Author Topic: Ko je koga ? sreo ili pretekao ...  (Read 12741 times)

Offline stefan123

• View Profile
Ko je koga ? sreo ili pretekao ...
« Reply #340 on: November 09, 2008, 01:59:02 AM »
vidjhe ovog lepog sad .)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #341 on: November 09, 2008, 07:05:54 PM »
Ja danas vidjeh SFU-ovog BMW-a isper zgrade jedne u NK,neke su felne pale,extra mu stoje.... ::thumbsupup::

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #342 on: November 09, 2008, 09:31:53 PM »
Probah se ljudi sa drugom, ja sa 307 sw on sa a6 2.7tdi i krecem ranije medjutim on me stize na pravcu prilazi u branik krece da pretice medjutim krivina pa se vrati iza i onda nekolike vezane meni esp svitka u sve 16 ali mu odmicem zesce i u neka doba dolazimo do pravca ja 200 on 180-90 veli ........ eto......  ::msn-wink::
Nema prostora ovdje kapi!

Offline SFU

• View Profile
« Reply #343 on: November 10, 2008, 07:53:33 AM »
Ja danas vidjeh SFU-ovog BMW-a isper zgrade jedne u NK,neke su felne pale,extra mu stoje.... ::thumbsupup::
i dolazio u NK a nisi se najavio!
Probah se ljudi sa drugom, ja sa 307 sw on sa a6 2.7tdi i krecem ranije medjutim on me stize na pravcu prilazi u branik krece da pretice medjutim krivina pa se vrati iza i onda nekolike vezane meni esp svitka u sve 16 ali mu odmicem zesce i u neka doba dolazimo do pravca ja 200 on 180-90 veli ........ eto......  ::msn-wink::
i koga reche da si sreo tad?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #344 on: November 10, 2008, 12:38:23 PM »
Ma brojevi su mi bili u 69 a zaboravih ga doma ::thumbdown::...zva bi te ja da me provozas ne brini,ja sam ti ka malo dijete  happynext time zovem te :D....felne su lege ne mogu bolje  ::tongue4:: ::tongue4::

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #345 on: November 10, 2008, 01:53:18 PM »
HAHAHHAHAHAHAHHA  rofl  roflznaci nije ti nista moga sa 2.7 tdi?E SVAKA TI CAST!A ja sam jutros vozio a6 stari 2.5 dizelaca....UBIJA kako ide!inace,pretpostavljam da ste brzo usli u tu krivinu dje je htio da te pretice...mora da se tako jednostavno IZVUC iz druge trake i vratit iza...pa ne mogu ti opisat kako je lako. ;) oh mene.  jao
i koga reche da si sreo tad?
rofl roll2
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #346 on: November 10, 2008, 02:48:54 PM »
Sretoh madja u grad........ps: Madjo kako je psovala ona zena sto je bila iza tebe zurilo joj se rofl rofl rofl
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #347 on: November 10, 2008, 04:45:17 PM »
jel to andrijin audi?ja sam mislio da ti novi tdi ubijaju ..tj znam provjereno da 3.0 v6 tdi ubija pa pretpostavih da ovaj ne moze biti toliko loshiji
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #348 on: November 10, 2008, 04:55:12 PM »
meni brat ima 2.5 tdi v6...mislim da je 195ks..tako mi je on rekao..ako on mene laze...lazem i ja vas...samo vam mogu rec da auto ne ide nego leti..eto...tuningmanijak puca mi ***** sto se njoj zuri...da sam zna josh bih ostao... :)
Izbrisan clan

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #349 on: November 10, 2008, 05:23:02 PM »
jel to andrijin audi?ja sam mislio da ti novi tdi ubijaju ..tj znam provjereno da 3.0 v6 tdi ubija pa pretpostavih da ovaj ne moze biti toliko loshiji
ubijaju cus,mora na tu kubikazu turbo motor da kida...

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #350 on: November 10, 2008, 05:35:32 PM »
meni brat ima 2.5 tdi v6...mislim da je 195ks..tako mi je on rekao..ako on mene laze...lazem i ja vas...samo vam mogu rec da auto ne ide nego leti..eto...tuningmanijak puca mi ***** sto se njoj zuri...da sam zna josh bih ostao... :)
Svaki li podgroicki auto ima bar 20tak konja vishe no ostali.... inace max na taj motor je 180ks, a uglavnom su 150, bez ako nije ovaj najnoviji audi... neznam koliko oni imaju
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #351 on: November 10, 2008, 06:40:09 PM »
zar to ne vazi za cetinjska a ne podgoricka kola mijagi?  ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #352 on: November 10, 2008, 07:02:33 PM »
.....ucinje mi se da sam SFU-a vidio u deltu SITI.............

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #353 on: November 10, 2008, 07:35:14 PM »
zar to ne vazi za cetinjska a ne podgoricka kola mijagi?  ::msn-wink::
pa da znas da je za cetinjska..ali,ali..to ne mijenja cinjenicu da smo najbrzi  ::msn-wink::

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #354 on: November 10, 2008, 08:13:45 PM »
Pa kad imate najvishe konja  roll2
Nobody move, nobody get hurt!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #355 on: November 10, 2008, 08:29:23 PM »
 U GRAD !!!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #356 on: November 11, 2008, 02:00:04 PM »
bio s gospodjom, noge su mi opale!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #357 on: November 11, 2008, 04:29:02 PM »
......ja htio da ti se javim ali ti obrnu glavu na drugu stranu hahha rofl.......salim se nijesam te vidjeo 100 godina pa reko nijesam siguran pa se javit necu......vidjeh te onamo u onaj NAJKE butik........

Offline SFU

• View Profile
« Reply #358 on: November 11, 2008, 07:29:48 PM »
bogomi si mogo proc metar pored ne bih te pozno (nishta lichno)! Sledeci put se razderi i pushti da provalim "ko je"!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #359 on: November 11, 2008, 08:07:59 PM »
Necemo se drat nijesmo sa planine......... rofl rofl roflNe sjecas se mene neka neka jeo si filipovu cokoladu sa moje skode i ne sjecas se................. rofl rofl rofl rofl