Author Topic: Renault Clio Sport  (Read 530 times)

Offline Filip

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #20 on: April 26, 2008, 01:19:31 PM »
neonke O-o nikako... Ostalo shto  znam...al znam da nas neces slusati.... U svakom slucaju neka ti je srecan... Pa skupljaj te pare...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #21 on: April 26, 2008, 04:50:36 PM »
presao 73.000 km...znaci auto je u perfektnom stanju.nidje taknut..lega sam na oca,slozio se.e jos za 9 mjeseci odprilike da ga bude htjela prodat i moj je :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #22 on: April 26, 2008, 05:01:44 PM »
2 strafte preko sredine,zadnji branik drugaciji,2 izduva(ovaj jedan veliki mi nije nesto :/) neke reklamice na njega,nove felme i eto ga :) mozda neonke...edit: i malo da se poradi na masini,ako se mogne i imadne para :p ovo je sve samo u glavu moju,vidjecemo...:)davore keako je zdrvima?
qq... Brate kupi corsu staru pa se poseri u nju sa neonkama.Treba pogledat malo cliosport.net i vidjet kako se sredjuju ovi "valveri".Chu neonke...reklamice kakve, ono na vrata NOS, K&N, REMUS i qrce jel?ne sprdaj se.Fora je da se stave standardne felme, mrvicu se spusti a na motor radis malo da ubija.To se zove "SLEEPER" .Da stanes pored neke trojke il 4ke gti i poseres se u nju.Ja bi da ga imam to uradio i stavio naljepnicu DCI! ahahahaOvako bratehttp://people.ex.ac.uk/mbj201/cars/LMGRingSmallborder.jpghttp://chrisharrison.smugmug.com/photos/188142882-M.jpghttp://i58.photobucket.com/albums/g264/bradharding/Engine%20build/Image049.jpgAl jbg...neko ima takav "ukus" (kao ti)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #23 on: April 26, 2008, 05:09:44 PM »
hahahaha,a sve si u pravu...al ja sam jos neizivljen sa svojih 17 i po godina :) precerane su neonke,glupiranje,al 2 strafte mu ne ginu :p kako mu stoje,uhhhh...a ove 3 felme,pored ktm-a ovoga su TOP!! e vala ce se cinjet nesto da ebe oca.

Offline vuki

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #24 on: April 26, 2008, 05:10:53 PM »
tacno trile!!jednostavno ides po nekom fabrickom receptu... tacnije uz dobre felne i spustanje gledas da nabavis djelove od nekih jacih modela (tipa neki branik, spojler... ne znam sta se sve ima za tog clia)a neonke..? pa nije to jelka j*biga

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #25 on: April 26, 2008, 05:19:10 PM »
vuki, niko to ne moze da izvede kao dobar stari civic/crxhttp://youtube.com/watch?v=QzP-etuL6Y8sleeper power FTW :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #26 on: April 26, 2008, 05:28:46 PM »
muzika za moje usi  punk to se desi kad u 800-900 kila ubacis motor od integre Rdevil shvacas li poentu.  ovaj crx spolja izgleda ko da ima 500.000 km ali bitno je ono sto se ne moze okom vidjet  ::msn-wink:: znaci nice and clean spolja, a za ostalo sam izaberes

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #27 on: April 26, 2008, 05:35:54 PM »
znam ja sve to...brat mi isto to prica svaki dan..i kad je cuo "planove" samo mi se izasmija :) neonke definitivno necu.al 2 strafte mu tako dobro stoje da je to brucka... lustslow moze li me neko sad prosvijetlit i rec kolko se krecu ovi modeli?znaci da znam kolko ocu da trazim odma,da ne bude natezanja,jer sam dobro zagriza za ovu igrackicu :)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #28 on: April 26, 2008, 05:43:15 PM »
3 iljade eura i da pjeva ( i da joj je mnogo)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #29 on: April 26, 2008, 05:45:16 PM »
uzimam ako je nagovorim da ga proda.znaci za jedno 10 mjeseci boze zdravlje,ocekujte ga u garazi :)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #30 on: April 26, 2008, 05:53:37 PM »
3 iljade eura i da pjeva ( i da joj je mnogo)
plavi clio koji je dolazio na alloy je prodat za 1.800e a sivi koji se jos vozi po PG se prodaje 2.000e i u losem je stanju. R19 sa istim motorom,2-3 godine mladji i to u sigurno dobrom stanju se moze uzeti kod majstora chadja u zg za 1.500e

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #31 on: April 26, 2008, 06:09:16 PM »
Hahha cus neizivljen sa 17 godina.... i sto ej najjaca stvar to se tebi uopste ne svidja i opet ces da stavljas to pa ces za par godina tobos da se opametis i poskidaces sva ta cuda i preci na nesto drugo,pa ja sam covjece sa 13 godina povracao kad sam vidio auto sa neonkama,a svi ono vidi kako sija pa onda telefoni slakanje cuda...a ja onako mrtav ladan,sra*e..a sad sa 16 vec nebi ni centa ulozio na styling auta,no bi sve bacio na motor i vjesanje....toliko do mene a ti ces se valjda za 10 mjeseci opametit i kad ga uzmes napravices nesto da valja od njega

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #32 on: April 26, 2008, 07:04:40 PM »
Ada sve zavisi u kojem stilu ces ga sredjivat! Kad bi radio nesto u F&F stilu maglenke su neizostavne (mada to po meni nije tuning nego cisto s....e u kola)! Ja se sljazem sa tim da auto sredis u stlu najaceg modela npr.Wiliams, uz dobre felne (po mogucnosti crne sa dosta krakova), decentno spustanje (max. za 20mm), neke dobre farove i stopove (po mogucnosti crne), pa i te strafte mu nebi lose stajale (ako bi bile crne extra bi mu legle), i to ti je to. Za reklame nije losa ideja al samo sitne i decentne. E motor je druga prica, po meni je to vise nego dovoljno mada bi moga poradit na usisu i izduvu, vremenom chip i ima da jedes ove "trkace"sa GTI trojkama za dorucak ka eurokrem. Cus u tolicko auto 120ks, kuku lele, pa to ne ide to ljeti! I prioni prioni na tu kosminicu da ti ga proda sto prije jer ako je dobar ko sto velis to je golden opportunity. Jes da ja nesto vise preferiram jaca i masivnija auta al clio je dosta simplastican i jos jedan bonus koji dobijas ukoliko ga kupis je to sto ce ti originalnost biti zajamcena jer ih nema takvih kod nas mnogo.P.S. Cijena max.3000Evra (bio je jedan (a i sad je) u zagoric bijeli nesto poput toga al ne bas nesto slavno ocuvan, mislim da je placen oko dvije tisuce evra).
« Last Edit: April 26, 2008, 07:07:15 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #33 on: April 26, 2008, 07:18:05 PM »
ne moze CLIO mali jadni da se sredjuje u F&F stilu brate..sredjuju se honde, nissani i slicna auta...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Marinovic

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #34 on: April 26, 2008, 07:58:24 PM »
aCid_cOokiE  brate moras priznat da ima dobru osnovu za rad ::wub:: ::wub:: ::wub:: jao jao jao

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #35 on: April 26, 2008, 08:12:31 PM »
da mi je da POPRICAM sa ljudima koji ovo rade kolima..sa likovima u pg sto lijepe M3 na 318ili Rs4 na a4 karavanna likove sto stavljaju neonke i spojlere sa micubishi evolution na zastavuda mu kazem "brate ISKRENO mi reci jel tebi ovo lijepo" "jeli li ti normalan"i onda PLJASA ako je jeachi od mene..pendrekom
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #36 on: April 26, 2008, 08:34:23 PM »
@tuningmaniak,137 ks ima :) zaokruzicemo na 140  roflbice to sredjeno,ako mi ga ne scedne prodat,na krov cu joj ga obrnut sa 2 druga.pa neka vidi sto joj se isplati :p

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #37 on: April 26, 2008, 08:47:47 PM »
devil povescu te ja na pijacu da pokupujes onih pioner zvucnika..neonki..///M6 presvlaka i jos nekih sitnica..sve za 9.99 € po eHtra povoljnoj cijeni..da dobro si cuo..a ako ojdemo shjutra dobijas gratis brizgaljke za stakla sa diodama (plavim) koje daju po 15 ks po cilindru..  happy2
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #38 on: April 26, 2008, 09:47:39 PM »
http://i205.photobucket.com/albums/bb16/clintjg/front45.jpgove felme idu na njega - O.Z. Palladiostrafte se rade u Vapor(crne).

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #39 on: April 28, 2008, 09:37:25 PM »
Marinovicu Ono gore sto si reka citiram: "pa ja sam covjece sa 13 godina povracao kad sam vidio auto sa neonkama,a svi ono vidi kako sija pa onda telefoni slakanje cuda...a ja onako mrtav ladan,sra*e..a sad sa 16 vec nebi ni...", nemo pricat zivotati tobos te nije kao zaintrigiralo da vidis jedan put sto je to i nije ti privuklo pogled,priznajem ni meni se ne svidja ali povraca nisam.Mislim nemam ja nista protiv tebe ::msn-wink:: ozbiljno nista, coek spomenu da ce mozda neonke da stavi a vi skociste kada je reka neznam sto.Mozda je off ali sto cu.
« Last Edit: April 28, 2008, 09:47:29 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!