Author Topic: Tamna stakla & novi zakon???  (Read 8661 times)

Offline Kimi

• View Profile
Tamna stakla & novi zakon???
« Reply #60 on: June 03, 2008, 03:29:36 AM »
Zna li se pravi li ko problem na autu sa 3 zatamljena stakla?? Dje se to moze uraditi u PG? Koliko bi kostalo za 307SW? I ima li nijansi neke plave boje[na pezou je Royal plava]? Ili imate nekih drugih savjeta.....
Nema prostora ovdje kapi!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #61 on: June 03, 2008, 08:16:55 AM »
imam ja jedan savjet.ne stavljaj to,ili neko tvoj,jer ce te samo maltretirat policija.zaustave te,otvaraju ti glavu po ure pa te puste onda.. jao
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

acs

• Guest
« Reply #62 on: June 03, 2008, 08:34:49 AM »
ja bi ih jedino stavio radi sunca jer stvarno pomazu a ne radi bukanja

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #63 on: June 03, 2008, 09:26:38 AM »
Pa radi sunca bi i ja stavio, meni se uopste nesvidjaju zatamnjema stakla, jedino ono malo samo eto da mrvicu da se vidi.....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #64 on: June 04, 2008, 12:02:36 AM »
 rofl a daleko sam ja od bukacha pogotovu sa 110ks dizelom. To inace sestra vozi tako da cisto radi malo estetike a mnogo vishe radi koristi.Tako da.....ponovim ona nekolika pitanja: Zna li se pravi li ko problem na autu sa 3 zatamljena stakla?? Dje se to moze uraditi u PG? Koliko bi kostalo za 307SW? I ima li nijansi neke plave boje[na pezou je Royal plava]?

Offline vuki

• View Profile
« Reply #65 on: June 04, 2008, 01:53:40 PM »
1. kako ko (zavisi koliko tamna), a tu mi i nema logike da se to nesmije..primjer pick up2. radi pele sa foruma u kotor3. oko 100-120 eura4. vjerovatno ima , pitaj peleta

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #66 on: June 04, 2008, 07:08:59 PM »
Kupi foliju koju oces i kad dodjes javi se . Ja sam ''uradi sam'' majstor za to !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
« Reply #67 on: June 04, 2008, 07:12:36 PM »
evo ja ti se javljam  really!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #68 on: June 04, 2008, 08:54:49 PM »
Znaju da cimaju i smaraju ali u BR niko do sada nije pisao prijavu ili kaznu za 3 zadnja stakla. To je bilo kad je donesen zakon a sad je izgleda zaboravljen...I koliko znam nije dozvoljeno uopste potamljivati stakla osim policiji i kome ona odobri, ali sam ja obavijesten da je donesena neka izmjena zakona da je dozvoljeno potamljivanje i civilnim osim prednjih bocnih i vjetrobrana.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #69 on: June 04, 2008, 11:31:13 PM »
Mene su dvije osobe zvale prosle nedelje da pitaju kako da ociste stakla jer su morali na licu mjesta pred milicijom da ''gule'' tako da ... zakon je zakon,ja cu ih na svoje auto postaviti kad budem imao vremena i volje ali su mi podizaci na dohvat ruke tako da cu u sekundu spustit' sva stakla i zavrsit posao .vuki,poslacu ti raspored smjena na mail pa me vataj ... nemam ti sto drugo rec,to je lak posao.

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #70 on: June 05, 2008, 12:12:03 AM »
e vala bi me nacjera da gulim... juche!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #71 on: June 05, 2008, 05:00:30 AM »
Hvala ljudi, Renault N1 ja dolazim krajem juna u PG pa cu ti se javiti da mi to zavrshis.  ::yes::Uglavnom, 'fala vi!javascript:void(0);::yes::

motorsport

• Guest
« Reply #72 on: June 05, 2008, 05:46:13 AM »
po ko zna koji put ponavljam, tamna stakla po nasem zakonu NISU dozvoljena, tako da imaju pravo da te cimaju... e sad sve zavisi na koga potrefis... ja sam sebi zatamnio samo zadnju sofersajbnu i to onom najtamnijom folijom i niko me za sad ne dira.... zadnja 3 stakla ja mislim da kod pedje kostaju od 100 eura pa na vise, zavisi od auta... naravno sa garancijom i nekakvim atestom.... nijansi folija ima koliko hoces....

Offline vuki

• View Profile
« Reply #73 on: June 05, 2008, 10:52:33 AM »
ja bi dovatio sva stakla....ali onom najsvjetliom crnom, koju ne bi ni jedan  ::busted_cop:: provalio

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #74 on: June 05, 2008, 11:42:50 AM »
Isto sam i ja mislio! Al ne sva! Soferku ne biG dira nikako! A sva ostala bi zatamnio nekom svijetlijom nijansom (nesto svijetlije od onih ka sto imaju passati karavani ovi novi) ako znate na sto mislim! I mis'im da nebi pravili problem oko takvih stakala, jer se kroz njih skoro sve vidi, al imaju zastitu od toplote i suncevih zraka! A ako te budu dirali samo reces to su fabricki zatamnjena i gotovo!

motorsport

• Guest
« Reply #75 on: June 05, 2008, 02:34:23 PM »
ljudi sto ste u zabludi tolikoj.... chika policajac ako se namerachi, pa dovolno je da ti vidi onaj prelaz folije na wrh stakla i gotovo... tako da NIKO vam ne garantuje...

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #76 on: June 05, 2008, 03:00:50 PM »
A ako te budu dirali samo reces to su fabricki zatamnjena i gotovo!
i on uzme kljucicem da ogrebe,da se uvjeri...nisu tolko glupi vladane.nema leba od toga,bez ako nemas kaku vezu.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #77 on: June 05, 2008, 03:06:01 PM »
Pa Ti onda uzmes francuski kljucic pa njega malo po tintari ogrebes! Kako on smije bez ikakvih papira i naloga da ti grebe kljucicem po kolima! E sto ga mene to nebi proba, pa makar u maricu zaglavio, ne bi mu da cak i da je 2x veci od mene! Ja sam mislio na neke folije koje se nerazlikuju mnogo od fabricki zatamnjenih (da su za nekih 10-15% tamnije)!

Offline No_LiMiT

• View Profile
« Reply #78 on: June 05, 2008, 04:32:14 PM »
Sta biva kad dodju kola na strane tablice sa totalno zatamljenim staklima?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #79 on: June 05, 2008, 05:08:49 PM »
strancima ne mogu nista...