Author Topic: Pomoc: kaspersky anti virus  (Read 378 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Pomoc: kaspersky anti virus
« on: March 29, 2008, 03:57:42 PM »
Kaspersky license mi istice za 4-5 dana zna li ko sta da radim? Dje mogu nac valjanu licencu ili pach il slicno?

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #1 on: March 29, 2008, 04:03:59 PM »
Maknes to guvno i isntalliras Nod32...Ja inace ne koristim anti-virus programe ali kad nekome radim uvijek Nod32...Nadji rapidshare link za crack ili ako ne nadjes javi mi se na pm.-..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2 on: March 29, 2008, 04:15:45 PM »
Vidjecu u servis dje mi rade komp da nadjem licencu ako ne onda cu trazit crack ili nesto po netu...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #3 on: March 29, 2008, 04:17:09 PM »
svaki AV je govno!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #4 on: March 29, 2008, 04:37:15 PM »
svaki AV je govno!
Slazem se al posto ne umijem sam reinstalirat komp i posto imam sporu konekciju jedini mi je spas neki AV jer ne mogu svaki mjesec nosit komp na reinstalaciju, jbga to mi svaki put ocisti 20 eura...

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #5 on: March 29, 2008, 05:19:00 PM »
Pa crack je "legalna" licenca...Inace ja zadnjih 3-4 god. bez ijednog AV i jos nijednom nisam imao problema sa virusima....kad uleti jednom u god dana neki spyware to se onda rijesi iz safemoda.... ::msn-wink::
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

motorsport

• Guest
« Reply #6 on: March 29, 2008, 05:33:20 PM »
i meni istice za par dana, u toku sedmice bi trebao da dobijem verziju za 2008. god.....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #7 on: March 29, 2008, 10:19:09 PM »
i meni istice za par dana, u toku sedmice bi trebao da dobijem verziju za 2008. god.....
Kupujes ili sta???
Pa crack je "legalna" licenca...Inace ja zadnjih 3-4 god. bez ijednog AV i jos nijednom nisam imao problema sa virusima....kad uleti jednom u god dana neki spyware to se onda rijesi iz safemoda.... ::msn-wink::
Znam da je "legalan" al jbga ma prvo cu vidjet u servis da nabavim licencu za firme (za vise kompjutera istovremeno).Kad bi ja znao da obrisem virus iz safe moda vjerovatno bih i ja  happy2

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #8 on: April 07, 2008, 01:57:40 PM »
meni je kupljen kaspersky internet security 7 oridjinal i vrhunski radi, ne znalim se

Offline Filip

• View Profile
« Reply #9 on: April 07, 2008, 02:20:09 PM »
Ja koristim AVG, Ad-Aware 2007 i Spybot searsh & Destroy

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #10 on: April 09, 2008, 02:43:21 PM »
Ja sma instalirao Nod 32 al ne mogu da ga abdejtuje pa sad mi stefan dade neki link pa cu valjda skinut normalan AV

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #11 on: April 12, 2008, 11:30:11 AM »
Kaspersky je najbolji antivirus sistem.ko zna da ga koristi naravno.ako se ne radi po pravilima i u odredjenim vremenskim rokovima,usrace ti se u comp,ali ako radis sve kako treba,perfektan je koliko AV sistem moze biti.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #12 on: April 12, 2008, 09:42:08 PM »
Makao sam nod posto nije radio kako treba a kasperski vracam samo sa legalnim licence keyom sad trenutno koristim Avast jer sam njega imao i ranije i nije mi kasnuo radi ko sat i jos je na srpski...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #13 on: April 12, 2008, 09:47:49 PM »
LJudi zna li iko sto je ovo evo mi upa virus i nemogu ga otklonit (izbrisat) sve me upozorava da ce da mi nestanu fajlovi sto cinjet.Taman pofalio ovaj NOD32 ali evo sto da cinim??????????????????????????
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #14 on: April 12, 2008, 09:55:08 PM »
Upravo se to i meni desilo...Obrisao sam NOD imao sam Avast instalacioni i registracioni kod i odma se konektovao i abdejtovao ga i on dozvoljava skeniranje prije paljenja kompa (prije podizanja sistema on skenira fajlove i obrise viruse) tako da virus ne moze mnogo stete da napravi...Ja sam tako rijesio problem...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #15 on: April 12, 2008, 09:59:33 PM »
Evo sto god da kliknem svakih 2 sekunde me obavijestava sistem neki kurac.....Sto je ovo da nepovijerujes neznam kako se zove virus bruka sta se desava .Sutra da zovnem ovog momka da mi sredi to, e muke poludjeh i sta tebi se neponavlja vise jel?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #16 on: April 12, 2008, 10:10:02 PM »
Meni je neki bio napao windows explorer valjda, pa mi je sve pisalo stay online/work offline pa se skeniranjem otklonilo i komp je tada bio dosta usporen a sada isto kao i posle reinstalacije...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #17 on: April 12, 2008, 10:16:04 PM »
Dobo nista fala ti na odgovorima, na ovo se nemoze radit, dako mi izbise oko 1000 pijesama i slika poludio bi, ja ga skenira ni mrdnuo nije nabolje kad ponovo pocelo da skace opasnost nekaka,a jos ovu muziku nemogu bacit na dvd posto mi i nero crka e grom ga gadja pih pih pih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Evo mene odje voza troyan horse!!!!!!!jes neka teska zivitinja
« Last Edit: April 12, 2008, 10:56:16 PM by tuningmaniak »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #18 on: April 13, 2008, 08:56:54 PM »
Ja sam pokusao da ti pomognem....U najgorem slucaju ponesi u servis na reinstalaciju.

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #19 on: April 15, 2008, 01:04:25 AM »
hahaha kako je duhovit ovaj tuningmanijak (ka kasper) i jesi sredio sto od tog compa, instaliraj trial verziju "Kaspersky Internet Security 7.0" (taj ja koristim) koristis ga 30dana - a poslije kako ti ga bude...na ovom linku moz skinut http://www.kaspersky.com/trials