Author Topic: Home Reunion Vol.1  (Read 3741 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« on: June 20, 2006, 02:35:52 PM »
ko zna engleski znace sto pise gore,a ko ne zna,ovako:---zapravo,radi se o tome da li postoji mogucnost da se dogovorimo i da napravimo neko okupljanje.Sto se mene tice ja znam da cu doci ali ne kolima jer su mi otisli trapovi i ramena i jos toga tako da cekam da mi stignu djelovi itd,(ali se nadam da ce me neko od vas ko dodje  primiti kod sebe u kola),i da nosimo kamere i sta vec i da se malo vozikamo,ko hoce da ponese neke stare gume da malo stuntujemo,cimamo muziku...jednom rijecju da napravimo extra stvar...e sad,ja sam slobodan uvjek,a vi ako zelite mozete se ovdje javit i da se na kraju lijepo dogovorimo...poz Admin & Mod team...                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #1 on: June 20, 2006, 05:39:12 PM »
sto je ovo ljudi,zar niko nije zainteresovan za ovako nesto????ako je tako onda bolje da svi fino prodate kola,zatvorimo forum i pocnemo da gledamo spanske serije...                    

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #2 on: June 20, 2006, 07:05:11 PM »
haha... polako filipe , bez nervoze... cekaj da ljudi procitaju, tek si postavio topic....ja podrzavam ideju, al mogu tek slobodnog vremena da uvatim tamo nedje oko prvog jula... sta vi mislite???                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #3 on: June 20, 2006, 07:48:12 PM »
ok,malo sam prenaglio...ali,zar nam nebi bilo lijepo ovako... motorsport,izgleda li ti poznato??? :),ma icicemo i mi sljedeci put...mozda ne mora da bude ovako extremno,ali bar da se nedje nadjemo....                    

318is

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #4 on: June 21, 2006, 06:45:36 AM »
Ma nema problema neko manje okupljanje, mada minimum 10 ljudi s 10 auta!Slobodno dogovarajte datum "IS" dolazi                    

318is

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #5 on: June 21, 2006, 06:47:30 AM »
PRVO KOLA SPREMITE, necemo s biciklima tamo                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #6 on: June 21, 2006, 09:55:42 PM »
aj uzeo auto sa servisa i nije popravljen,treba da cekam red 2 mjeseca...pa ga sjutra vidim kod gorana grebovica...                    

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #7 on: June 22, 2006, 08:24:44 PM »
ajmo ljudi... kad cemo...??? moze oko prvog jula???                    

DRAGANCE

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #8 on: June 22, 2006, 08:29:38 PM »
po mom misljenju rano vam je totreba prvo da se vidi ko ce doci , najbitnije je da odredite lokaciju , da svima bude ako moze podjednako daleko ( blizu )  i obavezno je da dodjete sa sto vise prijatelja ( riba naravno ) i ako ste u mogucnosti da uradite do tad nalepnice za tablice pa da razdelite medjusobnopoz iz bg-a                    

318is

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #9 on: June 23, 2006, 06:38:56 AM »
Pa normalno, kakav 1.jul motorsport-e!Prvo za lokaciju da se dogovorimo:PG? ili PRIMORJE?                    

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #10 on: June 23, 2006, 10:23:30 AM »
meni je svejedno... gdje god vama odgovara... :wink:                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #11 on: June 23, 2006, 11:20:55 AM »
najbolje u pg,nadjemo se u centar i picimo do radoje dakica ili kombinata i kroz grad,malo gume da rade,i to da bude uvece,pa ponesemo rostilj itd...ako neko ima jaku muziku u kola pusta itd....moze extra da bude...                    

318is

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #12 on: June 23, 2006, 11:55:27 AM »
Kakav je odziv nas troica cemo napravit skup i odigrat preferanc u troje!DJE SU OSTALI                    

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #13 on: June 23, 2006, 08:51:50 PM »
Ja sam licno za i sto rece Dragance da pokupimo ribe i da napravimo neke naljepnice a sto se tice datuma rano je 1 jul neka bude sredinom avgusta. Vjerujte mi da bi doslo barana dosta samo da se to malo razglasi a za to bih se ja smatrao odgovornim. Ova varijanta rostilj, zezanje to nikako, ili skup ili nista al koliko vidim po odzivu na ovu temu slabo ce bit posjecen. :lol:                    

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #14 on: June 23, 2006, 09:27:02 PM »
I ja sam za okupljanje.A sto se tice lokacije najbolje bi bilo po mome misljenju da to bude negdje na primorju,a vrijeme odrzavanja krajem avgusta,jer ne vjerujem da bih mogao doci prije. :(  :(                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

318is

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #15 on: June 23, 2006, 09:55:33 PM »
I ja sam za kraj avgusta, malo da nas se nakupi (mada i da nas bude 10tak extra bi bilo)! A glasam za primorje moze BAR (zbog sozine svima da bude blizu)!!Prvi put neka bude chisto upoznavanje chlanova i masovna probavanja auta!A boze zdravlja bice roshtilja i vecih manifestacija!Ja sam za sad za upoznavanje chlanova i auta itd                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #16 on: June 24, 2006, 03:11:12 PM »
slazem se sa 318is...?                    

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #17 on: June 24, 2006, 04:01:49 PM »
I ja. :D                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #18 on: June 24, 2006, 06:50:43 PM »
i masovna probavanja auta
kako mislis masovna probavanja auta...???                    

318is

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #19 on: June 24, 2006, 07:47:55 PM »
kako mislis masovna probavanja auta...???
Pa valjda cete htjet probat famoznog "IS"a a ja vam branit necu!Pa valjda ce josh neko bit shiroke ruke pa dat auto da se proba!?!?!?!??!?!Barani ce morat nabavit chelichne felne sa bilo kakvim gumama za BMWa da se malo Burnishe