Author Topic: Narucivanje MR majica  (Read 9225 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #140 on: October 18, 2008, 06:59:44 PM »
kako se vuki nameracio da mi zagorca zivot, sad ces vidjet, smao minut...fikun i svi ostali kome se nosi u xdesign da se stampa neka mi se obrati ja  cu mu dat  vektorski format....neko pomenu za boje nesto, ada coce najmanji je problem boje promijenitps. sad cu doc :) uradio sam nesto italijansko - njemacko

Offline vuki

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #141 on: October 18, 2008, 07:09:35 PM »
sta sam uradio?btw kako se vade ti vektori?

Offline bmw_fan

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #142 on: October 18, 2008, 08:10:08 PM »
ma nista salim se :)vektori - corel draw, ilustrator...to su programi koji ih radeovo je krajnje sto se ove maje ticeovdje vam se nalazi link na rapid shareu, kliknete free, sacekate malo, skinete...da naravno - morate me kontaktirati za password nebi li mogli odpakovati ovaj  .rar fajl...unutra vam se nalaze 1 corel draw i 1 adobe ilustrator file  pogodni su za bilo koju vrstu stampe, pa ako hocete i bilbord  :tease:  http://rapidshare.com/files/155364111/za_stampu.rarlaku noc, pusa svima
« Last Edit: October 19, 2008, 01:25:24 AM by bmw_fan »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #143 on: October 19, 2008, 10:09:26 AM »
.......ova vukijeva je dobra punk punk.............a i dobra je ova LUKANOVA....... samo si treba stavit ove linije plave i crvene.....i ovaj laborginas mi se ne svidja, stavis onaj stari 911.........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #144 on: October 19, 2008, 10:17:32 AM »
da ste vi  meni zivi i zdravi, nijeste ni svjesni koliko sam se opucio oko ovoga, to nije photoshop - povuces dvije linije i cao zdravo, mora sve da se prefektno odradi da nebi bilo poslije za*ebancije sa  stampom, jer sam ja taj (dizajner) na kog se svaljuje sva krivica ukolikoprojekt neuspije...tako da  necu vise ni pipnut ovaj dizajn ove majice...okacio sam .rar , pa kom se stampa neka stampa, ne mogu vam nistakad budem  radio sledecu (na ovu sam potrosio dostaaa vremena), dogovorit cemo  se...do tada ciaops. boje se mogu promijenit  bez problema

Offline vuki

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #145 on: October 19, 2008, 10:34:34 AM »
iskreno meni se svidja kombinacija boja i sam dizajn. kome se ne svidja auto neka ga promjeni i kraj

Offline tuningmaniak

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #146 on: October 19, 2008, 10:40:56 AM »
........ok ja samo bacio predlog vako vam sto znaci......

Offline vuki

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #147 on: October 19, 2008, 05:09:42 PM »
i koliko moze da kosta da se uradi ova majca u x dizajn? (individualno)

Offline bmw_fan

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #148 on: October 19, 2008, 09:18:38 PM »
ja mislim da je prije 2god bilo 8 evra...ne znam, ya ovu dati 10 evra...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #149 on: October 19, 2008, 09:22:07 PM »
A jel ta cijena zavisi od kolicine slika/boje koju zelis da "odstampas"?Znaci ako ja kupim neku majcu, dam da mi "prisiju" jedan sitniji znak naprijed i pozadi na ledja nesto malcice vece a bilo bi u 2 boje maximalno mogu li ocekivat da ce me ispas nekih 10-ak evra?Eh da i dje se nalazi taj X Dizajn?

Offline brzi_pas

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #150 on: October 19, 2008, 09:33:39 PM »
Ovakva majca u X desing od 15-20e... ima vishe boja i te fore  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #151 on: October 19, 2008, 09:34:56 PM »
eto tako... dje je x dizajn?

Offline bmw_fan

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #152 on: October 19, 2008, 10:17:58 PM »
a ako se vas nekoliko odluci oko ovog dizajna, ako vas bude 10 nemam pojam mozda vam naprave popust...sto mislite

mIRRa

• Guest
Narucivanje MR majica
« Reply #153 on: October 20, 2008, 01:11:31 PM »
ima i u foto dejo, nije nesto skupo,samo doneses to sto oces da ti se istampa,znam da je prosle god bile sa njihovom majicom 10 eura...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #154 on: October 20, 2008, 01:59:17 PM »
Bio sam danas kod covjeka dje radimo neke kombinezone za radnike u firmu i pitao sam ga informativno za ove dizajne. (pokazao sam mu temu na forum u njegov ofis)Rekao mi je da za svaku boju ide +1e i da bi od prilike ova majca dolje bila nekih 20e sa njegovom majcom. (minimalna porudzbina 10 komada a za vece porudzbine i placanje u kesu moze i popust)
Ja mozda odradim nesto na racun firme :) (mozda bude neki dobar kombinezon montenegro-racing)  ::bleh::

Offline vuki

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #155 on: October 20, 2008, 03:05:47 PM »
ali pitaje kolika bi bila cijena bez  "minimuma". jer ce svako drugo auto da stavlja na majcu, pa i ako se skupi 10 nece ih racunat tako jer su sve razlicite. znaci treba nam individualna cijena

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #156 on: October 20, 2008, 09:33:14 PM »
Jos 1 samo ... ne budite cic ludi , u Boni je to 5,99 e ! Njihova majica , vas dizajn .Aj laku noc .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #157 on: October 20, 2008, 10:35:09 PM »
ovako,treba traziti nekoga sa boljim masinama da radi majice,jer ovi sa starijim moraju da naplacuju tako,jer je njima stvarno priprema problem... mislim da je boni dobro resenje,svakako je jeftinije,a mislim i kvalitetnije...jer je preglupo dati 20 eur za reklamnu majicu... za te pare moze da se uradi bas dobar radni kombinezon :)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #158 on: October 20, 2008, 11:45:36 PM »
ocete li zbog pet eura jos 10 postova? stvarno nedokazan narodPROVJERENO X-design!10 majICA sam tamo radio.Najstarija ima 4 i po godine i dan danas je nosim, nijedno slovo nije cak ni POCELO da otpada.KAO NOVA!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #159 on: October 21, 2008, 03:41:31 AM »
i ja bih vam preporucio x design,vjerujem njihovom kvalitetu, gledao sam prije 3 god maju ciji sam dizajn (za druga) ja radio, savrseno dradjeno, a sad predpostavljam da imaju bolje opreme...ps.  morate voditi debelo racuna, ko stavlja automobil svoj na majici da linije automobila nijesu tanke - u suprotnom ce da odpadnu...bilo bi fino da nadjete ili  uradite nesto slicno onom gallardu, cisto da poslije ne pizdite sto vam je otpao "far" ili "zmigavac"