Author Topic: Mala radoznalost  (Read 269 times)

Raptor

• Guest
Mala radoznalost
« on: April 07, 2008, 10:48:41 AM »
Procesljao sam malo po forumu i cini mi se da nema nigdje ovoga sto me zanima.. Naime, ovdje su samo majstri izgleda, a meni treba jedna informacija za pocetnike. Moja ljubav prema dvotockasima je pocela vrlo rano, sa nekih 5, 6 godina kada sam i naucio da vozim tatin moped (moze nekome biti interesantno da nijesam jos znao biciklo da vozim). E od tada sam jedan period, sto motor sto biciklo stalno "dva tocka", ali zadnjih godina samo u rijetkim prilikama, s vremena na vrijeme i to je obicno kratko trajalo.E sad rezime: rano sam naucio da vozim motor i razvio odredjene instikte i reflekse i mislim da imam jako dobru osnovu, ali sam i magarac od 20 godina pa me zanima misljenje znalaca da li je moje vrijeme proslo sto se tice neke ozbiljnije voznje ili ipak da potrazim nesto oko 250 cmm3 npr. za pocetak pa polako?Molim ozbiljnost jer mi buducnost mozda zavisi od vasih odgovora ::bicycle::Pozdrav

Offline SFU

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #1 on: April 07, 2008, 10:54:48 AM »
kako mator "obraza ti"?plozi vozachki za A kat!pa kupi skuter.......... pa enduro ili supermoto...... na kraju naked ili racing!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Marinovic

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #2 on: April 07, 2008, 11:47:31 AM »
Za 250ccm,prava stvar je kawasaki ninja 250R,kosta nesto manje od 4000 oko 200 eura manje cini mi se,a extra motor,dosta jeftiniji od ostalih replika a ide kao luud...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #3 on: April 07, 2008, 02:33:32 PM »
ako si ti mator sa 20, sto sam ja 22jednom nogom u grob?hahaha
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #4 on: April 07, 2008, 03:20:46 PM »
ahahahahahnisi star,mene otac 40 god ima,ne skida se sa fz6,poceo je i da se parfemise,pere auto stalno,mora da jebe nesto sa strane  respecta sad ozb,uzmi skuter,nesto kao beverly 250 S,imao sam ga,znam o cemu se radi...motor leti,nije ga lako voziti,dosta je tezak.posle predji na 250ccm na saltanje neki..posle toga ide lagano fz6 ili nesto u tom fazonu...a onda mozes i na iljadarku,ako imas novca da sve ovo ispratis  ::msn-wink::bitno je da imas muda,a u isto vrijeme i mozak,to je dobitna kombinacija  ::thumbsupup::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Mala radoznalost
« Reply #5 on: April 07, 2008, 08:22:56 PM »
Ako ces mene matorog konja sa preko 30 godina poslusat ovo su neke moje preporukehttp://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=178&Itemid=38Ovaj isti test sam postavio i na ovom forumu, ali ne mogu ga pronaci.Brzo se oslobodis na dva tocka pa je bolje svoje limite traziti na necemu pitomom. Vjeruj, koliko god bio hladne glave opet ces zeljeti poneki put ,,da odvrnes''Dva tocka ne prastaju kao cetiri.Bar jednu sezonu, ili dvije nesto tako malo (10 do 20 KS) a poslije ces i sam znati sta ce ti trebatiA sto se muda tice, to ti je najbrzi put za pojavljivanje u ,,crnoj hronici''

Offline SFU

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #6 on: April 08, 2008, 08:14:40 AM »
wulfy kako ono?"Vozachi motora se dijele na dvije kategorije-oni koji su pali s motora i-oni koji ce pasti s motora"

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Marinovic

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #7 on: April 08, 2008, 09:10:32 AM »
Taman tako,moze i ono ko radi taj i grijesi... happy2

vasilije14

• Guest
Mala radoznalost
« Reply #8 on: April 08, 2008, 03:06:24 PM »
savjetujem ti nesto sporije za pocetaki dok ne uvatis ruku svi mi imamo muda pa kako zavrsimo, ja sam imao mlogo motora presao bar 500 000 km na njima pao jednom dobro [bio mrtav pijan] vozim motore od dvanajste god a sad imam 36 nacerao sam 285km a po gradu sam cerao i do 250 sad vozim vespu BENELLI 50 znaci znam mlogo o motorima pa vidi dali sam u pravu

Offline Marinovic

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #9 on: April 08, 2008, 03:31:58 PM »
Svakako ako si bas bas pocetnik uzmi neki polovan skuter,stariji jeftin pa i ako pane i ogrebe se da ne bude kuku lele,a vesilije ajde prestavi benelija da vidimo kako izgleda,odavno nisam tu marku uzivo vidio...

Raptor

• Guest
Mala radoznalost
« Reply #10 on: April 09, 2008, 10:08:01 AM »
E ovakvoga foruma u svijet' nema. I da te nasmije i da te edukuje.. Sto bi vise?! coolthumbOtprilike sam samo potvrdio neke teorije i zahvaljujem na sugestijama i posalicama, pa ako cujete da se prodaje kakva polovna Cagiva Raptor 125 npr. ili tako nesto, tu sam  ::msn-wink::Mislim da sam tu negdje otprilike trenutno, mada mi malo fali da trgujem neki skuter od 49cmm3, registrujem ga jednom za vazda i letim po gradu ::bicycle::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #11 on: April 09, 2008, 03:30:14 PM »
aha sa tim skuterom se leti.ne sprdaj se casti ti ::bash::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Marinovic

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #12 on: April 09, 2008, 03:53:59 PM »
Moze skuter da se uradi da ide 150 ko od sale,da ne pricam kakvo bi strahovito ubrzanje bilo...

Offline Filip

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #13 on: April 09, 2008, 03:58:46 PM »
e owdje se stwarno ne razumijem :) AL volio bih da imam jednu vespicu za pocetak a posle toga Beverli! Nista vise

Raptor

• Guest
Mala radoznalost
« Reply #14 on: April 10, 2008, 05:37:17 PM »
pa kad sam vidio koliko su registracije i zajebancije, tacno mi je doslo da kupim  skuter, a ovo za letenje je bilo ironicno, naravno.Eeee, tek sad vidjeh Wulfy-ev predlog. Korisno! Zahvaljujem!
« Last Edit: April 11, 2008, 09:34:33 AM by Raptor »

Offline shajo

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #15 on: April 14, 2008, 09:41:50 AM »
skuter 150ccm pa neki motor 250, moze i ninja, pa enduro 650.ko zamijeni enduro zujalicom, nije normalan
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Mala radoznalost
« Reply #16 on: April 14, 2008, 02:34:05 PM »
ja cu mozda da napustim enduro svjet i da kupim putni motocikl  really!

Offline shajo

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #17 on: April 14, 2008, 09:05:02 PM »
ja cu mozda da napustim enduro svjet i da kupim putni motocikl  really!
koji npr putnichki motor?

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Mala radoznalost
« Reply #18 on: April 15, 2008, 02:03:41 PM »
Honda Deauville je recimo na mom spisku zelja, uostalom nedavno sam napisao jedan nadahnuti tekst o tom mopeduhttp://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=222&Itemid=38a, ako bude nofaca zasto bi bjezao od recimo nekog BMW-a RT serije...Jbg, omatori se, a ja preko 15.000 km predjem godisnje na dva tocka  ::msn-wink:: a uz putni mozda i vise...

Offline shajo

• View Profile
Mala radoznalost
« Reply #19 on: April 15, 2008, 04:18:29 PM »
ti ga ne stajes, :)ma putnichki je majka. vidjeu ja neku bembaru da kupim. nema bez njih nishta