Author Topic: Sledece okupljanje  (Read 3043 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #120 on: May 26, 2008, 06:25:28 PM »
to nema veze sa temom, to mozes stavit tamo u "predloge" ili tako nestoI ovo sto si ti stavio nisu flajeri koji se dijele po parkinga kroz grad i ne shtampaju se o trosku jednog choeka kao sto je sluchaj sa nashim flajerima.Prelijep jeste ali...nije to to!i svasta kako bash alfin...  suck_kr  ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #121 on: May 26, 2008, 07:07:20 PM »
Pa zna se ko su ljudi sa najvishe ukusa  roll2
Nobody move, nobody get hurt!

Offline stefan123

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #122 on: May 26, 2008, 07:22:31 PM »
no s cim ima veze ? s poljoprivredom ? Jel frka da damo po par €....5€....nije vazno i uradimo ljudski flajere...da to normalno izgleda....da coek kad ga vidi na svom autu ne zguzva i baci...da ne mislim da se sprdamo....Mism...nemam nista protiv flajera koje je Davor uradio (Svaka cast za to....sam ih je radio !!) ali....naravno da necu kacit "Clio Skup" flajere ka sto ti neces kacit "AR skup" flajere...i da....ovaj prvi flajer se dijelio "po parkinzima"....Naravno to nista ne placaju clanovi/uprava kluba vec sponzori....ali do toga treba doci...a ako se ovako bude u mjestu mlatilo nikad se nece stici dotle...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #123 on: May 26, 2008, 07:35:28 PM »
Mora se poc dan prije ili mozda cak sjutra/preksjutra da vidimo ima li kapije i ako ima da pitamo da nam nece otvorit da se parkiramo tu - da se dogovaramo nesto sa eventualnim chuvarom/strazharEm.I da, pozvao sam buljuk motorista - rekli su nece ispalit!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #124 on: May 26, 2008, 07:43:43 PM »
Svidja mi se sto ce doci motobikeri jer sam i ja zvao par desetina hiljada ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #125 on: May 26, 2008, 07:52:17 PM »
Ekstra je sto ce doc i bajkeri.Aj sad da utanacimo tacno vrijeme kad cemo se okupit i kad ce pocet narod da se kupi da se zna, da ljudi ne kasne i da se kaze da dodju na vrijeme.

Offline devil_may_cry

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #126 on: May 26, 2008, 08:32:19 PM »
ada u 12,vec sam isplanira cutuci! :Dp.s. davore,prvoga jula,ako bude ka sto pricas,dovodim jedno 5-6 momaka,jer sam zakasnio za ovaj miting,"nisu planirali"...:/
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #127 on: May 26, 2008, 08:39:47 PM »
Zato i kazem,aj da vidimo kako ce ovo okupljanje proci pa da se za sledece svi potrudimo jos jacim silama !

Offline bmw_fan

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #128 on: May 26, 2008, 09:10:45 PM »
moze li sledece jos malo kasnije (20 juli)   really! valjda bi  trebalo da budem 17 jula u cg....prvo, treba se vidjet to sa aluminijskim oce li stavit tu kapiju, eventualno razmislit o nekom  drugom resenju  (koje je blizu alu) u slucaju da  se (nedaj boze) ispalite, cisto samo  razmislit ima li jos koje mejesto gdje bi  se mogli  smjestit...a dobro je i ovo sto trile kaze, da se porazgovara sa strazarima (u koliko je moguce), strazari su inace ok ljudi, upoznali smo ih ja x3m i neko moje drustvo onog kobnog dana kad je dosla cak interventna, kad su popisali tablice i naravno pocerali sva narod sa aluminijskog (a mi uleceli kod njih u kucicu)stefane,  znam ja kako  se  rade flaeri, ne brini se! ovo je  sad bilo provizorno,  i cojek je iz svoje firme stampao materijal! tako da sam uradio najjednostavnije moguce nebih li mu ustedio boju.

Offline devil_may_cry

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #129 on: May 26, 2008, 09:28:17 PM »
damo strazaru 20 € i dubice na glavu dvije ure  ::yes:: ::big_boss::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #130 on: May 26, 2008, 09:30:00 PM »
Znate li vi da sam ja strazar ?

Offline Filip

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #131 on: May 26, 2008, 10:23:37 PM »
Ti nisi. Ti si sekurukate!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #132 on: May 26, 2008, 11:02:20 PM »
Ja ne volem kad mi to neko kaze,ja sam nocni strazar i dnevni portir a sad odoh lalat jer sam shutra first shift !

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #133 on: May 26, 2008, 11:04:49 PM »
ja sam mislio da si bizMismen :(A ozb sto mislis da li bi mogli postici kakav dogovor sa strazarima ako ih bude?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #134 on: May 26, 2008, 11:42:32 PM »
znam da se o ovome 10000 puta govorilo, al mozda neko ima ideju...ima li sanse da se napravi ljucki dogovor sa nekim iz policije, da budetamo neka patrola taj dan (samo zbog onog puta za plinaru)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #135 on: May 26, 2008, 11:47:36 PM »
ja sam mislio da se obratim nekima iz policije..ali znas sta je problem..ukoliko ne pristanu na tako nesto - saznaju za "dogadjaj" i dodju u 12:01 i ..trt!ali evo sjutra cu se raspitat!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Nemanja

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #136 on: May 27, 2008, 08:58:31 AM »
Ja bi mogao nesto odradit u policiju,jer taj momak je stalno bio na kombinat....al je imao jaku nezgodu,tako da ::thumbdown::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #137 on: May 27, 2008, 09:54:05 AM »
Sta, da nas ceraju ili da nam pomognu????? Oce, oce oni kako nece! Jos ce nam i radar postavit na kraj "piste" kolko su voljni nam pomoci! Probajte al mislim da nema vajde od njih!!!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #138 on: May 27, 2008, 10:26:16 AM »
Mislim da vam to nije dobra ideja,jer sto veli 3le ako ne pristanu propasce cijelo okupljanje jer se odma nadajte da ce dvije patrole doc tamo prije ikoga,tako da okupljanje propada,jedino da im se rece npr okupljanje da je 3 juna npr.pa ako kazu da ce pristanut da dodju posle nekog vremena javi im se da je pomjereno za prvi jun,a ako ne pristanu fino odradite skup 1 a oni dodju 3 da vas cjeraju happy2

Offline bmw_fan

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #139 on: May 27, 2008, 11:16:16 AM »
filipe radi se i o putu koji vodi za plinaru i o parkingu, jer ce bit dosta ljudi (nadam se)