Author Topic: corrado magnat 5.1 surround ozvucenje  (Read 611 times)

pele-79

• Guest
corrado magnat 5.1 surround ozvucenje
« on: March 12, 2008, 11:14:02 PM »
trenutno radimo corrada sa dvd player-om pioneer avh-7500dvd sa sound proccesor-om i 5.1 sistemom. dodaje se jos pojacala,jos zvucnika naravno magnat najacih serija.istrument tabla u kozu itd. bice slika.svasta nesto samo treba vremena i mnogooo parica ali za jedno 30-40 dana ce biti spreman da hara po takmicenjima.takodje sam mu stavio clear look maglenke i zmigavce u branik,naravno u maglenke xenone kao i crne angel eyes farove takodje i xenone. respect

Offline SFU

• View Profile
« Reply #1 on: March 13, 2008, 01:02:30 PM »
...takodje sam mu stavio clear look maglenke i zmigavce u branik,naravno u maglenke xenone kao i crne angel eyes farove takodje i xenone. respect
sa onim "mutnim" zmigavcima je bash odudaralo!aj sa srecom u nove pobede!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #2 on: March 13, 2008, 02:25:47 PM »
Auto i surround...kvazi  \silly3Ja bi te pare ulozio da dobro odradim ukrucenje vrata i panele za sisteme..i uzeo neke vrhunske sisteme tipa SS...no, to je showcar...U svakom slucaju svaka cast i guraj dalje..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline soko

• View Profile
« Reply #3 on: March 13, 2008, 07:41:41 PM »
SAMO NAPRIJED!!!!!!

Offline Filip

• View Profile
« Reply #4 on: March 13, 2008, 09:09:52 PM »
 respect respect Svaka cast majstore. Srecno!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #5 on: March 13, 2008, 10:43:33 PM »
Pele ocekujemo ubrzo slike. Nisam ni mislio da ces ostat na onom od proslog takmicenja...Svaka cast!!!

pele-79

• Guest
« Reply #6 on: March 14, 2008, 11:05:02 PM »
SAMO NAPRIJED!!!!!!
ozvucenje je vrhunsko koje ce da se ugradi,a na sound quality sam pokazao kako se radi muzika a sada cu da ih deklasiram. chaira inace sam i u audija sredio muzikicu tako da je sve na fabrickim mjestima,a woofer u rezervnoj gumi magnat express 12 inca,nista preglasno ali zato zvuk extra,kao i pioneer dvd avh serije.postavicu slike cim uhvatim vremena ::msn-wink::

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #7 on: March 15, 2008, 05:20:16 PM »
Aj napisi koje zvucnike/woofere/pojacala ubacas ?I daj cijene nove ?...Ako ti je muka sve pisat reci mi kolko je Rock6000, Xpress10, Power Plus 216, Power Plus 162 ? Kolko se ceka kad se naruci ?

pele-79

• Guest
« Reply #8 on: March 15, 2008, 11:03:22 PM »
ubacujem na sve postojece sto vec ima zvu cnike new edge 216 2x200rms i new edge213 180x2 rms.pojacala 2x rx22 ili 1x rx44.HU je pioneer avh-p7500dvd,sa motorizovanim 7inca touch screen monitorom,dvd ,mp3...player-om,sound digital procesorom,kao i 5.1 sistemom. uredjaj taj samo kosta izmedju 2500 do 3000e.stiso sam malo zube ali zato mogu na takmicenja po evropi a da se nepostidim.a sve ce to naravno da bude lijepo uklopljeno,kao fabricki. asto se tice cijena njih cu da ti posaljem na pm za pojacala i woofer-ea sto se tice cekanja,cekanja nema imam sve na lageru ::thumbsupup::
« Last Edit: March 15, 2008, 11:08:57 PM by pele-79 »

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #9 on: March 15, 2008, 11:25:30 PM »
Fino ce to da ispane...Zasto bi stavljao 2x rx22, gomilanje pojacala a ista je stvar kao rx44...Promjenis jos woofer-e (2x AD300) i mogao bi poc na EMMU ? To je vec malo ozbiljnije takmicenje...mada mora se sistem od starta radit po pravilniku...ima nekih "zackoljica"..npr. ako kablovi napajanja nisu u snake-skin-u nema ucesca itd....Ali se zato tamo u jacim klasama pojavljuju razno razne bolestine tipa Focal Utopia, Genesis, Dynaudio...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #10 on: March 16, 2008, 12:28:41 AM »
sve je to super..i fino..al 5.1 u kola..mis'iim..no dobro..pele srecno :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

pele-79

• Guest
« Reply #11 on: March 16, 2008, 05:36:11 PM »
neka malo,da nevalja 5.1 u kolima ne bi se pravio,neka bude malo perverzija i ovdje kod nas sto se kola tice

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #12 on: March 16, 2008, 09:25:46 PM »
Pa ok...to je kvazi 5.1 "izguran" pomocu procesora itd...O pravom 5.1 kakav se moze postici u kuci npr. nema price...premala je kabina auta prostor za tako nesto...A dosta se stari nepotrebnih (zvucno losijih) pravi samo zarad izgleda i price ali neka i to nije lose jer je to show-car ::msn-wink::A brate ne preceruj...to jes stvarno dobar sistem ali Magnat, cak i u najjacem izdanju, nije perverzija, nije ni high klasa..neka mid-high...ustvari za prosjek Crne Gore jes ali u normalnim zemljama (pa i HR) high-end kosta petocifreno s tim da prva cifra ne bude 1  \silly3Daj one cijene na pm da mogu da se orjentisem, posto sad prodajem neke zvucnike i od toga cu da odvojim kolko treba za to za auto a ostalo ide u sledeci projekat..

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #13 on: March 16, 2008, 11:47:46 PM »
* aCid_cOokiE "covjek koji nista ne razumije"
stefane, kad si takav audiofil i razumijes se, sto ti ne radis nesto about car music..u alficu  ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #14 on: March 17, 2008, 12:06:16 AM »
Zato sto to radim u kuci s tim sto sve proizvodim sam...u planu su mi kutije u kojima samo zvucnici kostaju skoro 2K tako da sam sad na "lebu i vodi"...Ubacicu ovo sto sam gora napisao cisto da nesto svira ok...i onda necu nista dirat dok mi nedje ne izlete neke pare za totalni SQ...* auta su za zvuk katastrofa tako da mi je home Hi-Fi prioritet

pele-79

• Guest
« Reply #15 on: March 22, 2008, 10:46:22 AM »
* aCid_cOokiE "covjek koji nista ne razumije"
stefane, kad si takav audiofil i razumijes se, sto ti ne radis nesto about car music..u alficu  ::msn-wink::
neznam,ali ovi zvucnici ponesose prva mjesta u high end klasi u casopisu auto hi-fi,medju mnogo izvikanijim markama,nego sto je magnat,a i cijenom nisu jeftiniu klasi alpine x-type cjenovno!a dosta bolji kvalitetom