Jaguar je kompletniji automobil + manje mu smeta ono smaranje u koloni i gradskoj guzvi koje su neizbjeznePorsche je kvalitetno odradjen automobil i nesto okretniji.Ukratko, kod ovih automobila ne gledaj kriterijume tipa velicina prtljaznika, potrosnja (pogotovo ovo, recimo kod 911 potrosnja zna da varira od 17 do 35 litara), i sl. jer niti jedno i drugo nije racionalna kupovina.Znaci treba da biras isto kao sto se bira i motocikl. Sjednes, provozas i koji ti izazove veci smjesak kupuj.Jaguar kvarljiv, hm, u toj cjenovnoj kategoriji, tesko... No, treba da znas takva auta traze redovno (i skupo) odrzavanje i samo uslijed ne pridrzavanja tih kriterijuma mogu se desiti kvarovi. Nisam vozio ni jedno ni drugo. Sto se takve vrste vozila tice vozio sam 911 (2000 godiste u kabrio verziji) i bas mu ne prijaju nasi putevi. Glede odrzavanja, npr. za taj 911 pakne za prednje tockove kostale su 200 eura. Meni je trosio oko 25 litara. (U stvari nije meni, jer nije bio moj ::msn-wink:: )Dobronamjerni savjet. Kod kupovine takvih automobila obavezno uracunaj skupo odrzavanje, cisto da ti automobil poslije ne presedne.Moje misljenje je da je jaguar bolji za nase (nikaakve) putve