Author Topic: POSKUPLJENJE REGISTRACIJE!  (Read 850 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
POSKUPLJENJE REGISTRACIJE!
« Reply #40 on: May 24, 2008, 07:21:20 AM »
ljudi,ako poskupi i 50%,ja predlazem da otvorimo firmu na Vanuatu ostrvima zajedno,i da registrujemo auta tamo...ozbiljan sam,znam ljude koji su to uradili, i nemaju problema...http://www.gtgroup.com.vu/vanuatu_car_registration.htm
Znash li ikoga da je registrova na ovu drzavicu?
Fino ti je cojek napisa "znam ljude koji su to uradili, i nemaju problema..." umijes li citat?

SRT8

• Guest
« Reply #41 on: May 24, 2008, 08:41:26 AM »
pa dobro znam da zna ljude ako je vec rekao, naka da malo detalja koliko dugo imaju te registracije i koliko kostaju itd...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #42 on: May 24, 2008, 09:32:04 AM »
ovako,par ljudi znam dobro koji su to uradili,mada, po BG ih ima bas masu sa VU tablicama. Ne znam napamet koliko su placali, ali im se sigurno isplatilo,cim su registrovali(ima tu i 'losijih' auta)... Pokusacu da nadjem na netu neke informacije... A mozemo da registrujemo i MR firmu,pa da uzimamo 'E' tablice :)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #43 on: May 24, 2008, 11:26:26 AM »
gledao sam ja S8 na vanuatu tablice hahah.inace sumnjam da je to tako jednostavno, inace bi svi imali te tablice.Mora da ima neka caka.I da, za E tablice su inostrano predstavnishtvo neke firme/preduzeca.A posto je MR nevladina organizacija, ne moze to tako...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #44 on: May 24, 2008, 01:11:47 PM »
kakav je ''ovaj'' 3le,uvijek nam uskrati zabavu ! ja ocu 'e' tablice i tocka !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #45 on: May 24, 2008, 01:42:30 PM »
I da, za E tablice su inostrano predstavnishtvo neke firme/preduzeca.A posto je MR nevladina organizacija, ne moze to tako...
Na Vanuatu ostrvima registrujes MR firmu koja se bavi "vatanjem zjala" i na nju registrujes auto...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #46 on: May 24, 2008, 05:39:12 PM »
ali mora da bude prvo ODJE registrovana FIRMA!na vanuatu kao i na druga "lopovska" ostrva se registruju PREDSTAVNISHTVA firmi iz inostranstva.Postavljao sam odje u "auta iz pg i okoline" ili kako se vec zove topik slike onoga bentlija na E tablice.Taj chovjek drzi pumpe po beogradu, ima firmu ne znam u koju drzavu i registrovao je bentlija ne te "ekonomske" tablice i pishe mu fino na okvir "BG".Vidis kako i on gleda da ushtedi iako vozi bentlija  ::yes::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
« Reply #47 on: May 24, 2008, 05:49:05 PM »
mislim da je registracija firme 300 eura + 1 euro pocetni kapital (kod nas)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #48 on: May 24, 2008, 05:56:57 PM »
isplati se na "duze" staze.I mislim da postoji odredjen broj auta koji se moze registrovati na jednu firmu!ne mozemo sad npr nas 20toro na fantomsku firmu D.O.O MR! :tease:
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #49 on: May 24, 2008, 06:02:48 PM »
Ma u svakom slucaju...od toga nece biti nista....da se ne zamaramo pricom.......
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #50 on: May 24, 2008, 09:01:28 PM »
nisam rekao MR firmu...ja imam firmu u inostranstvu,ali se placa 900 eur godisnje + 100$ po autu...ali za sad necu na nju da registrujem auta...sto se tice vanuatu,ja sam se dao u ozbiljnije traganje za resenjem, posto planiram da par auta registrujem,a da ne placam carinu i PDV :)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #51 on: May 24, 2008, 09:27:09 PM »
Zainteresovan za 3 kola .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #52 on: May 25, 2008, 09:15:33 PM »
meni je reka` komsija sto radi na tehnicki da 5% ce da poskupi,a 50% za pravna lica.

duka

• Guest
« Reply #53 on: May 26, 2008, 08:14:51 AM »
Jesu li vanuatu tablice male crne ?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #54 on: May 26, 2008, 09:34:12 AM »
jesu

duka

• Guest
« Reply #55 on: May 26, 2008, 11:38:04 AM »
Ima u Tivtu jedan Ferrari 360 modena spyder na te table, vozi ga momak normalno masu para je ustedio na carinu i pdv

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #56 on: May 26, 2008, 01:12:03 PM »
dobra ideja filipe!  ::thumbsupup::

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #57 on: May 28, 2008, 05:09:12 PM »
na Vanuatu su trenutno zatvorene sve registracije,zbog toga sto im je pristigao veliki broj zahtjeva, pa dok ne srede to,nece primati nove...

duka

• Guest
« Reply #58 on: May 29, 2008, 08:21:14 AM »
Nema dogovora oko procenataAGENCIJI ZA OSIGURANJE JOŠ NIJE STIGAO ZAHTJEV ZA POSKUPLJENJA Podgorica – Agenciji za nadzor osiguranja u Crnoj Gori nije stigao nikakav zahtjev Udruženja osiguravaju?ih kompanija za poskupljenje usluga osiguranja prilikom registracije vozila – saopšteno je “Vijestima” u Agenciji, koja po zakonu odobrava promjene tarifa.Direktor najve?e osiguravaju?e ku?e Lov?en, Radenko Puri?, najavio je, prije dvije sedmice ,da ?e do?i do poskupljenja. On nije precizirao koliko ?e ono iznositi, ali je istakao da su kod ove vrste osiguranja „sve kompanije na gubitku“.- Sa osiguranjem od 100 eura smo najjeftiniji u regionu, gdje je cijena ovog osiguranja izme?u 200 i 600 eura. Bonus od 30 odsto (R3) koji smo ustanovili sigurno ?e biti ukinut – kazao je tada Puri?.Prema informacijama “Vijesti”, razlog zašto još nije dostavljen zahtjev za poskupljenje, može se tražiti u nesuglasicama nekoliko osiguravaju?ih ku?a po pitanju procenta poskupljenja. www.vijesti.cg.yu
« Last Edit: May 29, 2008, 08:24:50 AM by duka »

Offline vuki

• View Profile
« Reply #59 on: May 29, 2008, 09:40:51 AM »
najjeftiniji u regionu?? a to sto je gorivo najskuplje...pojeo vuk magarca  fyou1