Author Topic: Renault Clio Sport  (Read 535 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« on: April 25, 2008, 01:42:06 PM »
dosadilo mi je da dijelim auto sa mojima,pa za 10 mjeseci svoje dobijam.e ovaj mi se klio mnogo svidja,u komsiluk mi je,vozi ga zena eo nekolke godine,ne vozi se puno uopste,extra ocuvan.znaci interesuje me kolko ga moze cijeniti,jer cu da legnem na nju da mi ga proda kad dodje vrijeme :) znam da je sportski,16 v,unutra ima sportska kada kozna sedista,racing sparco volan itd...znaci auto je lutka.cuo sam da jede asvalt kolko je brz.ako zna neko vise o ovome modelu neka napise.
« Last Edit: April 25, 2008, 01:45:51 PM by devil_may_cry »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #1 on: April 25, 2008, 02:15:12 PM »
ovo nije iz renaultsport fabrike... Nije josh poceo da se proizvodi clio sport dok je ovaj postojao.Ovo je nesto kao blazha verzija vilijamsa (mnogo blazha)Pogledaj na vrata sto pishe, tj koja je oznaka (dva slova) pa cu ti rec tachno koji je.Mozda je RN ali me chudi okle mu ova hauba..mora da je naknadno stavljana.Moze bit 1.8 16v.A to sto ima kadice i volan sportski, ne znachi da je sportski auto.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #2 on: April 25, 2008, 03:02:01 PM »
Uze mi TRILE Replay iz usta. roflOzbilno fin autic nema sto, samo mi cudna ova hauba ,kao sto TRILE kaze mora da je dodata.
« Last Edit: April 25, 2008, 03:04:24 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #3 on: April 25, 2008, 04:12:18 PM »
legni ti na nju u svakom slucaju..pusti prodaju :D roll2
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #4 on: April 25, 2008, 04:16:59 PM »
ahahahah,e da je cemu... really! roflnego,pogledacu nocas trile pa cu ti rec.a nisam po tome mislio da je sportski,nego sam ga vidio kako ide i kako zvuci,znaci ne moze "obicna" masina bit u njega nikako :) a kadice i volan sam pomenuo ono...kako je sredjen da se zna :p imalo bi tu jos da se radi,ako bi ga uzeo,i tip top da mi bude,al otom potom.kolko ga moze cijenit?ja stvarno blage veze nemam kako se krece cijena..:/

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #5 on: April 25, 2008, 06:10:59 PM »
ada druze tebi je do prije neki dan pezho 1.1 bio brz hjahahaTaj vjerovatno ima sportski (ili prsli) izduv pa se dere hahahaTaj ima 120/130 ks u vr glave, AKO ima tolko..
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Marinovic

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #6 on: April 25, 2008, 06:17:56 PM »
A malo li je 120-130KS... nego koje je godiste ovo vude,kolko je preso i vidi koji je model pa je lako nac na netu specifikacije i ostalo.... a procjena,pa vidi po oglasima kolko su i eto ti....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #7 on: April 25, 2008, 06:43:20 PM »
"a malo li je 120-130 ks" ...kako kome.Ali uglavnom 130 ks "ne jede asfalt" kako Vuk veli :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Marinovic

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #8 on: April 25, 2008, 06:49:00 PM »
Kako za koje auto,za ovako mali i relativno lagan auto 130 ks je dosta,naravno uvijek moze vise ali 130 nije za bacit....

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #9 on: April 25, 2008, 07:18:24 PM »
Nevjerujem da ovaj ima preko 120 ks stvarno.uzmi tendere pa ces vidjet kolko se krece ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #10 on: April 25, 2008, 08:39:08 PM »
Ali uglavnom 130 ks "ne jede asfalt" kako Vuk veli :)
jede kad je auto ovako mal i relativno lagan :)vidjecu ga ujtro,ova zena pojma nema o njemu samo ga vozi :/

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #11 on: April 25, 2008, 08:54:50 PM »
Evo sad vidjeh da ga je Ivan vozio u ''spotu 200 na sat''  pa mozes njega da pitas o ovim kolima :p

Majka mi je rekla da moze ...

Offline brzi_pas

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #12 on: April 26, 2008, 02:58:19 AM »
Iznenadjujete me ljudi.... pogotovo ti 3le...Ovo je 1.8 16v, i JEDE asvalt 137 ks (101 kW)0-100 za 7.7 smax 209 km/h sto cesh vishe.....hauba je od 16v, felne su od 16v i kompletan je 16v, e sad moze bit pakovano, ali ne vidim razlog....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #13 on: April 26, 2008, 03:04:37 AM »
prashtaj, nisam znao da su TA vremena (7.7s) u pitanjuprovjericu posle na net.Razumijem se samo u RS modeleDuring 1991, a 1.8 L 16-valve engine producing 137 hp (also first seen in the R19) capable of propelling the car to 130 mph (210 km/h) was introduced to the Clio engine range. This was simply called a 'Clio 16v' but also commonly known as a "Valver". As well as having higher top speed than a regular Clio, the 16v sported wider plastic front bumpers, an offset bonnet vent, wider rear bumpers and uprated suspension and brakes, and colour-coded front mirrors and bumpers.Uzmi ako je to to !
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #14 on: April 26, 2008, 04:23:13 AM »
Ni ja nisam mogao da vjerujem da niko ne zna o cemu se radi i da prije svega niste MENE pitali ...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #15 on: April 26, 2008, 09:51:32 AM »
fala vi momci.e sad ce pare da se slazu,a onda cu da pritisak napravim da mi ga proda.vozi ga zenturaca od 40 godina...jel greote to? :(samo,ako se uzme,stavicu mu moj licni pecat,neko ce rec konicki,al aj' :/ i ove felme nakazne cu odma ali odma da promijenim :pznaci jos me samo cijena interesuje...kolko ga moze cijenit?ja pojma nemam o renolima...p.s. RECE LI JOS KO DA U TENDERE POGLEDAM ODROBIJACU GA! ako ima mozga sam ce zakljucit zasto :)
« Last Edit: April 26, 2008, 09:57:18 AM by devil_may_cry »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #16 on: April 26, 2008, 10:26:52 AM »
O mios dios ... ostani pri tome da vozis mercedesa ili kupi golfa 4 kao sto si pricao , nije reno za tebe !

Offline Marinovic

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #17 on: April 26, 2008, 11:54:39 AM »
A kakvi je to tvoj pecat....

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #18 on: April 26, 2008, 11:57:05 AM »
2 strafte preko sredine,zadnji branik drugaciji,2 izduva(ovaj jedan veliki mi nije nesto :/) neke reklamice na njega,nove felme i eto ga :) mozda neonke...edit: i malo da se poradi na masini,ako se mogne i imadne para :p ovo je sve samo u glavu moju,vidjecemo...:)davore keako je zdrvima?
« Last Edit: April 26, 2008, 12:14:06 PM by devil_may_cry »

Offline Marinovic

• View Profile
Renault Clio Sport
« Reply #19 on: April 26, 2008, 12:16:24 PM »
Kakve jadne neonke,samo trebas dobre felne da mu nadjes,i da ga patosiras i to je to....posle dobro da se limarija sredi i dobro ofarba i extra auto....