ocekivao si 100 auta?kao prvo 100 auta ne mogu stanut onamo...Na Sipcanik u najbolje vrijeme je bilo mozda 50 kola max.sa foruma je potvrdilo preko 10 ljudi da ce doc, manje vishe svi su dosli.bolje nego ikad cini mi se.Barani samo nek su zdravo sa "pod rucnom"...Upeklo sunce.Slike najbolje (khm moje ::msn-wink:: ) su kod bordusa pa ce mi ih sjutra narezat na cd jer ima dial-up pa ne moze cijeli dan da ih kachi.Trkali se barani medju sobom, ja sa pezoom 206 gti 2 puta i dobio i sa trojkom gti 16v, prvi put imade ucj u mene i ja u njega kad smo krenuli, pustio sam gas da se ne chuknemo i opet ga stiga i ostavio masu.Odozgo smo krenuli "rolling start" ostavio ga masu i odustao je posle.Valjda je "saga o trojkama gti" zavrsena vishe.A ima i klipova cini mi se, mada ne znam jesu li snimali odozgo kad smo kretaliSlike su fine namrtvo.Momenat dana : novi passat sa logom MIRAX GROUP sa dva covjeka unutra koji stoji i gleda 10 minuta kako se mi slikako i onda ide i bacha ga pod rucnu jaoSve u svemu - nije loshe