jelkice su do zla boga ruzne!konzerve jos gore( sto ce ti to u auto)bocica na ventilator nije losa stvar,ali ipak kvari utisak table(osim u slucaju neke kante od auta dje predstavlja ukras )ja sam uzeo neku malu bocicu 6.5€ okrenes je dvije sekunde naopacke da se natopi chep,i stavis bilo dje( meni stoji u rupu u plastici za sitne pare pored rucne) ne vidi se a mirise.e sad posto je to miris mimoze poceo je da mi ide na zivce, pa sam uzeo onu staklenu kockicu sto se stavlja u stanove,malo odlijepio foliju,i mirise vrrrrh(stavio je ispod suvozacevog sica)e sad imas jedan dobar recept:uzmes neki omeksivac rublja koji bas dobro mirise,pomijesas sa vodom u maloj razmjeri(ne puno vode) stavis u onu plasticnu bocicu za pranje prozora, promijesas i isprskas itison i naprijed i nazad.ima da ti auto mirise kao da je taj sekund izaslo iz ves masine,i pravo da ti kazem ribama se svidja taj miris... djeluje uredno,samo uzmi neki koji dobro mirise.to ti vazda moze stajati u gepeku.imas i onaj sprej za plastiku,koji mirise.zadrzava se nekoliko danato je to