Author Topic: POSKUPLJENJE REGISTRACIJE!  (Read 821 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
POSKUPLJENJE REGISTRACIJE!
« on: May 20, 2008, 01:11:42 PM »
Citao sam prije neki dan izjavu direkora Lovcen osigurana Purica, da im se "ne isplati" ::bash:: da rade po tim cijenama i da ce uskoro biti drasticno poskupljenje registracije...... ::thumbdown::E a danas citam da ce od 1. juna registracija biti skuplja za 50% Ali nije 10 ili 20% nego cijelih 50%..... strashno!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #1 on: May 20, 2008, 01:14:46 PM »
DA DA ... plus tehnicki pregled pojacan ... katalizator ovo ono ... nema prepravki (po njihovim rijecima)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
« Reply #2 on: May 20, 2008, 01:25:04 PM »
a jbg, sad kad imamo tako "mocan standard" logicno je da placamo te stvari "malo" vise throw

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #3 on: May 20, 2008, 02:31:35 PM »
sad vidjoh i ja to u novine pokupljenje ce bit od 30-50%....to ce radit ovi a regitracijom od 300 eura...

Offline Filip

• View Profile
« Reply #4 on: May 20, 2008, 02:40:50 PM »
Ja registrovao kola vec. srecom. 165eura

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #5 on: May 20, 2008, 03:15:33 PM »
U jbt. okle sad to iskopaste??? Pa sta da radim! Ja bi novu tablicu da dobijem a opet nebi da placam 50%vise! Registacija mi istice 9-og juna!!!! Sto mi je cinjet??? Do sad bilo 250 + 50% od 250 = 375 sad!!!! Kuku!!!!! Jel to za sve vazi????? A to sto ce detaljnije tehnicke preglede radit neka ce vala! E dosta je bilo vezivanja trapova zicom, celavih guma sa cvrgama, auspuha sto otpadaju na sred puta!!! No ka da ce to oni tako detaljno i pregledivat! Pa to je samo prica da bi mogli uzet tih 50% vise!! A i sad su se sjetili da se neisplati radit po ovim cijenama, bas sad kad od prvog za nas obicne smrtnike izlaze nove tablice! E mamicu im njihovu, oce na svaki nacin da nas oderu!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #6 on: May 20, 2008, 03:18:42 PM »
Sto se tice detaljnije tehnickog od toga nista....jer nit imaju ljude koji to mogu da rade, nit imaju masine/uredjaje...A za reg....jbg...ako bude 50% meni ide 100-150€ vise  jao
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #7 on: May 20, 2008, 03:37:34 PM »
A tek meni?2X 2000kubika, plus na ovu prevod i nove tablice......  jao

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #8 on: May 20, 2008, 03:39:32 PM »
kakvi lopovi!  ::thumbdown:: samo da mlate pare  ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::UH! mogu mislit koliko ce zokiju na mustanga da bude (550 / 600 e.) katastrofen!!!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #9 on: May 20, 2008, 03:46:10 PM »
Oce da nas prekolju pa oce! Znaci i Ti imas prevod da radis? Mene ce sa prevodom, registracijom i novim tablicama ispast najmanje oko 600Eura sem ako ne daju prevod gratis ka sto su pominjali! A sto mislite da ja registrujem auto sad ovih dana prije prvog pa cu se strpit za nove tablice jos godinu dana? Ne znam kako to onda ide sa prevodom???? E sad da smo svi mi vozaci pametni ko sto nismo, pa na ulicu, pa im napravimo blokadu totalnu od saobracaja, da makar vide da se ne damo sisati ko ovce, pi lopovcad jedna! Izvinjavam se za ovo sto sam negativno nastrojen al deru brate na sve zivo! Dosadilo mi i dojadilo mi da placam prljavo gorivo, da placam za lose puteve, za radio u kolima, za ciscenje katalizatora i usisne grane zbog "ciste" nafte!!!! Ubicu nekog!!!!! ::angry2::

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #10 on: May 20, 2008, 03:51:33 PM »
Nista, registruj auto 31maja ;)A  AKO a ne vjerujem budu davali prevod dzabe, mozesh ga odradit bez problema i ako ti je auto registrovano  ;)Bar je tako bilo one godine, znam da nisam moga uzet tablice i saobracajnu od naroda....

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #11 on: May 20, 2008, 03:54:03 PM »
mene 2000ccm..ima da me oderu,registracija mi istice 4-ga juna..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #12 on: May 20, 2008, 03:58:44 PM »
Ja cu na 2 auta morat prevod i nove tablice...156cu da prebacim na PG a a 145(kad je uzmem) na ime...Vrh...za razliku u parama mogu felne dobre uzet  jao
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #13 on: May 20, 2008, 04:59:28 PM »
sramotno !pih!iako preko 300 eura placam za klia... sad ce tolko bit za pezoa majkinog ufffffA ovo za tehnicki pregled - tesko.Ja se iskreno nadam da nece... :suicide2:
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #14 on: May 20, 2008, 05:32:24 PM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ::tongue4::ovo je sramota..no dobro..ranko kupio s8 pa reka : Kad ja moram placat preko 600 morace i ovi!!!! :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #15 on: May 20, 2008, 05:37:14 PM »
Samo je problem sto Ranjo NIJE kupio blindiranu S8icu, no smo mu ga mi platili, a i registraciju mu mi placamo, a i gorivo.... tako da ne brini za njega, on ce vazda moc da plati registraciju za auto sto je on kupio (JUGO 55)

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #16 on: May 20, 2008, 06:30:51 PM »
Ziva istina!

Offline X3M

• View Profile
« Reply #17 on: May 20, 2008, 09:46:07 PM »
50%?!?!?!!!50 im majaka j....!

motorsport

• Guest
« Reply #18 on: May 20, 2008, 09:49:35 PM »
procitah ovo danas u novine... stvarno nisu normalni....

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #19 on: May 21, 2008, 08:50:51 AM »
e jbg...koliko ce tek onda meni biti ako uzmem nesto preko 3.000 kubika  jao jao jaobice izgleda jeftinije da se registruje na Srbiju