Auto Ti je sminka zesca! Decentno, fino sredjen i sto je najbitnije po ukusu! Samo tako nastavi i nemoj ga us...ti sa nekim budzevinama od spoilera i ostalim glupostima! Stavi te farove sto si naumio (crna pozadina farova obavezno), zadnje stopove bi moga prebacit od restilizovanog modela, te otvore u branik i u masku ispunit nekom finom mrezicom (crnom!), mozda namontirat distance jer kad je vec spsuteno onda bi bilo lijepo i da je razumno prosireno! Za interier (sto je po meni najbitniji dio auta za sminkanje jer si u autu a ne van njega), treba bi ubacit neke sitnice od najjacih verzija, ne bi mu lose legle neke decentne alu.pedale, kozna rucica menjaca/rucne, volan od restilizovane verzije (ako imas AirBag), a ako ne onda neki fini trokraki kozni, moga bi pozadinu instrumenata ofarbat u bijelo i tako to! No ne vidjog nigdje nesto vise o njemu da si napisao, koja je kilometraza, sta ima od opreme i kako si zadovoljan sa autom, kolko si ga platio (ako nije tajna rofl) po mogucnosti neke savjete i tikove u vezi sa njim i ostale gluposti! Raspisi se malo, ne stedi tastaturu!
hehe,nov sam jos na forumu,pa nije red odmah da se raspisem

Auto je kupljen prije 4.5-5 god sa 128.000km,njemac inace,za 5000e.Sad ima oko 190.000.Nema klimu i abs,ima centralno zaklj,podizace naprijed i elek. siber,2 airbag-a.elektr podesavanje retrovizora itd,klasika.Zadovoljan sam njime,dobro je sluzio i nadam se da ce jos.Od problema,kao i na svakom Reno-u,javljaju se neke sitnice koje vise nerviraju covjeka,nego sto su stvarno neki krupni problemi.Npr podizaci znaju da stekaju ljeti kako od prozora,tako i siber,zatim kocnice redovno skripe bez obzira jesu li novi diskovi,plocice itd,2x mi je pucala sajla od haube pa nisam danima mogao da je otvorim itd.Od krupnijih stvari sam mijenjao poluosovinu,zadnje amortizare,hladnjak,motor ler gasa,ostalo je potrosni materijal bio koliko se sjecam i dijelovi oslanjanja,kugle krajnice i ekipa zbog ''sjajnih'' puteva.Inace finu ide,mnogo auta slicne kubikaze i snage ne mogu da odrze korak,vozio sam 2 ista,od kojih kupe-a koji je laksi i moj dosta bolje ide,da li je to zasluga odrzavanje u Njemackoj ili je Njemac nesto cackao i zalijetio stalno po Autobahn-u,pa sam dobio dosta razradjen auto,to ne znam

Za krivine je dusu dao

Motor ne trosi gotovo nimalo ulja,a inace je ovaj 1.6e(k7m) motor poznat kao dosta izdrzljiv i pouzdan,prelaze preko 350.000km sa normalnim odrzavanjem bez problema.Sto se tice stylinga,narucio sam black angel eyes,treba da stignu,pa zbog toga ne bih dirao zadnje stopove jer su crni i fino bi se to slagalo.Evo par klipova od ranije.
http://www.youtube.com/watch?v=2VGXJ0kAMRghttp://www.youtube.com/watch?v=E-CMOA8kBZs