Ada sve zavisi u kojem stilu ces ga sredjivat! Kad bi radio nesto u F&F stilu maglenke su neizostavne (mada to po meni nije tuning nego cisto s....e u kola)! Ja se sljazem sa tim da auto sredis u stlu najaceg modela npr.Wiliams, uz dobre felne (po mogucnosti crne sa dosta krakova), decentno spustanje (max. za 20mm), neke dobre farove i stopove (po mogucnosti crne), pa i te strafte mu nebi lose stajale (ako bi bile crne extra bi mu legle), i to ti je to. Za reklame nije losa ideja al samo sitne i decentne. E motor je druga prica, po meni je to vise nego dovoljno mada bi moga poradit na usisu i izduvu, vremenom chip i ima da jedes ove "trkace"sa GTI trojkama za dorucak ka eurokrem. Cus u tolicko auto 120ks, kuku lele, pa to ne ide to ljeti! I prioni prioni na tu kosminicu da ti ga proda sto prije jer ako je dobar ko sto velis to je golden opportunity. Jes da ja nesto vise preferiram jaca i masivnija auta al clio je dosta simplastican i jos jedan bonus koji dobijas ukoliko ga kupis je to sto ce ti originalnost biti zajamcena jer ih nema takvih kod nas mnogo.P.S. Cijena max.3000Evra (bio je jedan (a i sad je) u zagoric bijeli nesto poput toga al ne bas nesto slavno ocuvan, mislim da je placen oko dvije tisuce evra).