E ovako! Radi se o felnama za mog skodilaka! Nesto me je zaintrigirala slika sto je Madjo uradio, one felne sa nove RS-ke sto je stavio! Jos sam se razmislja o nekim punim felnama sa Mercedes-a (tipa AMG ili Lorinser)! Osim sto se javlja problem nac dobre felne po razumnim cijenama, javlja se jos jedan problemcic, promjer rupe za navedene felne je 5x112mm, a na moju su 5x100mm! Dajte pliz savjet kako se ovo moze izvest i ko mi to moze uradit odje u CG! Nedje sam cuo da se ti problemi lako resavaju montazom nekih distanci namjenjenih za te stvari! A cuo sam i druge price da se treba busit veca rupa u glavcini tocka sto mi ne pada na pamet! Ujedno bih htio i da isturim felne napolje max:10mm po tocku! Dimenzije pneu bi trebale biti 205/50R17 ili 225/45R17 (sto znaci da bi felna bila max 8,5x17)! Gleda sam neke slike iz tjuning partija po njemackoj dosta takvih preprada ima tamo, pa me zanima jeli bezbjedna montaza takvih distancera????P.S. Ko je vjest i ima vremena u photo shop bi moga napravit predloge za felne za Octaviju, najvise bi me zanimale AMG felne sa E-klase (okasa) ili neke sa Audija novijih (A4, A6, TT)!Hvala!