Author Topic: Honda Integra R  (Read 859 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #40 on: June 16, 2008, 12:34:46 PM »
Mislim da ova nije skupa:Honda na prodaju na prodaju Integra type r SP, ex BanicevicAuto je u potpuno ispravnom stanju , spremno za trku, NOV motor (placen 6000 Eura prije 2 mj.)Realna cijena auta je cca 23000 euraAuto se prodaje za 50% ili 11500 Eura fixnoza sve tehnicke detelje mozete kontaktirati na tel + 387 65 673 990 Vlado IlicPonuda vrijedi do 21.06.2008 god i auto se moze preuzeti na stazi u Zaluzanima od 19.06.2008 uz isplatu kompletnog iznosa
Nobody move, nobody get hurt!

Offline vuki

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #41 on: June 16, 2008, 12:39:53 PM »
ali nije ni za svaki dan  roflsalim se, kad pogledas full stock kosta te pare, a ovako dobijes komplet trkacko auto  ghostface

Offline devil_may_cry

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #42 on: July 06, 2008, 10:10:42 PM »
bio sam juce da vidim integru,kad sam se vraca iz HN.masu,masu mi se svidjala.e sad,pise da je presla 108.000 km,190 ks,3 put servisirana,type r,v-tec...nesto mi je to prejeftino...sumnjivo mi je.jos je vuki cini mi se reka da po godine stoji tamo...ne znam,sumnjivo mi je to nesto :/u svakom slucaju idem u utorak da je vidim sa ocem,i da ga nagovorim(pregovori su u toku)da mi je uzme kad polozim..zna li ko sto vise o njoj,jer sam se zagrija maximalno..?cijena 10.000 €.
« Last Edit: July 06, 2008, 10:15:46 PM by devil_may_cry »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline vuki

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #43 on: July 06, 2008, 10:27:16 PM »
znamo da je sa 14.000 pala na 10.000  ::msn-wink::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #44 on: July 07, 2008, 12:54:33 AM »
povesce se ta kod moga majstora,pa cemo vidjet koja je muka ;)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Honda Integra R
« Reply #45 on: July 07, 2008, 11:28:19 AM »
ne znam o kojoj pricate ali me prije neki dan pretekle bijela honda civic sa nekim ruznim lexus stopovima na CT tablice , inace to sto je tip uradio mislim da ne bi niko normalan ! pretekao me na 150 pred krivinu kad se izadje iz sozine ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #46 on: July 07, 2008, 02:45:08 PM »
Pricaju ja mislim o onoj bordo integri sa radanovica...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #47 on: July 07, 2008, 03:03:52 PM »
upravo tako marinovic.idem sutra da je vidim,probam...vidjecu..masu ljudi prica da je tu nesto sumjnjivo..da je neregurlarna,vjerovatno jes,al me za to zabolje.bitno je da je u top stanju,ka sto pise ;)

Offline Marinovic

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #48 on: July 07, 2008, 04:00:45 PM »
Koliko ja znam neregularna jesta,al o tome ne bih ovdje pisao,al ko sto ti rece sto te boli uvo,a u kakvom je stanju,pa sto znam izvani djeluje ok,iznutra takodje ide extra,i sve to ali koliko to moze da traje dok ne dodje do ozbiljnih kvarova pitanje je,jer znam da je grdilo ljudi izvozalo i svaki je do kraja stiskao,zvuk joj je bruka...sad da ti ne pricam bzv,podji vidji sjedi probaj,onako moces da vidis jeli to ok ili nije...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #49 on: July 09, 2008, 08:47:54 AM »
bijah sinoc.broj telefona iskljucen,nidje nikoga onamo.dobar pocetak trgovine...auto mi se masu svidja..samo da ja sve u redu sa njom,i parkiracu je u Nikole Lekica 7.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Honda Integra R
« Reply #50 on: July 09, 2008, 08:58:17 AM »
Aaa kad kupis Hondu ondaK ces menE da javis/posaljes broj one tete za clia !!!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #51 on: July 09, 2008, 10:29:21 AM »
poslacu ti ga svakako ove dane ja :)

Offline vuki

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #52 on: July 10, 2008, 09:36:07 AM »
Integra ti je divlja zvijer naspram Prelude ... i nije baÅ¡ za svakog. Nije ju lako za vozit i nema nikakvog kompromisa.Mislim prvenstveno na to da to nije auto za "po?etnike" jer ima jako visoko postavljene granice, pa kad se pretjera nema praÅ¡tanja." © Banzai, Anno Domini MMVIIpotpis jednog momka sa hr honda cluba  :)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #53 on: July 10, 2008, 03:55:11 PM »
svi vlasnici tako "hvale" svoja kola Vuki  ::msn-wink::te opasno auto, te ne prashta...posebno vlasnici trojki, ///m3 i tako to (citaj sva kola) "to kad te baaachi brateee tu nema izvlacenja, nije za svakoga"  ::bicycle::  :tease:
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #54 on: July 10, 2008, 08:39:04 PM »
ma znam, svako svoga konja hvali  ::yes::ali decko koji je presao sa prelude koja je tu u rangu tih gti, gsi....prilicno brza uostalom, nije ni do koljena autu kao sto je DC2R. a ima tu i malo istine ovo za pocetnike, iskustva su nazalost velika (ne mislim samo za integru)kissi, kissi

Offline SFU

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #55 on: July 11, 2008, 06:34:45 AM »
chinjenica je da je integra "road legal" trkachko auto!ali bash zbog toga je bezbjedna "limiti su joj tamo dje nema potrebe da idesh"a m3-u su limiti josh dalji ali problem je shto on "prevari" nekad mnogo prije (i to na razne nachine)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #56 on: July 11, 2008, 07:02:52 AM »
Neznam ljudi, svako ima svoje auto snova, al mislim da je za pocetak mnogo bas Honda Integra! Jos ako je nelegalna (ako se ne varam pisalo je u nekom od prijasnjih postova) mnogo je brate dat tolke pare! Bolje Ti uzmi nesto malo laganica sad za pocetak pa onaK predji na nesto jace! Jes da su Honde jako pouzdana i dobra auta al mislim da nije bas bajna ta Integra za odrzavanje, jos ako je neki posebni model sa ko zna kolko izmjenjenih djelova! I nimalo mi se ne svidja cinjenica sto su je svakakvi ljudi vozili i upirali je kolko je mogla, jer su po meni nekom uvrzenom misljenju takva auta rage (da izvinete ako sam koga uvrijedio)! Ozbiljno, ja bih pogledao nesto drugo a Ti vidji sto Ti srce zbori samo nemoj razum potpuno iskljucivat! Ipak treba ostat na zemlji malo!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline NSX

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #57 on: July 11, 2008, 11:42:38 AM »
Glupo je dat za neregularnu 10 kad mos regularnu za 12 da uvezes. I da bude bolja od te. Ako je stvarno sa osiguranja ne vrijedi preko 5 hiljada koliko god da je dobar auto.

Offline vuki

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #58 on: July 11, 2008, 11:48:59 AM »
sto se tice odrzavanja mehanika se moze svarit, ali ne daj Boze da ti treba stop ili hauba ili blatobran  :suicide2:

Offline devil_may_cry

• View Profile
Honda Integra R
« Reply #59 on: July 14, 2008, 08:37:38 PM »
ovo sam sve cuo vec,od ljudi kojima su kola osnovni izvor zarade..svi me savjetuju da klia raspaloga uzmem prvo...ne znam sto cu,zagrija sam se maximalno,sanjam to auto..obecane su mi pare 10.000,al vidjecu...ne znam.pi. jaoa to za pocetnike,hahahha...pravo auto za mene rekao bih.da joj pomjerim granice jos "malo" :)