Author Topic: Dilema?Trilema?Hmmm  (Read 195 times)

supersonic

• Guest
Dilema?Trilema?Hmmm
« on: May 10, 2008, 06:34:24 PM »
Jedan momak mi je rekao sve najbolje za auto, me?utim, mane su mu što, kako on kaže, skupo održavanje i manjak dijelova.Auto je u vrhunskom stanju, da ne pri?am detalje, zaista, jeste.Imam mogu?nost da ga kupim.A i želim to, s obzirom da poslije Fiat Uno-a, svako iole ve?e auto je spejs šatl.U pitanju je Alfa Romeo 75Šta vi mislite o tom autu ?

Offline Marinovic

• View Profile
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #1 on: May 10, 2008, 07:21:11 PM »
A brate koji je motor koje godiste,kakvo je auto po tvome nije bitno misljenje o autu nego kakav je konkretno taj primjerak koji ti gledas...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #2 on: May 10, 2008, 07:26:54 PM »
tacno tako....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #3 on: May 10, 2008, 07:31:46 PM »
Koja ti je budala rekla da je 75-ca dobra  rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

supersonic

• Guest
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #4 on: May 10, 2008, 07:47:46 PM »
Da ne bude zabune, auto je gledao automehani?ar i rekao je da je prva liga auto.Znam ?ovjeka, koji ina?e ne bi prodao tu Alfu ali eto uz moj nagovor i ovo ono, možda mi je i proda.Motor 1.6 benzinac 16vZna?i, auto stvarno stvarno jeste dobro.Garažiran 10ak godina, ostatak vremena provodi na parkingu.Godište, 1992.

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #5 on: May 10, 2008, 09:08:31 PM »
Odlicno auto...Odrzavanje, pa ovako, u principu ne bi trebalo da bude problema... posto je stariji primjerak trebalo bi obratiti paznju na kardan (jer se vrti brzinom kojom se vrti motor)

Offline brzi_pas

• View Profile
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #6 on: May 14, 2008, 01:38:31 AM »
Po mom misljenju, za taj auto treba da imash i sam neko osnovno znanje o servisiranju...75ica je dosta star auto, i nevjerovatno komplikovan za svoje vrijeme (a i nashe majstore), naravno za sadashnje vrijeme nimalo komplikovan, ali....Toliko star auto sigurno ce imat sitnica koje treba raditi, ali.... sve se moze lako zavrshit ako imash volje....Inace, 75ica je extra auto, konkretno bi ja trazio model od 2.0 pa na dalje... dolaze sa sperom i masa jacom opremom...E i da ne zaboravim, NE POSTOJI 75ica sa 16v  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

supersonic

• Guest
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #7 on: May 14, 2008, 08:30:36 AM »
Mogu?e, ja sam se onda zeznuo...Idem danas da vidim auto, pa da se dogovorim sam sa sobom a i sa ?ovjekom šta i kako ;)

Offline brzi_pas

• View Profile
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #8 on: May 15, 2008, 02:33:00 AM »
Ljudi kad vide dvije bregaste odma pomisle da je 16v.... nije   ::msn-wink::I sta bi????

Offline stefan123

• View Profile
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #9 on: May 15, 2008, 06:55:58 AM »
Ja sam ti vec rekao sto mislim....To je vrhunsko auto ali vise je za nekoga kome ce to auto biti hoby....Motor je 1.6i.e. sa 107KS....njet 16V ali radi  ::yes::
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #10 on: May 16, 2008, 07:39:07 PM »
Ako se ovaj ne zdogovori, mozda imamo drugog kupca... JA...

Offline brzi_pas

• View Profile
Dilema?Trilema?Hmmm
« Reply #11 on: May 16, 2008, 09:09:21 PM »
 groupwaveSamo bi ja (da sam na tvom mjestu) trazio 2.0 ts, spera ovo-ono  ::msn-wink::