Author Topic: Sta uzeti?  (Read 544 times)

Offline No_LiMiT

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #20 on: April 23, 2008, 07:39:00 PM »
sto bi rekli strani forumiwtf omg lol roflKa na youtube kad neko postavi klip ferrarija f430 a neki momcic ispod napishe "my enzo would kick your ass" .Shalim se.Znaci oces jaguar sportski, oces auto za preko dana i oces jedan luksuzni ? A nisi bogat.Ili si bogat ili si dosha na forum da se sprdash malo.Valjalo bi da ostavish neke podatke tvoje, po mogucnosti ime i prezime i sliku posto ne znam mnogo bogatih ljudi
Argh, diskusija koju sam htjeo da izbjegnem -.-Zar je bitno moje finansijsko stanje?Imat cu dovoljno da kupim jedno od ta dva za pocetak( tj prije ce biti poklon) a kasnije nesto poslovno.Vidi, ja sam htio da vidim dobre i lose strane oba i malo infoa ne da ulazim u diskusiju imam li para, okle mi, kako cu ovo kako cu ono :/

Offline Filip

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #21 on: April 23, 2008, 07:47:15 PM »
Somo naprijed Golden djecace... ;) Iznenadio bi se koliko nash narod shteka i ima para... ti nisi cuo da se takmicimo sa Dubiajiem u turizmu???  Mudro zboris. Nemoj se ti ogranicavat ;-) c c c c...p.s.Moj izbor porshe...

Offline Nemanja

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #22 on: April 23, 2008, 08:14:40 PM »
i moj isto.. porshe ::thumbsupup::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sta uzeti?
« Reply #23 on: April 23, 2008, 08:41:15 PM »
Ja biG voLjeo da kupis oba i da onda napises adresu stanovanja !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #24 on: April 23, 2008, 08:42:10 PM »
neka vas ljudi  throw

Offline No_LiMiT

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #25 on: April 23, 2008, 08:45:39 PM »
Samo da pojasnim ovo opet da se nebi nastavila ta diskusija:Moja namjera nije bila da dodjem ovdje da se hvalim icime, pogotov ne mogucnosti mojeg izbora ili tako nesto.Dosao sam jednostavno da pitam sta mislite da bi bolje bilo, da se informisem mimo review-a i drugih stranih sajtova i da saznam nesto vise o ova 2 modela.Nadam se da ce ova prica bit zavrsena :/Ali, ako je nesto nejasno objasnit cu...P.S. Jednostavno zelim da kupim normalna kola...(nijesu ni skupa zapravo, al da ne ulazim u to...)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Sta uzeti?
« Reply #26 on: April 23, 2008, 09:41:22 PM »
Jaguar je kompletniji automobil + manje mu smeta ono smaranje u koloni i gradskoj guzvi koje su neizbjeznePorsche je kvalitetno odradjen automobil i nesto okretniji.Ukratko, kod ovih automobila ne gledaj kriterijume tipa velicina prtljaznika, potrosnja (pogotovo ovo, recimo kod 911 potrosnja zna da varira od 17 do 35 litara), i sl. jer  niti jedno i drugo nije racionalna kupovina.Znaci treba da biras isto kao sto se bira i motocikl. Sjednes, provozas i koji ti izazove veci smjesak kupuj.Jaguar kvarljiv, hm, u toj cjenovnoj kategoriji, tesko... No, treba da znas takva auta traze redovno (i skupo) odrzavanje i samo uslijed ne pridrzavanja tih kriterijuma mogu se desiti kvarovi. Nisam vozio ni jedno ni drugo. Sto se takve vrste vozila tice vozio sam 911 (2000 godiste u kabrio verziji) i bas mu ne prijaju nasi putevi. Glede odrzavanja, npr. za taj 911 pakne za prednje tockove kostale su 200 eura. Meni je trosio oko 25 litara. (U stvari nije meni, jer nije bio moj  ::msn-wink:: )Dobronamjerni savjet. Kod kupovine takvih automobila obavezno uracunaj skupo odrzavanje, cisto da ti automobil poslije ne presedne.Moje misljenje je da je jaguar bolji za nase (nikaakve) putve
Po onome sto pises vise ces se obradovati Jaguaru  ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #27 on: April 30, 2008, 11:11:53 AM »
Donekle se slazem sa aCid_cOokiE-om, mada kad bi vec birao nesto slicno, moj ti je savjet da ne uzmes novo jer ni jedno od tih mi se nesto bas i ne svida (kad bi moro izabro bi Jaguar jer je to majka za luxuz, a Kajmana ne bi ni pod razno jer mi je jednostavno GRDAAN, da si rek'o 911 Turbo O.K. zna se izbor), vec da potrazis nekog Posche clasika, tipa stari 911 u super stanju, starog BMW 2002 Turbo, ili pak Renault Alpine A10. To je nesto neponovljivo i nesto s cime sigurno neces biti ogranicen!!!! A i nema ih na svakom cosku ni kod nas a ni kod nasih susjeda!!!!Zar ne mislis da ne bi ovi nasi parasi sto ih je aCid_cOokiE naveo par postova ispred uveliko vozili ta kola da su ona uopste sposobna za nase puteve!?!?!?!Ja do sad nisam ni jednog vidio uzivo tako da je tu nesto very sumnjivo!!!!Potrazi na You Tube sto Top Gear kaze o njima oni su po meni dosta dobri da ocne neki model ako je los pa ces saznat!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline No_LiMiT

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #28 on: May 01, 2008, 03:56:58 AM »
^ Gledao sam topgear-a vecinu epizoda heh.Anyway, ne znam, jos sam neodlucan. Istina, za nase puteve tesko da ista fino moze hmmAl evo, otvoren sam za predloge :)Evo recmio sad gledah nove Mustang-e. Dosta jeftini a nijesu toliko losi. Thoughts? Suggestions?

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Sta uzeti?
« Reply #29 on: May 01, 2008, 09:19:51 AM »
Sada sam gledao tvoje predstavljanje. Ako ti sa toliko godina hoces CBR600RR onda neces imati prilike da biras neki od ova dva automobila.CBR u tim godima vodi najbrze pod zemljom. Ovo ti kazem zato jer isuvise njih sam poznavo koji su sada bivsi. Ja jesam na dva tocka (iako imam preko trideset godina) i vozicu motocikl dok god budem imao snage da dignem nogu da ga opkoracim. Zato ti savjetujem pocni sa necim slabijim - i kaciga na glavu....U suprotnom samo pokazujes ogromnu dozu neozbiljnosti.

Offline No_LiMiT

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #30 on: May 01, 2008, 12:34:19 PM »
Ne pitah odje nista u vezi motora >.<Koliko god vidim negativnih komentara i tih sto preporucuju da ne vozim, vidjet cu isto toliko pozitivnih i prica dje su ljudi vozili od ranije.Kako god, stick to the topic.

acs

• Guest
Sta uzeti?
« Reply #31 on: May 01, 2008, 01:04:20 PM »
sto god kupio srecno ga vozio...eto ti toliko od mene.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #32 on: May 01, 2008, 01:11:16 PM »
Wulfy je u pravu potpuno!!! uzmi nesto manje, slabije i na njega dobro ispeci zanat, pa onda gledaj nesto jace!!!! Nevjerujem da ces dobro proc ako budes ucio na autu od 300+ konja!!!! Mada mozda opet grijesim!!! St za pocetak ne bi gledao neku Bembaricu ili Audi Turbo?!?!?!? To ti je vise nego dovoljno za pocetak a auta su pouzdana i znas sto kupuje (makar kad su u pitanju ovi nasi uslovi)!Usput mustang mi se cini kao mnogo racionalniji izbor a i jeftiniji je i sigurno jaci i izdrzljiviji (motori su im nedoder)!!!!

Offline No_LiMiT

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #33 on: May 01, 2008, 01:23:36 PM »
Ma Wulfy prica o motorima.Vidi, ja rekoh da mi predlozite nesto. Ova 2 sam izabrao posle dugog trazenja.Kako god, mozda i nijesu bas za nase puteve. Mozda i bih trebao kupit nesto jeftinije pa kasnije nesto bolje.(zavisno od sitacije)Evo rekoh, ford gt mustang, masu jeftin i odlicna kola. Sta jos? Evo recimo gledah neke videoe sa Subaru Impreza WRX STI, sad cu malo vise da potrazim i o njemu.
« Last Edit: May 01, 2008, 01:25:40 PM by No_LiMiT »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #34 on: May 01, 2008, 01:29:13 PM »
Sad vec pricas mojim jezikom!! Subaru Imperza, Majcibusi lancer (neki od EVO-a koji god izaberes dobar je), Audi RS4, Focus ST, Leon Cupra - najjaca verzija!!!Moj izbor (da imam money) bila bi replica Octavie WRC sa nekim razumnijim motorom (recimo R32 iz Golfa) ::wub:: ::wub::

Offline No_LiMiT

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #35 on: May 02, 2008, 03:15:21 PM »
I gledah sad neke druge modele i zapazih par finih i to su:Mitsubishi EclipseHyundai Tiburon (ili Hyundai Genesis Coupe kad izadje)Mazda RX-8i good old Audi TTOd ovih audi je najskuplji, ali vjerovatno i najbolji.Dakle, ipak bi mozda bolje bilo da uzmem neki od ovih(/ovakvih) pa za par godina zavisno od situacije(tj zavisno od toga dje cu zivjet i posla) upgrade na nesto bolje.Pa share your thoughts ili predlozite nesto drugo ;)
« Last Edit: May 02, 2008, 03:16:58 PM by No_LiMiT »

Offline vuki

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #36 on: May 02, 2008, 03:24:37 PM »
evo ti zanimljiv videoTop Gaer Test - Audi TT Mk2, Alfa Romeo Brera, Mazda RX8http://www.youtube.com/watch?v=5seNcqLqPkwAudi TT - It s just Golf in the fancy body
« Last Edit: May 02, 2008, 03:28:39 PM by vuki »

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #37 on: May 02, 2008, 03:30:47 PM »
Vidis li ti sto pises...Ka da si otisao u prodavnicu hleb da kupis pa ne znas oli Impekov ili niksicki crni....Prvo Porsche vs Jaguar pa sad ulece mustang, imreza STI, Lancer EVO, RX-8, TT, Eclipse itd...malo neozboljno....sve su to jaako razlicita auta a zavisi sto ti oces...od tih pomenutih EVO bi ja trgova...A da biram za sebe naravno nebi nista od toga...Kakav crni TT...bar da je lijep....no ni to nije..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline No_LiMiT

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #38 on: May 02, 2008, 06:31:47 PM »
evo ti zanimljiv videoTop Gaer Test - Audi TT Mk2, Alfa Romeo Brera, Mazda RX8http://www.youtube.com/watch?v=5seNcqLqPkwAudi TT - It s just Golf in the fancy body
^ to je rekao za stari model, od ona 3 audi mi se najvise svidja + mi je favorite car brand.
Vidis li ti sto pises...Ka da si otisao u prodavnicu hleb da kupis pa ne znas oli Impekov ili niksicki crni....Prvo Porsche vs Jaguar pa sad ulece mustang, imreza STI, Lancer EVO, RX-8, TT, Eclipse itd...malo neozboljno....sve su to jaako razlicita auta a zavisi sto ti oces...od tih pomenutih EVO bi ja trgova...A da biram za sebe naravno nebi nista od toga...Kakav crni TT...bar da je lijep....no ni to nije..
Da da, znam kako zvuci al' vidi, kad se vratim planiram da odma kupim kola. Mozda sam malo pretjerao sa prvobitnim izborom, jesu bila skupa i ne za nasu drzavu. Sad sam se malo vratio nize i biram jedan od ovih :) Imam jos tacno 12 mjeseci da odlucim, i onda ide proces dovodjenja ga u CG.

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti?
« Reply #39 on: May 02, 2008, 06:39:17 PM »
A kolko para mislis da potrosis ti ? raspon je od 10K do 50K  rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak