Author Topic: Motori cetvorotockasi...  (Read 322 times)

motorsport

• Guest
Motori cetvorotockasi...
« on: April 20, 2008, 09:33:31 PM »
Ne razumijem se mnogo, moze li neko da kaze koji su sad ''najbolji'' cetvorotockasi, koje su cijene i tako to...??

Offline Rakso GSi

• View Profile
Motori cetvorotockasi...
« Reply #1 on: April 24, 2008, 05:42:04 PM »
ti bi najbolji a ja bih polovni,tacnije samo za preko 250ccm.jer nova yammaha od 250ccm mi je 3,5K a za te pare mogu naci jaceg polovnjaka zato otvorih novi topic...no frkenzi suck_kr suck_kr suck_kr
get in sit down shut up hold on

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Motori cetvorotockasi...
« Reply #2 on: April 25, 2008, 07:54:17 AM »
Nisam vozio, znam da imaju radni i sportskihttp://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=1575.15Da, ako im je tezina preko 400 kg ne mogu se registrovati

Offline Rakso GSi

• View Profile
Motori cetvorotockasi...
« Reply #3 on: April 25, 2008, 09:09:14 AM »
znam to,al' ima li neki sajt ili plac gdje bih mogao pogledati polovnjaka?
get in sit down shut up hold on

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Motori cetvorotockasi...
« Reply #4 on: April 25, 2008, 09:42:55 AM »
sa cetvorotockasima kod nas ti je onakvo stanje kakvo je bilo sa motociklima prije deset godina (citaj, nikakvo).Suzuki i Kymco su jedini koje mozes vidjeti izlozene u salonu, a to je opet novo. Sto se tice najkestremnijeg, jedan se vozio (a gdje drugde  rofl ) nego kroz Budvu.U pitanju je CanAm Renegade 800, cjena, pa, preko 15.000 eura

Offline devil_may_cry

• View Profile
Motori cetvorotockasi...
« Reply #5 on: April 25, 2008, 10:09:14 AM »
na cetinje su 3 bila....sva 3 u sto komada zavrsila.ljudi misle da je lako cetvorotockasa vozit...ehhh,zajebali su se malo :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Motori cetvorotockasi...
« Reply #6 on: April 25, 2008, 05:13:22 PM »
To uopste nije jednostavno voziti, nemaju diferencijal, nestablni su, prevrnes se za tren, na njima moras tjelom vise da radis nego na motociklu. Pogotovo sportski, ne da su zaj***i nego...A ljudi se polupaju jer im cetri tocka daju LAZNI osjecaj sigurnosti

Offline devil_may_cry

• View Profile
Motori cetvorotockasi...
« Reply #7 on: April 25, 2008, 05:36:26 PM »
naravno.u svaku krivinu ih krivi na 2 tocka..a najstrasnije od svega je sto neki likovi uzmu RADNI i oce da se "trkaju" i kurce sa njima..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".