Evo sam upeca par komunalaca danas! Digose avetinje pored svij jakih auta ispred nove zelene pjace, bas Renault 4 i to neki razbijeni! Kako su samo surovi i bezosjecajni! Al sam rëka: "Ne daj se Ranault, osveti cu te ja"! Parkira sam se na trotoar (?) i trcecim korakom se uputio prema vozilima gore pomenutih komunalaca koja po pravilu nisu bila propisno parkirana, izvadio ga iz dzepa (mobilni) i poceo da slikam!!!! I danas Vam pokazujem plodove mog rada:

!!Rezime: Dvije dacije logan 1,4 MPI bijele sa natpisom Comunalna Polis stoje na sred raskrsnice metar od pjesackog jedna, druga na 2m od pjesackog (sto je mnogo manje od zakonom propisanih 5metara), upalili 4 zmigavca, zakljucali auta i otisli da dizu jadnu R4! E sad sto su ih na trenutno najfrekventnijem bulevaru morali zaobilazit svi koji su isli smjerom Zeta, i sto niko nije od njih moga skrenut desno put poste nikog nije interesovalo!!! I niko da se pobuni!!!!! A ovoga ne uvatih dobro, vozio sam Tu Fast!!! Al vjerujte mi na rijec bio je parkiran odma ispod znaka "zabranjeno parkiranje i zaustavljanje""!

A sto je najbolja fora!! Vozim se prije neki dan kroz centar (pored kerbera) kad stoji strumf sa 5-com (oprana, nasminkana) i to bez 4 zmigavca, i ceka kolegu koji je iskocio da kupi krofne! Ja vidjog priliku, fotoaparat (mobilni) u ruke, usporih da ih fino uvatim, kad ono pored mene ide ovaj drugi lik strumf i gleda me kako a baratam mobilnim za vrijeme voznje! A ovaj nesretnik sto je u Golfa sjedio, vidje mene dje ga slikam, brze bolje upali 4 zmigavca ahahahaha ::yes::!!! Wat a lik! To Vi je jos jedan dokaz da prate ovaj sajt 100%!