Author Topic: Tamna stakla & novi zakon???  (Read 8683 times)

motorsport

• Guest
Tamna stakla & novi zakon???
« Reply #80 on: June 05, 2008, 05:46:40 PM »
upravo tako, strancima ne mogu nista jer je kod njih to dozvoljeno uz odgovarajuce ateste.... tuningmaniak, shvati da je on vlast a mi obicni smrtnici i da mu se ne mozes tek tako protivit, njemu i zakonu CG....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #81 on: June 05, 2008, 09:35:22 PM »
Ja opet kazem da je usvojena neka izmjena zakona koja dozvoljava potamljena zadnja stakla.Ne pricam to napamet bili smo u SUP bas zbog zadnjih stakala da trazimo dozvolu i dobili smo tu informaciju a inace imam insajdera u CB BAR tako da je to provjereno.  ::busted_cop::

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #82 on: June 05, 2008, 11:17:17 PM »
extra je to ojnda.pitam se kako bi mi na merca legla zatamnjena....
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #83 on: June 06, 2008, 12:23:35 AM »
neki dan je bilo na tv-u da samo zatamljena zadnja tri stakla mogu imati dostavna vozila i uz posebna odobrenja a na obicna auta ce poceti rigoroznije kaznjavati...tako da se ne nadajte previse,samo pitanje dana je kada ce vam neko skinuti...

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #84 on: June 06, 2008, 12:34:31 AM »
aooooooooo iznervirah se sad.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #85 on: June 06, 2008, 01:37:03 AM »
meni je 2 vrata, zadnja stakla se ne podizu i spustaju...osim ako nece da ulazi u auto,sjedne pozadi i trazi prelaz folije na staklo
slam.poke.drop.tuck.dope

duka

• Guest
« Reply #86 on: June 06, 2008, 07:26:44 AM »
meni je 2 vrata, zadnja stakla se ne podizu i spustaju...osim ako nece da ulazi u auto,sjedne pozadi i trazi prelaz folije na staklo
ali moze zavuc ruku s kljucem   ::bleh::ja kupih one zavjese za zadnja bocna i imam fabricku na zadnju sofers. malo je znoru ali stiti od sunca i ne brinem za  ::busted_cop::

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #87 on: June 06, 2008, 09:48:24 AM »
Ovo je stvarno naopacka drzava! Ovoliko suncanih dana, ljeto se ne moze izdrzat, a ovi nasi mudraci sto su krojili konza u mediteranski i primorsku drzavu zabrane tamna stakla, kao navodno zbog straha gradjana! E ebem ti teget trojku sa zatamnjenim staklima, od onda je sve to pocelo! A niko ne misli o pozitivnim strana tih folija! 1. Niko ti ne moze slomit staklo i ukrast nesto iz kola! 2. Nepece te po ruci ono direktno sunce kad se vozis u kolonu!3. Niza je temperatura u kolima pa su vozaci manje neurozni!4. Nema da te sunce ubije u oci ili sa strane pa da ti premjesCas oni zastitnik za sunce na bocne prozore i ostale radnje!5. OndaK ne moraju ljudi bez Kljime sto voze djecu na more mecat one peskire na zadnja stakla pa tako nista ne vide sto se pored njiG desava!... i da ne nabrajam dalje!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #88 on: June 06, 2008, 09:49:12 AM »
DUKA@  A je li ti prednja soferka ''zeljena'' ?

Majka mi je rekla da moze ...

mIRRa

• Guest
« Reply #89 on: June 06, 2008, 11:43:28 PM »
lijepo je to kad se ugradi kad neces na suncu da se przis i ti i unutrasnjost ti kola...ali ono furanje sa zatamnjenim staklima,mudocudoviste i tako to,upaljenim maglenkama(kad je vidljivost sasvim odlicna),a la Konik. really!ja ne znam imam li to zatamnjeno?hm...imam na prednje staklo gore samo... laughbounce

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #90 on: June 07, 2008, 11:56:31 PM »
Skoro svaki Fiatic ima blago tonirana sva stakla u zeleno, valjda i Tvoj! Ovo sto veli TuFast se odnosi samo na nova vozila kod kojih nisu folije vec je staklo fabricki ofarbano, i imace oni podatke koja su to vozila, tako da ih necemo moc zeznut nikako! Inace takva tamna zadnja stakla imaju PickUp-i, karavani, MPV vozila i Jeep-ovi!
« Last Edit: June 09, 2008, 05:21:38 AM by motorsport »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #91 on: June 08, 2008, 10:31:16 AM »
Meni su blago potemljena (fabricki-zelenkasta) i na golfa i na skodu sto se primjecuje tek kad se parkiram pored auta sa obicnim staklima.

duka

• Guest
« Reply #92 on: June 09, 2008, 07:09:50 AM »
DUKA@  A je li ti prednja soferka ''zeljena'' ?
Sva su mi stakla blago tonirana u zeleno plus gornji dio sof. pojacano ali je nedovoljno to za jako sunce, folije su rjesenje ali jbga zakon glupi

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #93 on: June 09, 2008, 08:03:26 AM »
ima pele79 neke folije za koje ni ti ne mozes provaliti da je zatamljeno auto a ne policajci...e sada koliko to stiti od sunca...ja sam se nesto razmisljao tu nijnsu da odradim ali...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #94 on: June 09, 2008, 09:47:19 AM »
Jos kad bi pele79 bio dobar pa nam fino okacio frste folija sa detaljnijim opisom za sta je koja, koja bi mogla proc kod strumfova, koja ima atest, i sl. I jos na kraj kad bi moga dati cijene za neke najcesce modele auta koje radi i sl. podatke!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #95 on: June 09, 2008, 01:08:46 PM »
cijene su ti od 120-130-200e zavisi od auta...ima od najsvijetlije do tamnih folijA pa ko voli nek izvoli...garanciju dobijes mislim 5god a za policiju ti niko ne garantuje...

acs

• Guest
« Reply #96 on: June 09, 2008, 05:45:41 PM »
moze li se zatamnit vizir od kacige?

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #97 on: June 09, 2008, 06:39:03 PM »
za 15-20 € uzmes novi tamni vizir i namontiras ga zacas.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

acs

• Guest
« Reply #98 on: June 09, 2008, 06:54:40 PM »
47e :D uzecu al sivi .nego reko ovaj sto mi ostane da mi nalijepi neko tamnu foliju preko

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #99 on: June 09, 2008, 07:19:42 PM »
ne moze se vizir zatamnitida valja...kupi novi tamni a imas ih i po 25e...