram da gledamZNAM
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #52 on: August 23, 2006, 02:01:04 AM »
Lajsne necu farbat sigurno, a ako nesto budem farbao to su "sajtne"(bankine) i poklopac retrovizora, spojlere dolje na branicima i to je to [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Shto mislite?

Offline SFU

• View Profile
« Reply #53 on: August 23, 2006, 06:37:26 AM »
jok!bilo bi bezveze!kontra bi uradio ofarbo lajsne a ostavio bankine i donji dio branika!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #54 on: August 23, 2006, 08:32:16 AM »
potpisujem sfu...u suprotnom bi napravio sarenilo...bolje ovako gore crbena i dolje crna...a ja ih nebi farbao,nego bih skupio malo para pa ih maknuo i lijepo kod nekog limara sve to napravio ravno...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #55 on: August 23, 2006, 09:55:13 AM »
nema potrebe bash su mu dobri i duboki branici!

motorsport

• Guest
« Reply #56 on: August 23, 2006, 11:24:28 AM »
ma sta vam je ljudi, to je poso bez posla.... bolje bi bilo da za te pare lakira ono pozadi sto mu je matiralo (ufff zbog toga ne volim crvena auta, svako matira)

Offline X3M

• View Profile
« Reply #57 on: August 23, 2006, 02:50:59 PM »
slazem se sa SFU, ofarbaj samo poklopac retrovizora i mozda lajsne

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #58 on: August 23, 2006, 04:45:38 PM »
ma necu lajsne, volim da popijem u grad i vazda otvorim vrata vishe no sto bi trebalo, pa bi skidao farbu stalno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
« Reply #59 on: August 23, 2006, 10:24:47 PM »
e pa onda samo retrovizore [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]